Jump to content
GIGN Forum

CS:GO Lounge


Pauly
 Share

Recommended Posts

Protams itemus atgrieza, bet galu galā varbūt būtu sanācis izcelt to pašu 650+ value ja spēle turpinātos bez DDos. Tajā pašā laikā, arī ja Dignitas bija 5-2 vadībā T-side Inferno, Fnatic tik un tā varēja elementāri uzvarēt, tas ir tikai spēles sākums un Fnatic ir lieliski T-Side Inferno. Būsim priecīgi ka nedz zaudējām, nedz uzvarējām. ^_^

http://csgobackpack.net/lounge.php <- Noderīga mājaslapa ja vēlies zināt cik vērtīgs būs attiecīgais skins iekš csgolounge, salīdzinot ar tā vērtību iekš steam mārketā.. kā arī saraksts ar kurām mantām ir viss izdevīgāk likt likmes, jo csgolounge iedos vairāk %value% nekā skina vērtība steam mārketā.

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

o0QhKMH.png

ko tad pēdējā laikā neviens neraksta, neviens nebetojat? Šodien baigi daudz mači, žēl ka nesadomāju uzlikt uz Unwanted pret Virtus .Pro, jo Pasha jau iepriekš strīmoja un stāstīja ka izmeiģināt būt kāleris, un arī trāpīt viņi nekur netrāpīja, tā kā tas bija diezgan labs underdog bets.. un pēc unwanted uzvaras, visi kas bija uz mouz sāka svičot betus, no sākuma bija 70:30 mouz labā, beigās 50:50, bija grēks ar tādu koef uz viņiem neuzlikt, bet uzliku pēdējā sekundē. :D

Link to comment
Share on other sites

FU3dAuU.png

Ļoti, ļoti riskanta spēle.

Varam sākt ar to ka Cloud9 vienkārši nav uzvarējuši pret iBuypower, un dotajā brīdī viņiem ir 43% koef's @csgolounge tikai tādēļ ka cilvēki domā ka beidzot, nu beidzot viņi uzvarēs savu lielo North America brāli un pārtrauks savu lāstu. Cloud9 ir lielisks sastāvs, un viņi ir spējīgi uzvarēt top Europe komandas, bet kad runa iet par iBuyPower un vēl dažiem North America brāļiem - viņiem ar tiem rodas problēmas un tik spoži nespēlē.

QuCSUAR.png

Gan iBuyPower, gan arī Cloud9 pirms abu satikšanās ir mači pret citām North America komandām, iesaku uz šīm spēlēm nelikt savas likmes, bet pievērst uzmanību kā abās spēles šie nospēlē, vai individuāli viss ir kārtībā un spēlē savā līmenī, pēc tā arī varēs spriest kurš būs pārāks mačā ar iBP un Cloud9.

Jāņem vērā arī tas ka pēdējās trīs spēles pret iBuyPower Dust2 kartē (Dust2 būs arī šajā mačā) uzvarēja iBP ar pārliecinošu pārsvaru, lai gan pirms visām no šīm trīs spēlēm, Cloud9 minēja ka tiešām esot gatavojušies un ir gatavi beidzot uzvarēt kādu spēli pret iBP, bet tā arī tas nekad nenotika, ja nemaldos rezūltāti no šiem trīs mačiem bija 16-9, 16-7 un 16-10, respektīvi nevarētu teikt ka neviena no šīm spēlēm būtu bijusi īpaši tuva. Viena no iBP stiprākajām mapēm ir dust2. Pēdējās 5cas spēles vienmēr ir uzvarējis iBP pret cloud9.. cloudiem galīgi nesanāk nogāst viņus no troņa.

iBP -steel bija atvaļinājumā nedēļu, un kopš tā laika vispār nav spēlējis, tādēļ ir jāskatās vai viņš atgriezīsies savā līmenī (to varēs vērot iBP vs. Justus spēlē kura ir pirms Cloud9).

HLTv uzrāda ka iBP pēdējās divas spēles ir zaudējuši Exertus un Lunatik, bet tā gluži nav taisnība, abas no tām bija forfeit jo steel- nevarēja spēlēt, iBP ir viena no tām komandām kura manuprāt nav īpaši nosvērta un nav gatavi spelēt pat ja ir kaut mazākās problēmas, viņi nevēlējās spēlēt šīs divas spēles ar savu menedžeri kurš bija kā stand-in, tādēļ arī abas spēles vissticamāk forfeitoja.. tātad kādu laiku arī nav kopā spēlējuši un tas varētu ietekmēt viņu rezūltātu pret cloud9

es vēljoprojām neesmu izdomājis vai likšu likmi uz kādu no komandām, bet ja to darīšu, tas viennozīmīgi būs pēc Cloud9 vs. Reliable un iBp vs. Justus lai redzētu vai abām komandām viss ir kārtībā, un no tā spriedīšu tālāk.

Man patīk 50-50 spēles, un man šķiet ka šis ir 55-45 vai arī 60-40 mačššss jo Cloud9 vēljoprojām ir lāsts ka viņi nevar uzvarēt iBP, un es nezinu vai šodien tas notiks, es gribētu domā ka jā, bet iBP mums atkārtoti ir pierādījuši pretēji, cerēsim ka C9 mūs pārsteigs. Koefs ir lielisks abām komandām, tā kā galu galā šis varētu izvērsties 50-50 ja iBP nebūs gatavi, bet Cloud9 būs.. man nav ne mazakās jausmas vai likšu likmi, un ja likšu tad uz ko, bet šī būs interesanta spēle un abām komandām ir ļoti laba iespēja uzvarētu šo spēli.

iBP steam grupa: http://steamcommunit...ups/ibuypowercs

cloud9 steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/C9CS

^ Lai varat sekot abu komandu aktivitātēm @steam.

P.S 1x eju gulēt laicīgi (1:00 lol) lai varētu piecelties pēc 6h un redzēt abu komandu rezūltātus pirmājās spēlēs, un tad nolemt vai likt likmi uz maču vienam pret otru.

Edited by JEYRAZZ
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

BO1. NiP. Labs koeficients. Es ietu uz NiP, bet ne ar lielu betu. NiP kā vārds jau pasaka par sevi daudz.

Edit: Man šķiet, ka NiP nemaz necenšas. Dabūjuši cup ir, un pa parastām spēlēm uzmīst. Tomēr uzskatu, ka NiP būs tie, kas apturēs fnatika maratonu.

Edited by Sātana advokāts
Link to comment
Share on other sites

BO1. NiP. Labs koeficients. Es ietu uz NiP, bet ne ar lielu betu. NiP kā vārds jau pasaka par sevi daudz.

Edit: Man šķiet, ka NiP nemaz necenšas. Dabūjuši cup ir, un pa parastām spēlēm uzmīst. Tomēr uzskatu, ka NiP būs tie, kas apturēs fnatika maratonu.

Pagaidām tā neizskatās :(

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...