emys Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 VP vai titan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 VP Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 es domaju uz so pat nav jēga betot Vakar Epsilon saldu value ienesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotmilk? Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Vai kāds redzēja, kas notika NaVi vs LDLC bo1 tikko? Man stāvēja mid bets uz LDLC un domāju jau pie 10:1, ka gg. Beigās izskatās, ka NaVi tomēr uztaisījuši vienu no pēdējā laika "biggest throw" un pakāsuši @ mirage, kas ir it kā viņu mape. Dafuq is this. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 NaVi vs Titan ? Kur man atslēdziņu likt ? Obligāti vajag pacelties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted August 10, 2014 Author Report Share Posted August 10, 2014 Arī biju uzlicis uz Berzerk =) Šodien underdog-diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeQwasd Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Ko jūs sakāt par kadriem, kuri liek uz spēlēm, piem. OB vs Fnatic? 7% vs 93%? Šoden redzēju vienu, kurš 4x awp asiimov FT uzlika. Ja liek uz OB, tad ir pauti, bet ja uz Fnatic tādus itemus liek, tad, manuprāt, loģika, šamajam, diez gan klibo - vinnēt var ļoti minimāli, zaudēt visu... Es nezinu - kā ir betojot uz reālo naudu uz standarta spēlēm, piem. hokeju vai futbolu. Kā tur - vai tur oddi arī ir atkarīgi no tā, kā cilvēki beto, vai tur tie ir fiksēti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeQwasd Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 MW value > FN value ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Tu jau saproti, ka citiem minimal wear patīk vairãk par factory new? Field tested var izskatīties kā factory new arī. Pirms pērc ītemu, uzspied inspect in game uz katra ītema. Cits būs saskrāpēts, cits glīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
line^ Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=RibdoF91tpM&hd=1 Kads zin kas pa vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotmilk? Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 https://www.youtube....ibdoF91tpM&hd=1 Kads zin kas pa vainu? Visi lounge boti aizņemti, viss jādara atkal & atkal, kamēr atnāk trade offers stīmā no lounge bota un tad jāakceptē tas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equinez Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 (edited) Nevar kāds aizdot inventory 1 euro vērtībā vai Titan stickeru Cologne's ? Atdošu pēc spēlēm, pēdējais pietrūkst EDIT : Neredzēju ka nepareizā sadaļa, atvainojiet bet still Edited August 13, 2014 by Equinez Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
burgerzz Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Nevaru izlemt veljoprojam, ticet sirdij un likt uz hr, vai ticet galvai un likt uz epsiem, rit celsos 8 (anglijas laika josla) lai skatitos so interisanto speli ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 (edited) edit, es pa defu esmu fnatic fanboys. Aiz šīs likmes nav īsti nekādas iepriekšējo spēļu retrospekcijas un analīzes. Edited August 14, 2014 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 (edited) Lošara EDIT : Nu šos skinus pakāst negribētos. Bet ticu, ka IBP ir spēcīgāki nekā Fnatic Edited August 14, 2014 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 wou wou, we got a badass over here. redzeesim kursh smiesies peedeejais. es saku, ka iBP panjems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Lošara EDIT : Nu šos skinus pakāst negribētos. Bet ticu, ka IBP ir spēcīgāki nekā Fnatic Nu kads zaudēs skinus :D Bet kads vinēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Ja vel Titan panems tad starts bus izcils Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted August 14, 2014 Author Report Share Posted August 14, 2014 Dabūju nuke paciņu =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Prognozes rītdienas spēlēm? Cloud9 v Dignitas - ? Fnatic v Virtus Pro - ? LDLC v NAVI - ? NIP v Epsilon - ? Nip v Epsilon gribētos likt uz Nip, bet Epsilon shodien izvaroja HR un ja nemaldos kaut kad jau esmu padirsis liekot uz Nipeljiem vs Epsilon Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct1mel Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Dabūju nuke paciņu =) KAK? es visu dienu nosēdēju skatīdamies spēles GOTV un ņihuja neko nedabūju. Cloud9 v Dignitas - Dignitas Fnatic v Virtus Pro - Virtus Pro LDLC v NAVI - Na'Vi NIP v Epsilon - Epsilon, ja shox atkal carry Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 cloud9 pret dignitas 50/50, bet man simpatizee labaak c9. fnatic vs virtus pro - manupraat, ka shodien VP nospeleja zem sava liimenja, taapeec riitdien neko spozhu no tiem negaidu, so fnatic. ldlc vs navi - peedejo reizi kad vinji tikaas, tad ldlc panjeema navi. arii tads maldigs 50/50, bet es ietu uz navi. nip vs epsilon - arī 50/50, visai liidziigas speeles riitdien gaidaamas.. nip droshaaks variants, bet epsilon labi speelee, taka nav ko teikt par sho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 (edited) Līdz 23.00 salikšu skrīnus ar savām izvēlēm. Tātad, LDLC v Na`Vi - Izvairos. LDLC man absolūti neko neizsaka un nezinu kā viņi spēlē. Na`Vi logo man patīk labāk, tāpēc, ja nāktos likt, liktu uz viņiem. Cloud9 v Dignitas - Izvairos. Shrouds un Hiko izskatās ļoti stabili un māk landot shotus. Kā arī tikko uztaisīja normālu comebacku pret Titāniem, kas vien iemanto manu cieņu. Pārāk liels upseta risks, izvairos. Fnatic v VP - vidēji uz Fnatic. JW ar aviku šodien īpaši neizcēlās, bet ja rītdienas karte būs uz awp tendēta, varētu būt labi. Ļoti labas rotācijas un call`i, bet dažkārt iesūkā ar shotu landošanu(krimz&pronax). VP - ļoti laba individuālā meistarība, proti, 1v1 domājams gūtu virsroku. Esmu Fnatic fanbojs un ceru, ka paņems čempi. NiP v Epsi - vidēji uz Epsilon. Neskatoties uz haipu, eju ar epsi. To pierādīja šodiena v HR. Viss redits vārījās, kā HR bootcamp`o un cītīgi postēja viņu onlainlaikus, kas vairākas reizes pārsniedza epsilon. Realitātē - huju. Shox un fxyo labās dienās ir neapturami - to pierādīja šī rīta spēle pret HR(kur epsilons bija anderdogi) Edited August 14, 2014 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now