gvaido Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 parasti kad ir emka, un gribi nopirkt granātas, ātri spaidod nopērkas bizons 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 (edited) Es iepērkos ar peli un nekādu problēmu, vienīgais gadās netīšām nopirkt elektro šoku YOLO ;D 1.6. un css zināju visu no galvas ar cipariem bet csgo nē, tāpēc paspēju sapirkt visu ar kursoru. Edited May 5, 2015 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted May 5, 2015 Author Report Share Posted May 5, 2015 Tagad ar numpad cita dirshana. Tie rankupi shobrid nak tik viegli, lol. Chominji aicinaja uzspelet ar vinjiem, iedeva man ~20 uzvaru acc, kursh delj nespeleshanas papisa ranku - vienu izspeleju, dabuju dubultaas kalashas. Next day divas uzvaras un chiekurs. Shodien viena uzvara un eerglis. Easy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted May 9, 2015 Author Report Share Posted May 9, 2015 Delj vieglajiem rankupiem ergljos tikushi visadi masteri, kuri spele ka tadi kartupelji. Bozhe ti moj.. Erglja limenis ir krities. Tas jau vairs nav sasniegums 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Delj vieglajiem rankupiem ergljos tikushi visadi masteri, kuri spele ka tadi kartupelji. Bozhe ti moj.. Erglja limenis ir krities. Tas jau vairs nav sasniegums Un pietam ļoti jūtami! Šobrīd esmu LEM, CSGO esmu nolicis maliņā, bet 1 reizi uzrāvu pa divām nedēļām - safragoju visvairāk, pat ja nevarēju tolkam notēmet. Komanda vienkārši aunu bars - līmenis katrā ziņā zem pre-banwave DMG, kaut kas uz kalašu pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamslis Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Draugs pašāva vaļā, #doubleKQLYstyle #kkpd. Edits liels sūds, bet fragi labi https://www.youtube.com/watch?v=R7GK0sUbRf4 Varbūt kāds pm var atsūtīt kur nokačāt sony vegas krakotu? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted May 14, 2015 Author Report Share Posted May 14, 2015 Ja ir interese vai kaads no friendlistes ir ticis pie vacation, tad chrome useri var uzlikt sho addon un ielogoties sava steama caur web un friendliste iechekot. Mana situacija pagaidam shada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Ja ir interese vai kaads no friendlistes ir ticis pie vacation, tad chrome useri var uzlikt sho addon un ielogoties sava steama caur web un friendliste iechekot. Mana situacija pagaidam shada. Man ir dafiga, tikai visi bijuši vairāk kā pirms gada online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Kas tas par kiwie? man liekas šodien pret viņu spēlēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 squeekeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted May 14, 2015 Author Report Share Posted May 14, 2015 No gatera kaut kads, nepazistu. Vienkarshi palicis friend liste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Vasara dara savu, gigns galīgi pamiris, serveri tukši, forumā maz, kas notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 (edited) Man kkas šāds Edited May 15, 2015 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Man kkas šāds Pašam ar VACation 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted May 16, 2015 Author Report Share Posted May 16, 2015 Ironija - Print^Screen'am Print^Screen's "ļoti labā" kvalitātē. Cik daudzi no jums spēlē Faceit un vai kāds arī ir nopircis abonamentu? Es skatos, ka pa 2,99 ir jedritvaikociņ labs dīls, salīdzinot, piemēram, ar ESEA vai citiem pugiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 ir man premiums vēl kādus pāris mēnešus Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted May 16, 2015 Author Report Share Posted May 16, 2015 Ņēmi pa 2,99 vai 5,99 un vai ir tā vērts? Pie reizes variet pievienot mani faceit'ā, niks atkars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 5.99, tā arī neesmu ne reizi izspēlējis nevienu turnīru jo vajadzīgs visiem komandā nopirkt vismaz lētāko subscription kas taisās spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted May 16, 2015 Author Report Share Posted May 16, 2015 Par turnīriem po, bet par pašu matchmaking. Cik saprotu, tad ir ladders un pa punktiem iet uz augšu, right? Rezultātā - jo vairāk punktu, jo spēcīgāks pretinieks. Kā sākumā ar pretiniekiem un vai čīteru ir pulka mazāk nekā valves 64 tickrate competitiv'ā? Vai arī vienkārši esi nopircis, bet tā arī neesi īsti tam pieslēdzies klāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Par pliku MM tad nav vajadzīgs vispār subscription. Bet ja pa punktiem tad jā tā tas ir. Nopirku jo kkas iestāstija ka pēc izspēlētām X spēlēm bez subscription nevar spēlēt, kā arī pēctam jau radās plāns ar Pauly kādu turnīru uzzipāt, bet palasot tuvāk noteikumus tika saprasts ka lai premium turnīros spēlētu visiem jābūt subscription un vismaz vienam vai pat vairākiem premium. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted May 16, 2015 Author Report Share Posted May 16, 2015 Vien priekš punktiem un solīdiem 128 ticku serveriem tie 2,99€ ir ļoti pieņemami, vairāk pat ņemami. Par tiem turnīriem - tā nu būtu mazākā sāpe. Paldies par info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 BOTa nopirka, tagad arī ievilku atkaru, damn, pašam ar nāksies štoļi pirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 nu ja varēsim arī uz kādu turnīru pieteikties un nebūs jāgaida 2 nedēļas uz brīvu vietu tad Tu tiksi ilgi kūdīts līdz nopirksi p.s. tik tad sameklēt vajag vēl +2 kā minimums ar subscription vai premium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=KmYGKA7cm8I šitas jāpameiģina - taktikas rulete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted May 19, 2015 Author Report Share Posted May 19, 2015 Team Acer monstri. 5% vs 95%, BO3 vs fnatic. 1:2 un beigās fnatic paņem tikai ar 14:16 score. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now