Jump to content
GIGN Forum

CS:GO Lounge


Pauly
 Share

Recommended Posts

Vēl jau viss mačs priekšā. :) Volvo beidzot varētu nomainīt valsts karogus uz komandu logo. Neinteresanti gandrīz katrā mačā vērot Zviedrijas karogu. :D

P.S. Kur vispār Na'Vi nosvīduši? o.O

Es vēljoprojām ceru uz to, ka NIP saņemsies un vinēs. Jo viņus fnatic izvaroja 16:0 nedēļu/divas atpakaļ tieši @ inferno. Kā arī kādam tomēr ir jālauž Fnatic win streak.

Link to comment
Share on other sites

Nav tā ka es būtu dusmīgs uz csgolounge jo viņi man jau 3-reizi nav ļāvuši uzlikt likmi pēdejo 10 minūšu laikā pirms mača sākuma (NO RETURNIEM), kaut gan man ir iegādāts dedicated bots (Tas nav nozīmīgi ja es likmi lieku no returniem..) un tā dēļ neesmu uzvarējis $500+ value..

Nē.. es neesmu dusmīgs...

:hang:

Link to comment
Share on other sites

LoungeStats: http://www.reddit.co..._and/?limit=500

Uzstādiet uz sava broowsera ar tampermonkey, dodaties uz savu csgolounge profilu un uzklikšķiniet "Stat". Būtu interesanti redzēt kā laika gaitā gigniešiem šeit ir veicies ar betošanu, +/- parādīs vai esat plusā, vai mīnusā.. un cik esat uzvarējuši. Jatzīst nav 100% precīgs jo viņš ņem vērā pašreizējo itemu vērtību, respektīvi itemi ko bettojāt agrāk var parādīties vērtīgāki tagad, nedaudz ietekmējot status.

Manējais:

68mjdkL.png

Edited by JEYRAZZ
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...