programmer Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Man ir CS 1.6. Pēkšņi vienā reizē skatos, ka nevar uzkrāsot kartē uz sienas Spray'u, bet vēl pirms stundas varēju. Tagad ir tikai skaņa, bet nekas neuzkrāsojas. Mēģināju pārinstalēt CS, bet vienalga nedarbojas. Kas varētu būt par vainu? Lūdzu palīdziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Mosh pieej pie sienas, kad tu kraaso, nevis staavi 3m attaalumaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
programmer Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 Mosh pieej pie sienas, kad tu kraaso, nevis staavi 3m attaalumaa? Tu domā, ka esmu idiots? Protams, ka es pieeju pie sienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Ja arii neesi, tad piedod, vienkaarshi te peedeejaa laikaa apgrozaas tik daudz idiotu, ka ne taadus briinumus vien sagaidiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Stāstiet! Man tāda pati skrobe ar cs:s khe kautgan es viņu nespēlēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 taa notiek, ja ir uzlikta kaut akada tur izshkjritspeeja ar maz tiem bitiem, vai kaut aks uz to pusi, uzliku daudz augstaaku un logo un asinis tagad var redzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now