Jump to content
GIGN Forum

acc pub


breakfree
 Share

Recommended Posts

  1. Vecums; 19 gadi
  2. Nodarbošanās; Pagaidām bezdarbnieks. Gaidu uzaicinājumu no VUGD
  3. Pieredze CS/CSS/TF2; Cs spēlēju jau kādus gadus 7 točna, ja ne vairāk.. Esmu šāvis ilgu laiku pa mixiem un pa dažādiem lan/online turnīriem un tagad jau nu kādu laiku dzīvojos pa komūniem cik jau nu laiks atļauj.
  4. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Manuprāt, ja kāds šo pieteikumu raksta, tad jau visiem ir skaidrs, ka grib attīrīt serveri no likumpārkāpējiem. Tāds arī ir mans mērķis, tagad kā laika vairāk tā biežāk uzturos gign pub serverī un nu ir bišķīt apnikuši man tie kvadrātbikši..
  5. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Rīts, pusdienlaiks, vakars..
  6. Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=36644

Biju jau jums te rakstījis pieteikumu, bet atteicāt. Nolēmu tagad rakstīt, varbūt pārdomāsiet un dosiet man to iespēju, jo gribās uzšaut tīrā, pievilcīgā serverī, nevis spēlēt tāda, ka spēlētāji var runāt, darīt ko vien vēlās. Par rekomendācijām par mani ir apaļa nulle, jo īpaši gan jau mani neviens nezin. Vienīgie par kuriem, točna varu teikt, ka mani atbalstīs tie ir sasman, moderato un htrc.

Paldies par uzmanību!

Link to comment
Share on other sites

Pats jau kādu laiku neesmu bijis serverī, līdz ar to neesmu baigais lēmējs, jo neesmu informēts par to, kas un kā šobrīd ir..

Virspusēji skatoties, es par piešķiršanu, vismaz mazo paku + votemap(noteikti noderēs)..

Vienīgais mīnuss, ko saskatu, ir, ka spēlē diezgan regulāri, bet ļoti īsu laiku(skatoties pēc statistikas), cerams tas mainīsies un uzturēsies serverī ilgāku laiku, kā parasti, un spēsi kalpot G komūnai godam.

Link to comment
Share on other sites

Pastāv iespēja regnick vēlāk iegādāties!? Man pat uz doto laiku telefona nav, lai vai cik tas dīvaini nešķistu...

EDIT: Tikko reģistrēju niku! Tomēr nē, man nenāk kods.. :(

EDIT: Sazināšos kārtīgi ar tevis norādīto cilvēku un kad sanāks reģistrācija tad PM sazināsimies vai kā savādāk.. tā drīkst!? :)

Edited by breakfree
Link to comment
Share on other sites

bezdarbnieks tak ..

Tur tev taisnība un arī es nespēju saprast kāpēc jāmaksā tiem kuri vēlas palīdzēt!? Bet nu tas tā..

Varbūt būšu es tas izņēmums, vizsmaz pagaidām uz kādu laiku? Serverī lieli trakumi.. čīteru pilns, tautas nav.. Kad tauta uzrodas, atnāk kāds ar wh un visus bombī ārā un tauta pazūd...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...