atkars Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Postojam šeit populāras steam hakošanas metodes, lai mēs zinātu ar ko rēķināties un lai netiktu apzagti. Vakar saskāros ar tādu problēmu un drīzumā atgūšu acc rakstot steam supportam - https://support.stea...=2347-qdfn-4366 Ieskaitot arī scammeru melus un pārējo huiņu ko viņi gvelž, lai tikai tiktu pie tava skaistā inventory. Kā es vakar atvadījos no sava acc nezinot: Esiet uzmanīgi, treidojot csgo loungā man uzreiz uzmeta linku uz savu profilu un ka grib treidot, lai piemetu viņu friendiem. Kad mēģināju, tad prasija ielogoties steamā izlasīju mājaslapu un steamcommunity vietā bija steamcommunty vai kas tāds, respektīv viens burts pazudis (agrāk tā darīja rn pārvēršot par m), esiet piesardzīgi - nepadirsiet accessus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Man ir effektīvākā metode... es ar nevienu netirgojos Par steam profila pārbaudīšanu otrai personai un trade/spēles linka čeku nez vai kas vairāk ir vajadzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 4, 2014 Author Report Share Posted March 4, 2014 Labprāt uzklausītu kāda cita piedzīvojumus - kā ticis apzagts, lai zinām uz priekšdienām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Pipito pjotrs, offtopiks =, ko dariit, ja Battlefield 3 disks otrais ir sabojats, bet es vinju esmu pircis,tagad jauns jaapeerk, vai es varu novilkt torrenta un ievadiit aktivizacijas kodu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 4, 2014 Author Report Share Posted March 4, 2014 (edited) Cumshot, tu runā par origin? (PC) Vai arī x360/ps3? Ja par origin, tad vienkārši novelc no origin saita un viss. https://www.origin.c...store/-ANW.html Novelc, reģistrējies, aktivizē kodu un velc no interneta. Ja runa iet par konsoli, tad nezinu vai tev kaut kas tāds izdosies. (novelkot no torrenta) Edited March 4, 2014 by Pipito Pjotrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whore Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 No torrent vilkt neiesaku, bet kā jau Pjotrs teica, ja par PC iet runa, ar aktivizācijas kodu pietiek, lai spēli novilktu no Origin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Nozaga nemanot, mēģināju vienu dienu ielogoties un nesanāca, ar email recovery arī nē, epastu uzlauza. Bet tiku atpakaļ pie steam jo sūtīju screen ar pirktajām precēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 4, 2014 Author Report Share Posted March 4, 2014 sūtīju screen ar pirktajām precēm. Tieši kādām precēm? Pastāsti sīkāk ko un kā. Iespējams man tagad noderēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Cumshot, tu runā par origin? (PC) Vai arī x360/ps3? Ja par origin, tad vienkārši novelc no origin saita un viss. https://www.origin.c...store/-ANW.html Novelc, reģistrējies, aktivizē kodu un velc no interneta. Ja runa iet par konsoli, tad nezinu vai tev kaut kas tāds izdosies. (novelkot no torrenta) Es atradu ka tani saitaa var tikai nopirkt, vari precizeet tiesi konkretu www, man ir uz PC platformas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 4, 2014 Author Report Share Posted March 4, 2014 Novelc to programmu un aktivizē tur, jomajo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Viss atradu tanii orgina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Tieši kādām precēm? Pastāsti sīkāk ko un kā. Iespējams man tagad noderēs. Labs variants ir, ja pats ar savu karti esi pircis spēles. Bankas izraksti utt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 4, 2014 Author Report Share Posted March 4, 2014 Aizsūtīju sekojošas lietas steam supportam, lai pārliecinātu, ka tas ir mans acc - 1. Call of Duty: Black Ops cd-key no diska ko esmu ievadījis savā steam acc. (nofočējis, pielicis blakus lapiņu ar ticket nummuru, steams tur dod katram reportam ticket nummuru) 2. Bankas izrakstu, ka esmu ieskaitījis naudu steam walletā. 3. Nosaucu vecās paroles un vecos e-pastus. 4. Pieminēju, ka esmu pirms ~nedēļas aktivizējis dažādas spēles. 