Jump to content
GIGN Forum

CS:GO Lounge


Pauly
 Share

Recommended Posts

NaVi parasti tāds niķis, ka paņem stiprākās komandas, bet zaudē vājākām. LDLC setups visai iespaidīgs. :) btw, kas notika ar titan vs vp spēli? kāpēc tur viss iepauzēts pēc 1:1 raundiem?

sūdīgi serveri, ddos.

Visas likmes iesaldētas, nevar nedz pievienot jaunu betu, nedz svičot betu ja tev jau ir uzlikta, spēle tiks izspēlēta šodien un tad arī redzēs kurš uzvarēs.

Link to comment
Share on other sites

Vakar sanāca zaudēt ap 400$ jo gāju yolo, betting addiction.

bet šodien..

sb8NiR6.png

Lūdzu nejautājiet kādēļ es liku likmez uz čainīzeru komandām kuras neviens nezin, tā ir viena no stūlbākajām lietam ko saprātīgs cilvēks var izdarīt. Bet man ir problēmas ar betiem, es nevar apstāties, un tas nenāk pār labu manai veselībai.

Edited by JEYRAZZ
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Inside Info:

Dignitas pašreiz skrimmo pret Virtus .Pro (de_inferno) - rezūltātu nemācēšu pateikt jo privāts serveris. Kā arī, šodien Dignitas spēlēs pilnā sastāvā nevis kā vakar.

Vai tas nozīmē ka Dignitas uzvarēs Fnatic? Nē, ne gluži. Inferno vēljoprojām ir viena no labākajām Fnatic mapēm, es uzskatu ka Dignitas uzvarēs šo maču JA spēlēs ar savu pilno potenciālu, netaisīs muļķīgas kļūdas, būs aplūkojuši fnatic pēdējos inferno dēmo un ja Fnatic nespēlēs savā Viss labākajā formā, tad arī Inferno varētu būt dignitas labā.. nozīmīgi arī būtu kurš sāk kurā pusē, ja Dignitas neļautu Fnatic dabūt daudz raundus T-Side, tad būtu ideāli, jo Fnatic ir ļoti stiprs T-side. Koefs pašreiz ir labs priekš mazas likmes uz Dignitas, cerēsim uz to labāko.

Link to comment
Share on other sites

3 Fnatic spēlētājiem "DDos", Fnatic uztaisīja rage quit pie (2:5) score Dignitas (T side) labā, nevar gluži viņus vainot, bet nedaudz neprofesionāli.. jāskatās ko lounge darīs ar likmēm, jo pēc viņu ToS viņi it kā nedrīkst atgriezt itemus, bet preteji ir jāsasaldē likme līdz abas komandas izspēlē, jo tā tas vienmēr ir bijis iepriekš.. bet nu redzēs ko Faceit & csgolounge sadomās, tad jau redzēsim.. drošvien ka galu galā DDos uzvarēs un tiks atgriezti itemi atpakaļ, tagad vismaz zināsim ka ja uzliksim likmi un mūsu komanda zaudēs, ddos'osim 3 komandas spēlētājus lai dabūtu atpakaļ skinus ^_^

P.S 2:5 Dignitas labā T saidā nenozīmē ka viņi uzvarēs, Fnatic spēlē ĻOTI labu T side, un score var mierīgi būt arī 10:5 pirmā half beigās, tas cilvēkiem ir jāsaprot, bet nu lai vai kura komanda uzvarētu, ceru ka tiks izspēlēts.

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...