Gacha96 Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Kāds var lūdzu iedot linku kur var novilkt normālu css,vecais sāka niķoties kuru es no šejienes novilku sāka pēkšņi mētat kad viņam ir trojas zirgs,tagat arī mēģināju vilkt no jauna novilku un kad instalēju tad atkal viņš izmeta kad viņam ir trojas zirgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 nopērc un beidz pisties ar tām pirātiskajām versijām! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Jā, nopērc un nespēlē gignā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Taisat ciet, viņš ir serverī! P.s. steamed css neiet uz šīs vecās kastes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dixon vs. ZOMBIES Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Mans ieteikums: izdzēs antivīrusu. Mans kompis nav sajutis antivīrusa smaku gadus 6-7 un nekad nav nojūdzies... Nav ticība? Viņš ir pārdzīvojis visu sākot ar 'Tu esi laimējis 1 milionu, jo esi 99999999 lietotājs!' un beidzot ar visām iespējamām kreisajām adresēm, porņuhām un downloadiem... Varbūt man vienkārši veicas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Mans kompis nav sajutis antivīrusa smaku gadus 6-7 un nekad nav nojūdzies... Tad jau tev kaut kāds zinātnieku vecais KOMPIS ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dixon vs. ZOMBIES Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Umad tu vispār zini, ka ir 2013. gads? 2007. gada kompis tev šķiet vecs zinātnieku kompis? Tāds, kurš lielāks kā daudzdzīvokļu kooperatīvs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 tak tulīt būs 2014.gads !!! 7gadus vecs kompis OMG - tas tak jāliek muzejā ir Tev tāds ir vane ?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dixon vs. ZOMBIES Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 P.S. Sorry, sadirsu. 8 gadi nav sajutis antivīrusu.. Tūlīt 2014. gads? My bad.. 9 gadi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 (edited) Dixon tad tu dzīvo vel pagātnē, jo ļoti šaubos ka tev iet win7 P.S. Gacha man jau kā pusgads ka sours no gign vilks un iet perfekti! izņemot vienu mapi. allnone Edited November 20, 2013 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dixon vs. ZOMBIES Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Nemaz negribu to mēslu. Windows XP <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 (edited) lawl Edited November 20, 2013 by Slinkjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 pietruka vel dazam labam pamerities ar kraninjiem - uzdirst kads kuram ir PC. Es patiesiba tikai nesen parstaju izmantot savu 9gadus veco PC. CS gaja labak kaa jaunais, so ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha96 Posted November 20, 2013 Author Report Share Posted November 20, 2013 Varat topiku slēgt ciet !!! Atradu sev jaunu css kurš iet bez problēmām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Ja nu kādam tiešām vēl rodas problēmas tad lūk par šo versiju nezinu kas būtu labāka: http://thepiratebay.sx/torrent/6374302/CSS_Final_01-01-2010-DiGiTALZONE-v34 P.s. Par gign itkā v74 agrāk gāja, tagad novelkot man bija problēmas, tāpēc nācās vilkt digitalzone v34. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 tak tulīt būs 2014.gads !!! 7gadus vecs kompis OMG - tas tak jāliek muzejā ir Tev tāds ir vane ?! Sorry par offtopic, bet sis man lika pasmieties, bet principa, 7 gadus vecu kompi var pielidzinat attela redzamajam monstram ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Man te stāvēja 8 gadus vecs kompīts, kurš tika galā ar LoLu, visādiem CSSiem un pat TombRideru galā. Pēdējais laikam šo arī un nosvilināja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Ja nu kādam tiešām vēl rodas problēmas tad lūk par šo versiju nezinu kas būtu labāka: http://thepiratebay....DiGiTALZONE-v34 P.s. Par gign itkā v74 agrāk gāja, tagad novelkot man bija problēmas, tāpēc nācās vilkt digitalzone v34. Būs šitas arī jānovelk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha96 Posted November 21, 2013 Author Report Share Posted November 21, 2013 Iesaku visiem vilkt to ko ieteica slinkjis un slāpeklis,pats spēlējo jau otro dienu to css ko viņi ieteica pagaidām iet bez problēmām un cerams kad arī vairs nebūs nekādas problēmas ar css. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now