0xDEAD BEEF Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Nu jā.. cikos un kur vispār ir jābūt un kurš tad īsti brauc?! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 22, 2013 Author Report Share Posted October 22, 2013 vai šo pasākumu ir iespējams sākt pēc iespējas agrāk? lai ap 15:00 varētu šļūkt no turienes prom. Es domaju varam mierigi saakt uz kadiem 11:00, sodienas laika precizeeshu ! Vakadzetu savakt 12 cilvekus, tad esam nokomplekteeti. Cash nedzen suudu un brauc ! Worm plano atcelt kaut kaadu svarigi pasakumu Liepaja, lai ierastos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 šaubos, vai varēšu ierasties pirms 11:00 principā ar iespējams neieradīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 23, 2013 Author Report Share Posted October 23, 2013 Uz doto bridi pēdējo 48h laikā vairāki cilvēki pēkšņi ir atkrituši, kas sasķoba pasākumu, bet beigaas worm ar sarge plano ierasties, ta ka visticamak viss notiek, tulit sazinashos ar Busam un noskaidorsu ar laikiem cikos varam titkies tur uz vietas Uz doto brīdi braucēji vairāk vai mazāk braucēji: Bencik Biiifs Oddish Bota Slapeklis Worm Sarge Gludeklis Deadalive Kapconnij tu ar mums ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Eu eu! man ir kruta ideja! Davai uz goplanet lazerlabirintu, ja shitas sak skobities! Varu ari deret, ka vairak cilveki ieradisies!!!!!!! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 (edited) Beef, tik tālu nebraukšu man līdz Rīgai 160km Tātad, ceru ka viss izies un es arī braukšu, bet gribu patirgoties, lai man ceļš atmaksātos, varbūt kādam interesē aļņa gaļas konservi, ko gardi notiesāt? Negribu kļūdīties, bet cik no medniekiem sapratu Rīgā pa 5ls gab varot dabūt tādu delikatesi, es pārdotu pa 2.50-3ls gab. (atkarībā no apjoma) Edited October 23, 2013 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Slapekli, a no kurienes Tu brauc? man ar alnis sperties 100km un vel tik agri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Es no Igaunijas aukstā gala/ Valka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Es būšu, vietas mašīnā arī ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 eh, es ar no augšas, bet caur limbažiem brauktu. Līdz valmierai negribas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Nu mans maršruts Valka-Strenči-Valmiera-Limbaži-Tūja-Saulkrasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 caur limbažiem Tev galīgi nav izdevīgi. tur ceļš arī nekāds. brauc caur raganu labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 caur limbažiem Tev galīgi nav izdevīgi. tur ceļš arī nekāds. brauc caur raganu labāk. Tajā ceļa posmā, viena vieta, kur tik karteri var uzsist, pārējo ceļa posmu var iztikt Caur Raganu baigais riņķis saiet ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 24, 2013 Author Report Share Posted October 24, 2013 Tiekamies uz kaadiem 11:00 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Es varu būt ar nelielu novēlošanod, man pus 8os beidzas maiņa, atliek sataisīties un gāzēt, pat iespējams tiktu uz 11iem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 yo yo! Paldies par šī pasākuma organizēšanu!! Vakar no Kaspara uzzināju, ka tāds notiek un šodien jau skaidrs, ka arī es piedalīšos. domāju, ka ar mani vēl būs 1 vai 2 vai 3 cilvēki. Zvanīju arī Testam, bet šamējais jau aizņemts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 24, 2013 Author Report Share Posted October 24, 2013 Idealjno Test nav bijis baigi sen, un cik atceros vinam pat bija kaut akads mega ierocis, tad tiekamies visi 6dien 11:00 peintbola laukuma ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 BOTa, tu no ziepniekkalna startē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 caur raganu ir pat tuvāk. es visdrīzākais nebūšu. slinkums braukt un daudz darba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 BOTa, tu no ziepniekkalna startē? jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 ok, es piesakos uz tavu ekipāžu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Bota! !!! Davai es ar tevi! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 25, 2013 Author Report Share Posted October 25, 2013 Ir radies viens jautājums saistībā ar pasākumu !!! Rītdien solās būt lietus pasākuma laikā, lūgums cilvēkiem, kas dosies uz pasākumu izteikt savu viedokli, vai braucam un skatamies un spēlejam, vai mēģinam pārcelt pasācienu uz 7dienu vai citu datumu. Man personīgi ir neitrāls lēmums šajā jautājumu, darīšu kā komūna nobalsos. Atbildi peintbola laukumam man ir jāsniedz līdz 17:00. Ja kādam ir personīgie telefona numuri, no kāda, kurš plāno ierasties painformējiet tos arī lūdzu, lai ienāk un sniedz savu verdiktu pa spēlešanu iespējamos lietus apstākļos. Paldies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 (edited) lol tiesi no 9viniem lidz 16mitiem.. Beefs Edited October 25, 2013 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 es par to lai parceļam uz nākamo vīkendu, tad es ierastos. rīt vai parīt man nesanāks gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now