0xDEAD BEEF Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Klau - tad kur, cikos, kas janjem lidzi?! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 Labs rits ! Ritdien lietu nesola, tapec visi tiekamies peintbola laukuma plkst 11:00, tie, kas samaksajusi lidzi panem naudu tikai papildus bumbinam, parejie panem ari saakuma komplektam. Vai visi no si saraksta brauc ? 1.Bencik 2.Krish +2 3.Gludeklis 4.Biiifs 5.Oddish 6.Bota 7. Worm 8.Slapeklis 9.DoubleT 10.Vinciters 11.B0ring 12.Deadalive 13.Twix p.s. Notiek darbiba pie Testa izvilksanas uz pasakumu paraleli Tiekamies laukuma !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Eu, es panemsu lidzi savu braali skautu (to kursh organize krutos pasakumus, kuros jus nekad nepiedalaties). Bota - vinam ari bus vieta masina, vai man jadoma rezerves plaans? :/ Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 nu ja jūs spēsiet saspiesties aizmugurē 3 tad vari nedomāt rezerves plānu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 (edited) Oki, cool, tad viss sarunaats! 9vinjos brivibas iela, ja? Beefs edit: btw - kas esam mees?! Edited November 1, 2013 by 0xDEAD BEEF 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 (edited) Es došos ! Bot'a Beefu bez pc mašīnā nelaid iekšā. Cheers. Edited November 1, 2013 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Bota - btw ir ideja ka pec paintball tusa varetu saut uz mazsalacu uz garakajam alam latvija (300m). Ka tu uz to skaties? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Es netieku. Man ir jāremontē jumts kuru nomauca otrdien ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 nevis 9 brīvības, bet 9 no ziepīša. a ja pa alām runājam tad nē, vienīgi varu paķert līdz uz Siguldu https://www.facebook.com/photo.php?v=10200534857804236&set=vb.439655962748238&type=2&theater un no laist tevi pa Siguldas trasi uz lāpstas. esam šādā sastāvā: 1) es; 2) beefs; 3) gludeklis; 4) beefam piekabe; 5) ja vien dubultajam T vajag vietu un viņš man atsūtīs savas trubas numuru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 M - bota, pastasti, kads ir tavs 6tdienas planotais marshruts tad?! Alas atkrit - oki! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 (edited) Turpceļš: ~9:00-9:30 starts no Zepčika -> ~9:20-9:50 savācu tevi brīvībenē -> ~11:00 ierodamies spotā Atpakaļceļš: ~15:00 cik saprotu beidzam šaudīties un tad ir divas opcijas: a) ~16:00-16:30 esam rīgā; b ) ~16:00-16:30 esam Siguldā -> ~20:00-23:00 esam Rīgā Edited November 1, 2013 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Hey! Sorry, ka tik vēlu rakstu. Bija traka nedēļa Diemžēl man rīt medības, kas jau sen sarunātas, tāpēc es krāsošanā nepiedalos... Krišjānis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Diemžēl man rīt medības, kas jau sen sarunātas, tāpēc es krāsošanā nepiedalos... Krišjānis Šaujat garām Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Tad tu brauc un man tev rit vest datoru? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 (edited) Tad tu brauc un man tev rit vest datoru? Beefs Jā! p.s. Ja atradīšu to paintball parku cik zinu tie saulkrasti ir viena gara desa. Edited November 1, 2013 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 tev nav jābrauc iekša Saulkrastos! Laukums ir pie apvedceļa. vari izmantot ceļu ragana sēja un tas ceļš pirms apvedceļa iet gar peintbolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 Labs vakars biedri kolegi ! 1.Dazadu apstaklu vaditi ritdienas ballitei mainam lokacijas vietu no Saulkrastiem uz pazemes pagrabiem Riigaa. Es pienemu, ka tas lielas korekcijas pasakuma norite nemainitu vienigais jautajums par slaapekli. Es centiishos visus tuliit apzvanit un apstastiit notiekosho Satiekamies 10:00 Matiisa iela 8 Ja kads ir kaadu apzinojis lugums to ierakstiit seit : 1.Bencik apzinots 2.Sarge apzinots 3.Gludeklis apzinots 4.Biiifs 5.Oddish apzinots 6.Bota apzinots 7. Worm apzinots 8.Slapeklis 9.DoubleT 10.Vinciters apzinots 11.Deadalive apzinots 2.Otrs plaans ir pasakumu parcelt uz nakosos nedelas nogali .... Ir kaadam mega lielas pretenzijas pret shaudishanos pa pagrabiem ? Man protams der, jo var ar trolejbusu aizbraukt un pagrabi ir dargaaki pec fakta, soreiz mums piedava pa letaku cenu tur izshaudiities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 jāizdomā kur cept desas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 jāizdomā kur cept desas Man buus liidzi daudz maiziites sataisiitas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 man bez tomātiem, lūdzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 ja es rīt tik agri izsvempšos no gultas, tad būšu laigan ir velme šovakar iešaut pa lampu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 ja es rīt tik agri izsvempšos no gultas, tad būšu laigan ir velme šovakar iešaut pa lampu.. Nedirsies Emmm, Bifu, doublet un slaapekli kaads var painformeet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Nu Bļe! Uz pagrabiem es toč negribu. Un tā kā man rīt no rīta vēl ir darīšanas Saulkrastos tad arī netieku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 mlje, a kur mašīnu nolikt šamie ar piedāvā? beefs apziņots, viņš mēģinās sazvanīt slāpekli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Baigi stulbi šitā darīties katrā ziņā ar vilcieniem autobusiem nesanāk jo man maiņa tik beidzas pus 8os. bet nebraukt es arī nevaru, jo no Beefa man vajag pc. visā visumā, ja es brauktu, tad noteikti man vajadzētu kādu kas parāda ceļu, jo Rīgā esmu fakin newbie, un riebjas pa rīga braukt. Vai mēģinātu navigāciju tel palaist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now