Slāpeklis!* Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Laikam joko? Latvija jau pagājušo gadu izdr**a igauņus, to pašu izdarīs arī tagad. Gan jau nezini Latvijas izlases sastāvu. Will see Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Laikam joko? Latvija jau pagājušo gadu izdr**a igauņus, to pašu izdarīs arī tagad. Gan jau nezini Latvijas izlases sastāvu. Hehe =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndeM Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Hehe =D Es pat uzskatu, ka šogad Latvijai ir labāks sastāvs nekā last time, bet Igaunijai sliktāks, bet neiet kā gribētos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Latvija vs. ESTiboys http://www.hltv.org/?pageid=286&streamid=977 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndeM Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Slāpekli, paņēma gan priekšā, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 nu un taa bij apaarliecinosha uzvara? paveersiena punkts bija luciana rr a taa ee naaca klaat un jau bija draw Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 (edited) nice wp! ez for image, bet nu -luciann daži mani uzņemtie skriini http://steamcommunit...23/screenshots/ no speles Edited August 27, 2014 by acct1mel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Slāpekli, paņēma gan priekšā, ne? Lūk Tava atbilde.. nu un taa bij apaarliecinosha uzvara? paveersiena punkts bija luciana rr a taa ee naaca klaat un jau bija draw Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 (edited) @Slāpekli kāda starpība, KĀ viņi uzvarēja, galvenais ka vinnēja! pats rakstīji, ka lv pakāsīs, bet redzi.. kļūdijies. Edited August 27, 2014 by acct1mel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Starpība ir tāda kā IndeM to visu pasniedza, ka Igauņiem nav variantu, ka LV top team Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Starpība ir tāda kā IndeM to visu pasniedza, ka Igauņiem nav variantu, ka LV top team tā loģika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 28, 2014 Author Report Share Posted August 28, 2014 (edited) Tie, kas skatījās ESL One, tie sapratīs. (ielikts jaunajā update) Te varam dabūt zīmējuma wallpaper/avatar u.t.t. Edited August 28, 2014 by Sātana advokāts 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 aizmirsu piemineet ka tas bija pie 12:12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Tie, kas skatījās ESL One, tie sapratīs. (ielikts jaunajā update) Te varam dabūt zīmējuma wallpaper/avatar u.t.t. Ieskice sutiaciju? Kads defuse on fire? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 28, 2014 Author Report Share Posted August 28, 2014 (edited) Vienkārši noskaties video. http://www.youtube.com/watch?v=7Z2XeFj4Pmc Edited August 28, 2014 by Sātana advokāts 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 (edited) Nelietosim lūdzu šo, pilns mm ar tiem mērkaķiem jau, šobrīd no smoke tiešām maz jēgas.. 2x pēc kārtas spēlēju pret šādiem, supreme/global rankos viņi ir daudz.. Edited August 28, 2014 by Mo4itajs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 O, paldies. Global, here I come. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 28, 2014 Author Report Share Posted August 28, 2014 Citreiz man arī tāds gļuks uzmetās. Piemēram, aiz smoke vai smokā stāv kāds no pretiniekiem, iemetu HE un uz pus sekundi var redzēt kontūras. Tas pats kas ar to settingu maiņu augstāk, bet man tā notiek ļoti reti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Jā, tā gadās, bet šis jau ir tīrākais čīts, jācer ka volvo darīs kautko šīs lietas labā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Volvo. Good one. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Citreiz man arī tāds gļuks uzmetās. Piemēram, aiz smoke vai smokā stāv kāds no pretiniekiem, iemetu HE un uz pus sekundi var redzēt kontūras. Tas pats kas ar to settingu maiņu augstāk, bet man tā notiek ļoti reti. Tas nav gļuks. Smoke vnk izšķīst uz to vienu sekundi. Esmu pie pāris fragiem tā ticis! Kā arī, kad kāds sprejo caur smoku pa tevi, bet tu paejot malā redzi kā lodes lido cauri un ez var atrast viņa trajektoriju un nošaut viņu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotmilk? Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 VP nedaudz troļļo Ninjas. Jau divi knife kill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 31, 2014 Author Report Share Posted August 31, 2014 Visai interesanti šodien bija satikt pretī 5 latviešus competitivā. Visi ārdījās, jo zināja, ka pretī paši tautieši. Iečekoja manu steam profilu, un redzēja, ka man tur norādīts vārds. To izmantoja skarbos vārdos. rezumē - un te pērle noobdrizow: "varētu tev dauni sarunāt banu @ gign" gst: "uz steam id uzhujaariis " Prikols jau tāds, ka viņi sāka to visu dēļ to, ka kāsa spēli. Šis te tā, lai redziet kas viņi ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
griMz Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVGST Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Visai interesanti šodien bija satikt pretī 5 latviešus competitivā. Visi ārdījās, jo zināja, ka pretī paši tautieši. Iečekoja manu steam profilu, un redzēja, ka man tur norādīts vārds. To izmantoja skarbos vārdos. rezumē - un te pērle noobdrizow: "varētu tev dauni sarunāt banu @ gign" gst: "uz steam id uzhujaariis " Prikols jau tāds, ka viņi sāka to visu dēļ to, ka kāsa spēli. Šis te tā, lai redziet kas viņi ir. Nu pa lielam es savus vārdus neņemu atpakaļ , tas ka tu esi admins pierāda tikai to cik jūsu komūns ir CANCEROTS . Žēl ka tu neiemeti ko tavs draugs rakstīja , vismaz būtu interesantāk visiem palasīt , lai visi nedomā , ka mēs esam tādi dauņi. Vismaz man tagad par GIGNU ir domas mainījušās ļoti. Jebkurā gadījumā lai labi būstojās tālāk , paldies par sabojātu spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now