***Slepkava*** Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 Slepkava, man nav neviens no tiem. Sanāk, ka man no sākuma uz mana datora jāuztaisa serveris, lai uzinstalētu šito un varētu Gignā banot? tur tev jāprasa servera paroles un tad tehniski tu dabūsi mmodu uz servera bet tas pofig isteniba tam ir jabut uz servera jo tpt tu varesi banot tev ir ari jazin servera tips vieglak butu ka es uzreiz teicu ka servera ipasniek uzinstales uz serv viss ari tev ies vajag klausit ko citi saka jeb skatities youtube instrukcijas un man to amxmodx nevaig ja man nav savs serveris Tikai to var darīt? Hmm, ja kas ar amxx palīdzību var kontrolēt visu serverī. Nevis tikai banot Tās izmantošana atvieglo darbu vadīt serveri, izmantojot menu un konsole komandas. godigi sakot tev taisniba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 a kapec tad tu kri iesaki to amx modu, vinam jau ai nav serveris, vins grib gignaa serverii banot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Slepkava*** Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 nu tapec es teicu ka ir jasaruna lai servera ipasnieks ar visam parolem uzinstale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 bet ja tu zini kaa to izdarit, tu jau varetu nosutit vinam vestuli kaa to izdarit un kur modu nokachat, pie member atrodie lietotaaju worm un uzraksti vinjam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Slepkava*** Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 es jau pirms pusstundas uzrakstiju vinjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Slepkava, tad sanāk uz CS servera būs AMX serveris un man tad vajag AMX klientu tāpat kā CS? Un tad, ja būs kāds čīteris vai mani kāds apbižos, tad jānolaiž uz leju CS un jāpalaiž AMX? A kā tas AMX zinās, ka es esmu admins? Vai arī tur varēs banot visi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Slepkava*** Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 nu es saku ja serverī ir installed AMX MOD X tad tu vari kautvai izmest musarā to ko tu nokačāji un drīz jau tas būs tākā neuztraucies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Haha, labs klau, pastaasti veel par saviem plaaniem attieciibaa uz gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
php? Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 bāc, kā palaidu garām šādas aktivitātes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 bāc, kā palaidu garām šādas aktivitātes +++ kpc viss notiek, tad kad neesmu klāt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Slepkava*** Posted January 26, 2014 Author Report Share Posted January 26, 2014 vne Slepkava, tad sanāk uz CS servera būs AMX serveris un man tad vajag AMX klientu tāpat kā CS? Un tad, ja būs kāds čīteris vai mani kāds apbižos, tad jānolaiž uz leju CS un jāpalaiž AMX? A kā tas AMX zinās, ka es esmu admins? Vai arī tur varēs banot visi? vsp tas AMX MOD X dos tikai statusu un tie kam nav iedots acc tiem konsolē raksta ''You have no access to this command'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zupas Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Paklau, Tu vari pateikt, ko Tu pīpē ikdienā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
php? Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Paklau, Tu vari pateikt, ko Tu pīpē ikdienā? dodu 99% vietējā vīraka nagu lakas noņēmēja after effect. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
myk Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 :D :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 es jau pirms pusstundas uzrakstiju vinjam gan zemi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AvesRerer Posted September 17, 2019 Report Share Posted September 17, 2019 Добрый день. У меня проблема. Не получается заставить корректно работать модуль статистику amx mod x. Статистика считается криво: ведется учет только выстрелов и оружия из которого они были сделаны, хеды, точность, фраги смерти - все это не считается, так же не считается, и выводится по нулям информация после нанесения дамаги урона. вот настройки, которые связаны со статой server.cfg Код: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now