T0masS Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Šovakar vēl kāds cilvēks, kuram nav dzīves un draugu šaudīsies publiskajā serverī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Man nau dz'ives un draugu, bet LOL'ā ir sākusies 4. sezona un man ir pie dirsas kas un kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 17, 2014 Author Report Share Posted January 17, 2014 ja bus civleki, varbut ielidisu uz vakaru... es lol'a sosezon loti piebremzesu ar rankeds. Citadak no bedres nezilist, ja turpinasu spelet ranekd kad gribas/negribas/nesanak un ari gribas patrollot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Man nau dz'ives un draugu, bet LOL'ā ir sākusies 4. sezona un man ir pie dirsas kas un kā. tu i lols!!!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 ja nu kas uzbliezh steam msg Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Nespiid man jo nelietoju vairs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 cik stundas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Man ir baiga ideja februari kada uztaisiit shaushanu ar peintbolu un vakara savakties ikesh CS. SObrid izskatas, ka pirmais datums kritis uz 8 vai 9 februari. Siis nedelas laika uztaiishu topiku, ja buus atsauciba bliezisim Man jau gribas militia, assault etc pakapt, principa uztasisim map list ar kadam 10 oldschool kartem un spelesim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 ja tiek spelets peņubools, tad tik laukā. bunkurā man ne visai patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 20, 2014 Author Report Share Posted January 20, 2014 Man februaris vairs neder nemaz... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Tev februara saaums arii neder ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 22, 2014 Author Report Share Posted January 22, 2014 Nu ja iet runa par 1-2. februari, tad vel varbut var meginat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Nu ja iet runa par 1-2. februari, tad vel varbut var meginat. Skatisimies, baigi baigi daudz kas japspaspej baigi baigi maza laikaa Uz martu negribetos atlikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Bencik kas vainas martam? visiem potencialajiem peintboll braucējiem būtu laiks saplānot sev laiku kad doties pašaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 martaa pamazaam viss saak kust valjaa un tad baigaa kjeepa buutu aara laukumaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Tieshi tas ko Bota teica, ka varetu buut izkusies un pa dubliem bliezt negribaas, padomasim, un paskatisimies laika zinjas, marta pirma nedelas nogale varbut veel buutu variants Bet tad gan "stroga" visi peec peintbola vakara kaapaa CS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Bet tad gan "stroga" visi peec peintbola vakara kaapaa CS!!! Tu pusdzīvajam traumātiku vecrīgā iedosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Es zinu, ka latvieshu valodu ikdiena neizmantoju biezhi, bet tavu teikumu nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Nu ko, vasaras sezona tuvojās izskaņā Rakstam savos blociņos telefonos, datoros un kaimiņu žogos datumu, kad tiekamies un uzkapājam good old cs.1.6 13.septembris sākums 18:00 ! Arī turpmāk katra mēneša otrajā svētdiena vakaros vāksimies gign serveri un pašausim vaļā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 consider it done Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 (edited) Viss jau ok, bet teoreetiski var jau arii biezhaak, shomeenes vai 1x nedeeljaa? Protams ka visi katru nedeelju netiks/nevarees/negribees, bet vai tad mees tik maz esam palikuahi ka arii ik nedeelju 7x7+ pubaa nevaram savaakties? Anyway, im in. Edited August 12, 2015 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildcard Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Uz 1.6 acis nespīd tik ļoti, kā uz source vai GO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puukjiitis Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 labprāt pašautu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Nu ko, vasaras sezona tuvojās izskaņā Rakstam savos blociņos telefonos, datoros un kaimiņu žogos datumu, kad tiekamies un uzkapājam good old cs.1.6 13.septembris sākums 18:00 ! Arī turpmāk katra mēneša otrajā svētdiena vakaros vāksimies gign serveri un pašausim vaļā ! Tas serveris būs dzīvs tikai 13.? Es gribu patestēt vai tieku iekšā, man laikam ir gign klients (full v35) instalēts. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Varētu meiģināt atcerēties!Eziic jasadabūn rokās būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now