5. Nofočēju savu karti, lai redz kartes kodu. (aizklāju pēdējos 4 ciparus) Apmēram tā mēs varam atgūt savus acc. Vēljoprojām gaidu atbildi no steam support. Redzēs ko šamie teiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Pats pirku, devu screen ar izrakstu no bankas kad esu pircis un tā, adreses abas sakrīt ar paypal un visu atgrieza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Kaut kur pirms gada treidojos ar TF2 mantām. Viens čalītis mani uzaicināja friend listē un sāka čatot. Čalis man deva visādus labus unusual piedāvājumus, es priecīgs, viss ok, bet tad čalis man atsūtīja linku un teica: "hah, so funny picture! xD" (linkam beigās bija .jpg. Tāpēc arī biju tik drošs un vēru vaļā) Es uzspiedu uz linka, izmetās ārā browsers un teica, ka, lai apskatītos bildi, vajag akceptēt kaut kādas java script huiņas. Uzspiedu accept un nākamajā dienā jau netiku iekšā akauntā. Čalis bija dabūjis manu steam user/pw, manu e-pastu/pw, un skaisti visur visu nomainījis tā, lai es netiktu iekšā. 4 dienu laikā caur suportu dabūju atpakaļ savu acc, bet jau pēc nedēļas uz akaunta dabūju perm. banu par kaut ko, ko valve man nevarēja atklāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Kaut kur pirms gada treidojos ar TF2 mantām. Viens čalītis mani uzaicināja friend listē un sāka čatot. Čalis man deva visādus labus unusual piedāvājumus, es priecīgs, viss ok, bet tad čalis man atsūtīja linku un teica: "hah, so funny picture! xD" (linkam beigās bija .jpg. Tāpēc arī biju tik drošs un vēru vaļā) Es uzspiedu uz linka, izmetās ārā browsers un teica, ka, lai apskatītos bildi, vajag akceptēt kaut kādas java script huiņas. Uzspiedu accept un nākamajā dienā jau netiku iekšā akauntā. Čalis bija dabūjis manu steam user/pw, manu e-pastu/pw, un skaisti visur visu nomainījis tā, lai es netiktu iekšā. 4 dienu laikā caur suportu dabūju atpakaļ savu acc, bet jau pēc nedēļas uz akaunta dabūju perm. banu par kaut ko, ko valve man nevarēja atklāt. Jāatzīst, ka pašam problēmas par laimi ar savu accountu nav bijušas, bet cik esmu dzirdējis steamsupports ir baigie piderasi Nu katrā ziņā nav tajā līmenī, kādā ir pats uzņēmums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) Jāatzīst, ka pašam problēmas par laimi ar savu accountu nav bijušas, bet cik esmu dzirdējis steamsupports ir baigie piderasi Nu katrā ziņā nav tajā līmenī, kādā ir pats uzņēmums. Steam supports ir jātramda visu laiku, savādāk nekas nekustēs uz priekšu. Man bija uzhakots kaut kādā veidā steam acc. Visiem iesaku saglabāt e-mailā čekus un uzrakstīt uz lapiņas jebkuras spēles CD-KEY (ieteicams pašas pirmās ko esat pirkuši iekš steam). Man aizņēma 3 nedēļas atgriezt savu acc. Edited March 5, 2014 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dota 2 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Esmu atgriezis ar cd-key lapiņām atpakaļ 2 dienu laikā. Ja hakeris speciāli dabū banu acc, tad steams pēc tam atbano. Nezinu kā par ītemiem, par tiem diezvai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whore Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Lasīju tieši pretējo, ja kāds ar tavu acc norauj banu, tev acc atpakaļ dabūt mazas izredzes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dota 2 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Ja tev ir bankas izraksti, cd-key foto u.c informācija, tad problēmu nevar būt, bet ja ieraksti tikai jēlu tekstu, tad jārunā jau savādāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 7, 2014 Author Report Share Posted March 7, 2014 Veiksmīgi acc atgriezts 72 stundu intervālā. Uzrakstīju vēl ticket par zagļiem, proti, iegāju trade history un tur bija 2 personas, kurām ietreidoti mani ītemi. Nosūtīju trade history skrīnšotu un 2 krānu steam id. Cerams, ka viņi paņems pie dziesmas viņus. Vajadzētu potītes šamajiem salauzt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overnixs Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 (edited) Viegls veids kā aizsargāt steam profilu. uztaisu gmail e-pastu, uzliekam tam verifikācijas koda ievadi + steam guard. Edited March 8, 2014 by overnixs Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 8, 2014 Author Report Share Posted March 8, 2014 It kā visiem jau tas nebūtu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 16, 2014 Author Report Share Posted April 16, 2014 Veelviens scameru zagshanas veids! Tas tiem kas varbut nezin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 old nah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now