SuperRembo Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Neaizmirsti beigas pierasktit, ar ko tas viss beidzas, vai visi sanjema pelnito sodu, vai tomer nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Lol nu nezinu. Neizskatas ka tev pat butu ripa. Tb - vienkarsi divi cali slido - un viens (tu) ietesas otra cali, bet pats nokrit.. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 ljoti labi var redzet ka pretiniek ar plecu pa seju Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Hmmm - bet tehniski kursh kura ieskrien? Viens moci slipi, otrs vina ietesas un ar savu galvu aizker otra plecu. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Penzonārs pats vainīgs, uz laukuma ir labās rokas likums, viņam bija tas čalis, kas iepisa ar plecu sejā, jāpalaiž... Tiesības nost! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Lol nu nezinu. Neizskatas ka tev pat butu ripa. Tb - vienkarsi divi cali slido - un viens (tu) ietesas otra cali, bet pats nokrit.. Beefs Varbūt es kļudos, bet pārkāpums pret spēlētāju bez ripas ir smagāks, kā pārkāpums cenšoties atņemti ripu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Nu jūs dzeņi esiet, haha! Līdz hokejam tālu jums, draugi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Video ir, lai iet un ņemas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmars90 Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Pareizi ir, par taisnību jācīnās! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Man pat izskatas ka viss tiri bija... Pats nebiji gatavs un ar savu plecu sev pa zodu arii ielieki, vismaz man taa izskatas. tiesnesis tik pat akls, cik tu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 taa kaa visi no ALUS atteicās, to KASTI vari man vest Labaak ved visas 2vas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Es neateiktos no kastes ar cocacola Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 taa kaa visi no ALUS atteicās, to KASTI vari man vest Labaak ved visas 2vas visas vienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 taa kaa visi no ALUS atteicās, to KASTI vari man vest Labaak ved visas 2vas visas vienu Viņš klusībā cer uz abām trim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Viņš cer, ka vārds "kaste" ir neveikli sajaukts ar "palete" 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now