epro* Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Vecums - 21 Nodarbošanās - Students Pieredze CS/CSS/TF2 - CS1.6 spēlēju kopā kādus 6 gadus (spēlēju arī gign.lv), CSS spēlēju tik aptuveni 1 gadu, bet nu ja saproti 1.6 nav nemaz tik grūti piešauties. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? - Protams, darīšu visu, kas pienākas labam adminam. Banošu čīterus, gagošu rupekļus, slejošu afk un misiju nepildītājus. Gan jau adminam ir vairāk pienākumi ar kuriem es arī iepazīšos, ja jūs dosiet man iespēju būt par adminu. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros - Parasti spēlēju vienkārši, kad esmu mājās un nav ko darīt. 1dienas - 4dienas = 17:00 - 00:00 ; 5dienas - 7dienas = 12:00 - 03:00 (un pat vēlāk ja ir cilvēki un nenāk miegs). Protams, pa brīvdienām mēdzu arī iet ietusēt ar draugiem tāpēc nebūs tā, ka katru brīvdienas vakaru esmu onlainā. Domāju aktivitāte nav pārāk liela problēma ar mani. Linki uz spēlētaju statos - http://stats.gign.lv...info&player=267 OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī - Šis punkts diemažēl man nav izpildīts... ja kāds palīdzēs ar uzaicinājumu varētu to labot. Adminu atbalsts - Jau kādu laiciņu spēlējot serveri apjautājos (neesmu foruma cilvēks, piedodiet) adminiem, ko viņi domā par mani un kāda ir viņu attieksme pret to, ka es varētu drīzumā prasīt admina tiesības. Itkā nevienu negatīvu atbildi nesaņēmu, bet bija pārsvarā neitrālu cilvēku un arī daži ar pozitīvām atbildēm. Tad jau skatīsimies, ko visi sīkāk domā šeit. Nospēlēto stundu skaits - CSS = 200 izpildās. Forumu posti (minimālais 50) - Kā jau teicu neesmu pārāk aktīvs forumā un to postu man ir nepietiekami. Es vairāk dzīvojos pa to serveri un foruma lietās daudz nejaucos, bet arī to var labot, ja jūs uzskatat, ka foruma aktivitāte ir obligāta. Labi, tad gaidīšu jūsu atbildes un cerams jūs visi slepenībā mani neienīstat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Gribētos lai esi aktīvs forumā, tas ir ne spama sadaļā bet čīteru reportā kautko nosūdzi, pierādi ka proti atšķirt čīteri no normāla spēlētāja. Un godīgi es nezinu vai Tu esi tas normālais spēlētājs. Anti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Ja tā godīgi, epro ir vienīgais spēlētājs, kuru pagaidām redzu kā potenciālu adminu. Nav cirvis, spēlēt prot, pieteikums ir lasāms. Esmu Par. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lo4wis BMW Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 (edited) Zini ka manu viedokli neviens neņems vērā , bet izteikšos tā pat. Serverī esi bieži redzams un stūlbības no tavas puses nav redzētas. Tāpēc domāju , ka esi labs kandidāts uz admina tiesībām. Bet tie posti ir pa maz un vēl nav reg. nick. Izpildi šos divus punktus un raksti pa jaunu Edited December 3, 2013 by Lo4wis BMW Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Par, pašreiz labāku kandidātu serverī neesmu redzējis.. reģistrē niku,savādāk nekas uz priekšu nekustēsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epro* Posted December 3, 2013 Author Report Share Posted December 3, 2013 Labprāt. Tad atsūta man kāds to ielūgumu uz [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha96 Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Labprāt. Tad atsūta man kāds to ielūgumu uz [email protected] Jau nosūtiju ielūgumu uz doto e-pastu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
epro* Posted December 3, 2013 Author Report Share Posted December 3, 2013 Nu, niks ir reģistrēts cik saprotu. Lai cik tas dīvaini nebūtu epro bija aizņemts tāpēc reģistrējos ar niku i.am.epro Link to comment Share on other sites More sharing options...
epro* Posted December 3, 2013 Author Report Share Posted December 3, 2013 Ok visu izdarīju. SMS, setinfo. Beidzot man slots ar ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Nepiedirs pats savu access forumu. Man liekas, ka nav tas sliktākais variants, varbūt pat iekabinātu pāris no šībrīža adminiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Esmu PAR! Ļoti atsaucīgs spēlētājs, nekādi bļe un pizģec no viņa neveļas ārā, proti rāms Gan jau arī galva uz pleciem ir un acc novērtēs un pielietos kā nāks, bet ja nu kas var jau vienmēr viņu apgraizīt! P.S.Ja gribi saglabāt savu niku epro pie pieejas acc @css, tad konsultējies ar kādu no moderātoriem vai adminiem. Vismaz, kad man bija ar garumzīmēm problēmas uz nika, Nak3ds visu nokārtoja! Lai veicas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Atbalstāms kandidāts. Esmu par. Serverī uzvedas peiklājīgi. Nav pavilkts uz konfliktiem ar citiem spēlētājiem vai adminiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epro* Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 Nu te jau 2 dienas nav bijusi nekāda aktivitāte... laikam jau admini, kuriem bija ko teikt ir to pateikuši. Kā tās lietas notiek tālāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaPcCoNiJ Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 epro ir labs kandidāts uz admina statusu. Lieki nerunā ar glupībām neizceļas. Bet neesu redzējis arī to, ka ziņotu par kādu "čiteri",bet kopumā, viņam varētu sanākt. Saku REC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Kā redzams, liela daļa adminu ir pargājuši uz cs go, tāpēc nevilcinamies un uzliekat viņam standarta accesu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 par cik pa lielam css nespeeleeju tad par. mans But ieksh CS_GO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 liekam virsū. Uzsit PM teddijam vai nak3dam ar topiku un regniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Uzliku. maddn iepazīstini tālāk ar to kā te viss notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts