Jump to content
GIGN Forum

Slāpeklis!* mēģina vēlreiz.


Recommended Posts

Tieši pirms gada rakstīju pieteikumu uz acc, un rakstu atkal, jo nu kārtību vajag. Vismaz pēc mana skatījuma.

Vecums: 21 gadi

Nodarbošanās: Strādāju, labu laiku jau.

Pieredze: cs source nu jau aptuveni vairāk pa diviem gadiem, un 1.6 vairākus gadus, nevaru precīzi pateikt.

Gign labums no manis, nu random teiciens ko visi saka, ir ka bieži admini nav online, tad kad vajag, kādu sodīt par attiecīgu pārkāpumu.

Laiki: Var teikt ka visu laiku, ja nav jāstrādā, jo man darba grafiks ir nenoteikts. Bet tā, brīvajā laikā visu laiku spēlēju. Pat vairs nekaunos, no tā ka mani sauc par zadrotu. Tā ir ar tām atkarībām, labi ka tikai viena, ne vairākas.

Regniks man ir Slāpeklis!*

p.s. kurš man nav papildināts, jo tagad kad lēnām tauta pazūd dēļ GO tad nu sloti pietiek. Bet ja būtu acc, noteikti papildinātu.

Nezinu, par rekomendācijām, visi mani zin, zin kā es uzvedos serverī.

p.s.s. ieteiktu nepievērst uzmanību statiem, ar nikus Slāpeklis!* bez klan taga, ar viņu nespēlēju jau labu laiku, negribu reģistrēt jaunu niku ar klan tagu.

Ja tiks dota iespēja, spēlēšu bez klan taga.

Stati: http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=23

Stati#2: http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=482

Cheers. GL&HF. :)

Link to comment
Share on other sites

Ā, nu tam kurš nav informēts, acc ņoņēma, dēļ viena čītera kurš mainīja ip, un es nespēju izsekot viņu un nobanot. Tad tika man uzrakstīta no viņa puses vēstule ar tekstu ka viņš varot ieiet serverī. Tas manu samulsināja, jo banoju uz ip visu laiku viņu, tā arī nesanāca viņu laikam nobanot, neatceros komandu kurā var apskatīties vai bans aktīvs vai nē, bet bija vairāki bani viņam, ne tikai no manos arī arī citiem adminiem. Kļūda bija tad kad es domāju ka viņš pasūtijis sms unbanu, un pateicu lai iet serverī, un spēlē, ja nobanos kāds cits admins tad lai skatās unbana infu un domā.

Link to comment
Share on other sites

Šeit pavisam noteikti vajag Nak3d`a viedokli, jo viņš tevi apgraizīja un man bija slinkums iedziļināties tā visa nopietnībā. Kā arī man nepatīk atbalstīt cilvēkus, kuriem jau kādreiz noņemts access, bet par cik es tevi pazīstu un īpašas problēmas ar tavu adminēšanu arī nebija, tad palieku neitrāls. Katrā ziņā, bez Nak3d`a šoreiz neiztikt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...