atkars Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 (edited) Edited February 20, 2014 by Pipito Pjotrs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Runājot par sieviešu raksturiem kā tādiem, neko nevar paredzēt un kas der vienai, citai nē. Katrai savi putni un mums ar to vienk. ir jāiemācas sadzīvot un to apspēlēt. Varētu padomāt, ka vīrieši ir bez tarakāniem , glupībām, neloģiskām rīcībām un ar ļoti labi strādājošām smadzenēm. Palasot jūsu stāstus, jābrīnās, kur jūs tādus monstrus varat atrast. Lai gan, ja jau ar tādiem cilvēkiem pinas, tad jau nav nemaz tādi monstri. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Tu domā ar galvu vai ar galviņu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Varētu padomāt, ka vīrieši ir bez tarakāniem , glupībām, neloģiskām rīcībām un ar ļoti labi strādājošām smadzenēm. Vai tad ir bijis savāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Radiator, pietiek skatīties suņu būdu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Kādai manai paziņai (lasīt Kr1patam) ir problēmas ar sievietēm. Jā, viņš nespēj pienācīgi tikt ar šo radušos situlāciju galā - tātad stāstu - kāda jauka dāma grib būt viņa vienīgā un īstā, bet viņš nespēj tikt galā ar spriedzi kāda ir viņu attiecībās, viņš nevēlās šīs attiecības un nezin kā tās pārtraukt. Viņš nosūtija viņai šādu SMS/vēstuli, jautājums jūms džentelmeņi - vai viņš rīkojies pareizi un kā jūs rīkotos viņa vietā? 6:58 PM - Kr1pats | abcdefuck: Es nezinu, vai tev arii taa liekas. bet man vismaz ir taa. Man nav iisti taa sajuuta, kaadai vajadzeetu buut. Iespejams, esam parak atshkjiriigi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Kādai manai paziņai (lasīt Kr1patam) ir problēmas ar sievietēm. Jā, viņš nespēj pienācīgi tikt ar šo radušos situlāciju galā - tātad stāstu - kāda jauka dāma grib būt viņa vienīgā un īstā, bet viņš nespēj tikt galā ar spriedzi kāda ir viņu attiecībās, viņš nevēlās šīs attiecības un nezin kā tās pārtraukt. Viņš nosūtija viņai šādu SMS/vēstuli, jautājums jūms džentelmeņi - vai viņš rīkojies pareizi un kā jūs rīkotos viņa vietā? sporta krūšturi vnk nav priekš manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 ok pirmāmkārtām lai raksta ar garumzīmēm un mīkstinājuma zīmēm tas lohs otrāmkārtām drāz to pussiju līdz vairs neatļauj džentlmenis beidz. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Pirmkārt jau to nevajadzētu darīt ar īsziņu palīdzību Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Neaizmirsti par šķiršanās bang bang. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Pirmkārt jau to nevajadzētu darīt ar īsziņu palīdzību Nu caur draugiem Tas nebija nekas nopietns, maddn ir kaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 a dziivee tu vinju esi redzejis vai ai jums bija attiecibas netaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Lieta sekojoša - esam pazīstami ar vienu dūdu jau labu laiku, kad sagribas, tad dodam ziņu un tiekamies (friends with benefits n shit) , bet sūdi tādi, ka viņa man sāk taisīt kompotus un ņezahuj pompotus kad laižu prom uz nedēļu. Izskatās, ka grib kaut ko vairāk pa manu krānu. Ko darīt, ja negribu neko vairāk un lai paliek tā, kā ir? Neatsakos jau no ēdiena arī, protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Izliecies, ka nesaproti neko. Līdz ko pateiksi, ka neko negribi, tad arī pisiens aizies gar degunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Ehh butu labas bik modificetas vecas vertibas. Piem lidz kazam max tik 3-4 reizes drikst ar esoso partneri. Domaju godigs deal butu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 taa nav vertiba, tas ir pilnigs stulbums. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Godīgs deal? Tu gribi teikt, ka kāds ir ieguvējs un otrs ir zaudētājs visā seksa jomā? Oh god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 a dziivee tu vinju esi redzejis vai ai jums bija attiecibas netaa? dziivee ,protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 (edited) klau, internet, man jautājums. Uz kuru Vecrīgas klubu/bāru 4dien aiziet, lai atvilktu mājās kādu pussiju? 5 gadus bija draudzene, tagad esmu baigi ierūsējis un pat nezinu, kur meklēt. Edited March 3, 2014 by g2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 klau, internet, man jautājums. Uz kuru Vecrīgas klubu/bāru 4dien aiziet, lai atvilktu mājās kādu pussiju? 5 gadus bija draudzene, tagad esmu baigi ierūsējis un pat nezinu, kur meklēt. Labāk pastāsti, kapēc izšķīries? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 4dienās tikai sīkie tusē riņķī. da studentītes var ieķert ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Saucamās studentītes izļerkātas vairāk par čīkstošu ņivu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 (edited) Vienalga, ka sīkas. Es nebiju tas, kas izšķīrās. Baigi sāpīga tēma vispār. Edited March 3, 2014 by g2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Neesi pussijs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 aizej uz sapņiem un kokteiļiem kādu veco stabili varēsi aizvilkt mājās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts