Titans Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 (edited) Mekleeju serveri kuramam vajag web uztaisiit web ir gandriiz gatavs vispaar taisu pirmo reizi bet liekas ka ir norm bet serveri vajag lai paarbaudiitu vai iet visas fiiccas kas ar cs tur sataisiitas. Ja serveris ir pilniiga huinja un lago nepaartraukti kad ienaak vairaak par 2-15 playeri tad nemaz te nepostojiet. Jo vajag serveri kas tureetu vismaz 16 playerus lai gan ssitais ir tikai paarbaudei ja serveris buus labs tad web atstaassu ja hlams tad meklessu norm serveri kuram web hostot!!! Protams pret acc es jau pats arii vareetu seerveri uztaisiit esmu jau taisijis bet tas unreal bremzee pc un taapat torccij serveris kad paari 10 ccuvakiem ienaak tapeec postojiet sava servera un pc parametrus kaa arii nets kaads jums. Recku buus paraugs- Servera nosaukums:(te raksti tagadeejo servera nosaukumu + vai esi gatavs mainiit servera nosaukumu? Internets:(nosaukums un aatrums arzemees un latvijaa (svariigaak latvijaa)) PC:(svariigaako par savu pc un vai serveris lago ar sso pc jo es iisti pats nez kaadiem jaabuut parametriem pc lai maz lagotu jo esmu redzeejis cilveekus kas ar sliktu pc uztaisa serveri bez lagiem a man ir reaals pc bet raustaas takaa rakstiet!) Serveris: (te raksti cik playeri parasti speelee serverii no riita pa dienu un vakaraa un cik serveris biezzi darbojas ar to es domaaju cik ilgi tu turi serveri iesleegtu? 7/24 vai tikai kad pamodies iesleedz un kad ej guleet izsleedz vai vispaar pa dienu uz pus h iesleedz starpcitu taadu serveri nevajag!!) Mods:(te raksti kaads mods ir uz servera ja nav arii labi bet ja gribi likt bet nemaaki es varu paliidzeet uzlikt!) Taa viss laikam! AAaaa noderees arii paliidziiba ar forumu to nemaaku uztaisiit bet man jau deva padomu bet tur var taisiit forumu uz vinnu servera bet man vajag uz mana pc lai visi faili staav, jo gribu ......... nezinu kaa isti paskaidrot bet tas poh te runa pa serveri!!! Te isaaks piemeers jo tur bija ar paskaidrojumiem lai vieglaak!! Servera nosaukums: Internets: PC: Serveris: Mods: Edited February 4, 2006 by Titans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 saubos vai kads gribes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titans Posted February 4, 2006 Author Report Share Posted February 4, 2006 kapeeC? domaa tapeec ka tikai nesen saaku taisiit? nu vispaar darboties ar web un neko nesajeedzu? ===>>> tad tu ruugti maldies nu bet ceru ka tas nav iemesls takaa pasaki savu iemeslu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Hmm Titan publiski neveelos gari runaat iecheko pm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 tev tā mājaslapa ir taisīta uz php vai ari uz kautkā cita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titans Posted February 4, 2006 Author Report Share Posted February 4, 2006 PHP protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0zus Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 negribi screenu kadu paraadiit ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 (edited) Njaaa es ar labpraat ieveerteetu! Tev tur auth scripts ir vai visparr skripti?? Or pliks template?? Edited February 4, 2006 by LiL_Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
TriX Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Personigi es nerisketu , ieprieksh neredzejis Screenus (VISUS) ! Jo tam kam tu hostosi lapu ir jazin kadu verki esi uzdauziijis! Taka radi shurp sava garadarba visas lapas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titans Posted February 5, 2006 Author Report Share Posted February 5, 2006 Vakaraa domaaju ka buus arii screeni jo pagaidaam lapa veel nav liidz galam izstraadaata!!! aaa un atbilde uz lii netii jautaajumu ===>>> jaa ir skripti!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Kas pa skriptiem... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELf!N* Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) gaidam skrīnus... gribu redzēt ar ko sāk citi, pats arī esmu sāc par šo lietu interesēties, es gan lapū esmu sācis bez skriptiem, bet tomēr labāk nekā nekā, protams arī mana lapa vēl nav gatava, bet vēlētos uzzināt jūsu viedokli, vai ir kāds potenciāls vai nav ? mana lapa Edited February 9, 2006 by DELf!N* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now