Hazzer Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Gribeeju pavaicaat vai kaads nezin kadu dziesmu par smagas masiinas soferiem? Vai arii kads zin kur novilkt vai arii zin kaa saucaas.... Vienalga krievu vai latvieshu valodaa... ceru ka kadam bus kada aizkjeerusies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 kad tu nomirsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Tiešām, Hazzers laikam tikai sēž un domā tizlus iemeslus, lai sāktu kādu topiku. Ja tev vajag truckeru dziesmas - PM me un es tev iedziedāšu pārīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 es vienu lietu nevaru saprast, kaapeec Hazzeram vel aizvien ir normaals membertiitels? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Da ieliekiet kauko reeaalu Man jau nelabaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 es vienu lietu nevaru saprast, kaapeec Hazzeram vel aizvien ir normaals membertiitels? da labi, kā es to nepiefiksēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 (edited) Labsss lol........ Edited January 27, 2006 by mikis Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Tavam bariņam klāt vēl viens Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 nav viņš nekāds dabas brīnums. parasts pidars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 (edited) Jaaa sveiks Hazzr (Besiigais pidar..... taa vinam jaunaa iesauka buus ) Heh Edited January 27, 2006 by mikis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 owned by macho vispar jau truckeru dziesmas rulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 Kas jus kautkaadi ******? Es vienkarshi versos pie tautas... Man nav jamin iemesls kapeec man siis dziesmas ir vajazdiigas, doma ka varetu iedziedaat ari ir normalaa atkariiba no dziesmu satura... Bet ko jus varat dirst es kaadu esu aizskaaris vai apvainojis, vai kaa savadaak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Sāku justies kā nožēlojams kretīns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Kas jus kautkaadi ******? Es vienkarshi versos pie tautas... Man nav jamin iemesls kapeec man siis dziesmas ir vajazdiigas, doma ka varetu iedziedaat ari ir normalaa atkariiba no dziesmu satura... Bet ko jus varat dirst es kaadu esu aizskaaris vai apvainojis, vai kaa savadaak? neviens te nav pidars(tikai tu) tu esi visiem te fakin nobesijies ar saviem infantilajiem topikiem neaizgaja laikam ja? aa jaa tu vel esi besiigs un pidars vel pie tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 Tas kas juus bija attiecinaami uz dazhiem merkakjiem ka Hugo piemeeram, es nesaprotu ar ko mani topici atskiraas no pareejiem? Caur internetu tu pluutiit maki.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermens Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 doma ka varetu iedziedaat ari ir normalaa atkariiba no dziesmu satura... koooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 mikis, chmo, Tev pasham sevis nav zheel?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Tas kas juus bija attiecinaami uz dazhiem merkakjiem ka Hugo piemeeram, es nesaprotu ar ko mani topici atskiraas no pareejiem? Caur internetu tu pluutiit maki.... atskirties jau nu toch vini atskiras ja kas tu izklausies pec dzeka no elikas: davai vstre4imsa v reale tam ti 0 toko v nete sto to mozesh skazat lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 mikis, chmo, Tev pasham sevis nav zheel?! Ai nu ko dariit nevaru vaairs to izmainiit es zinu kad man uzlika un par to es iipasi nebiju prieciigs....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 neizskatas, ka buutu viilies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted January 28, 2006 Author Report Share Posted January 28, 2006 (edited) Neesu no kautkaads tur veel elikas... Un kaads kautko sakarigu pateiks? Kaa piemeeram dziesmas nosaukumu vai vietu kur vinjas var atka4aat...? Edited January 28, 2006 by Hazzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 neviens te nav pidars(tikai tu) tu esi visiem te fakin nobesijies ar saviem infantilajiem topikiem neaizgaja laikam ja? aa jaa tu vel esi besiigs un pidars vel pie tam nevajag man uzreiz pakaļ dziedāt, ok? un Hazzer ja tu nebūtu pilnīgs bezsmadzeņu dolbis, tad sen caur googli un dc++ visu būtu atradis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts