LaukuAviize Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 nu tie moš kko sapipējušies vai vnk nolaiferi Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted June 9, 2014 Author Report Share Posted June 9, 2014 nu tie moš kko sapipējušies vai vnk nolaiferi What the hell? Tas, ka cilvēks ir mierīgs un izbauda spēli, tas nenozīmē, ka viņš ir "nolaiferis". Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 (edited) What the hell? Tas, ka cilvēks ir mierīgs un izbauda spēli, tas nenozīmē, ka viņš ir "nolaiferis". nu pēc tā video spriežot diez ko mierīgi viņi nav tie amerikāņi p.s. kāds te ir ņēmis pie sirds Edited June 9, 2014 by LaukuAviize Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Es tur pirmo spēli pret amerikāņiem spēlēju, nepamanīju zvaigznītes sākumā, par cik reģistrējoties valsts ir jānorāda, domāju mošk tas bija ka tikai latviešus met tīmā un pretī. Lai vai kā, spēlēšana sūkāja, 150 pings bija, mūs izjoberēja tā kārtīgi, labi ja savus 2 raundus paņēmām. Man tikai viena līdzīga spēle ir bijus faceit`ā, pārējās vai nu mēs viņus ownojam, vai nu viņi mūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted June 9, 2014 Author Report Share Posted June 9, 2014 nu pēc tā video spriežot diez ko mierīgi viņi nav tie amerikāņi p.s. kāds te ir ņēmis pie sirds Es nerunāju par to video, es runāju vispārīgi. Domāju, ka Tu atbildi uz Pauly komentāru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Es nerunāju par to video, es runāju vispārīgi. Domāju, ka Tu atbildi uz Pauly komentāru. es par to video Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 da nu palaidīšu garām īzij skinus, nevaru uzlikt uz nevienu team :/ boti vislaik offline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 kas faceitā skaitās labs ranks? cik ir max un, kas tur vispār ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Cipari rankā, max esmu redzējis 10, pašam iedalīja 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 (edited) kas faceitā skaitās labs ranks? cik ir max un, kas tur vispār ir. Max ir 10, man personīgi ir 9. Faceit "matchmaking" sūkā vēl vairāk kā Valve matchmaking, viņiem dikti patīk samest piecus level 8-10 pret pieciem level 1-3, un beigu beigās sanāk spēlēt 16:0 spēli - neinteresanti, nekad neizpratīšu šo.. kā arī viņu servera plugini sūkā vēl jo vairāk, kā par piemēru, mēs izspēlējām 15:15, piekritām OverTime un turpinājām spēlēt, pirmo "OT" half nospēlējām 18:17, gaidījām kad uztaisīs team switchu' un pēkšņi divi spēlētāji no pretinieku komandas aiziet un serveris iefrīzojas, respektīvi netaisa team switchu.. rakstam adminam ka ir nepieciešama palīdzība, šis restartē serveri un saka lai spēlējam 5vs3 sākot no 0:0.. like... rly? Edited June 11, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Admini taja faceita leni un debili. Kadas domas par jauno apdeitu, man personigi riebjas visa howla un orion drama, es nesen pardevu savu howl :/ Jaunie skini nepatik... Emka jauna atgadina consumor grade wepu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 (edited) Admini taja faceita leni un debili. Kadas domas par jauno apdeitu, man personigi riebjas visa howla un orion drama, es nesen pardevu savu howl :/ Jaunie skini nepatik... Emka jauna atgadina consumor grade wepu... Man tieši šķiet ka tā jaunais M4A4 ir foršs, ar tādu minimālistisku pieeju, visi Asiimov'i, Vulcāni n'shit neiederās csgo.. viennozīmīgi izmēģināšu jauno M4 kad cena & hype nedaudz nokritīsies. Edited June 12, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Nu var jau but... Gribeju iebindot numpad ciparinus ka buymenu ierocus, bija viena guide paradits. Es zinu ka var ar visiem cipariem, jo pazistamam ir, bet es varu uzbindot tikai 5, un parejos nevaru :/ Nevarat ka palidzet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Umm, tev gan jau vajag noņemt nost to, ka uz 1 uznāk primary weps, uz 2 pistole, 3 nazis utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted June 12, 2014 Author Report Share Posted June 12, 2014 Parasti tādas buy pogas bindo uz numpad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Kads negrib uzstaisit dreamhack prognozu speeli ? Esu pat gatavs noziedot kadu skinu uzvareetaajam )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Kads negrib uzstaisit dreamhack prognozu speeli ? Esu pat gatavs noziedot kadu skinu uzvareetaajam )) Na`Vi vs VP redzesim finala, VP panems. Tresie - NiP, ceturtie -Titan Parejas vietas neprognozesu, bet domaju HR un team globalun varbut dignitas. Fnatic un SK nofailos manuprat, laigan fnatiks jau bootkempo kadu laiku, bet SK neko neparsteigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 (edited) Domāju ka VP paņems visu banku šoreiz varēs twičā sēdēt un cerēt uz suvenīra dropu? Edited June 12, 2014 by gvaido Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 dignitas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted June 13, 2014 Author Report Share Posted June 13, 2014 Vot šis ir ninja defuse, bez smoke, bez kit. https://www.youtube.com/watch?v=BPFH3Cv18sg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Kurš grib uzspēlēt faceit http://faceit.com/players/Paulijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equinez Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 (edited) Es nezinu vai starp jums ir kāds kurš Grand Theft Auto San Andreas ir spēlējis, bet ja ir tad sapratīsiet. Nejauši iedomājos par šo līdzību haha. Faceit logo - https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-frc3/t1.0-1/p160x160/575760_216988585088113_774059876_n.jpg Prolaps logo - http://ih1.redbubble...ker,375x360.png Edited June 13, 2014 by Equinez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 (edited) yo. Stulbs jautaajums kaa steamaa var uzlikt visus tos item showcase, achievment showcase etc shit..? tjip pie mana profila saakumaa lai raadaas? Izmekleeju visu steamu nekur neatradu.. kkur palasiiju ka laikam vajag steam lvl vismaz 10. Taa ir? Edited June 14, 2014 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 (edited) yo. Stulbs jautaajums kaa steamaa var uzlikt visus tos item showcase, achievment showcase etc shit..? tjip pie mana profila saakumaa lai raadaas? Izmekleeju visu steamu nekur neatradu.. Tev ir nepieciešams vismaz 10 steam lvl. Ik pēc desmit līmeņiem dabūsi 1 papildus showcase, man piemēram ir 41, respektīvi varu pievienot 4 dažādus showcase. Tiklīdz tev ir 10 līmenis, "Edit Profile" tabā ir jābūt. Edited June 14, 2014 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Jasna, taa arii sapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now