bencik Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Labdien visiem ! Iestade, kur mes dodamies, jau mums ir visiem labi zinaama, netalu no Saulkrastiem - http://www.busas.lv/ka-noklut/, tiem, kas nezin te bus kartite ! Datumu esmu pierezervējis 26.10, kas tika sabalsots kā labi derīgs. Mums kā patstāvīgajiem klientiem cena ir 5ls par starta komplektu. Kaste ar 2000 bumbām mums izmaksā 35ls ( pagājušo gadu paņēmām 4 man liekas...) Laukums ir palicis vel lielaks un interesantaks, ta ka buus interesants Pa lielam, ja mierīgi spēlē izmaksas 10ls, ja grib iekāpt "Rembo" 15ls... http://www.youtube.com/watch?v=eEUzORCzuVY 1.Bencik 2.Sarge 3.Gludeklis 4.Biiifs 5.Oddish 6.Bota 7. Worm 8.Slapeklis 9.DoubleT 10.Vinciters 11.Deadalive Uz vietas būs iespeja kaut ko sacept, domāju, ka katra vienība ieķer pa kādam maisiņam ar desām, maizi un buus "zajebis" Naudu ievācu tikai par starta komplektu, kas ir 5ls. Pārējo paši uz vietas metamies. Sūtam naudiņu lūdzu uz šiem rekvizītiem ar norādi Gign Paintball 2013 un savu niku. LV46HABA0551006429804 Kaspars Bernans Tiekamies ballītē !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 sent! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Mkey. Naudinu nosutiju. Butu kruti, ja varetu piemesties pie kada masina + ja vakara butu ari iespeja iekapat (vai to jadara atkap pa celam? esmu apjucis? Afrodite ari brauks?). Vel butu kruta, ja Tu man atgadinatu par tusu paris dienas ieprieksh, a to es reizem aizmirstu par tusiem... AA un vel butu kruta ja es zinatu vai ir jaskrien tagad iegadaties kaut kadas fleshaks, smoki in he granatas un kur letak dabut.. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Beefij, es varu paņemt tevi mašīnā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 2, 2013 Author Report Share Posted October 2, 2013 Biif iedod sievai sos datumus, lai vina atgadina, vai ari paludz B0ring sievai atgadinat, par nakoshos gign pasakumu tev, jo vina noteikti sos datumu ir iezimejusi p.s. Granatas vari pirkt, galvenais pamegini pie seviim darzaa vispirms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 B0ringa sievai noteikti jābrauc, jo es šoreiz nefilmēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 aaaa, garlaicīgā sieva būtu vnk izcili jaunais teiciens varētu būt: peintball's zajebis, sieva.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Cerams,ka nebūs sniegs līdz kaklam,ap tiem datumiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 3, 2013 Author Report Share Posted October 3, 2013 Pagajushos gadu spelejam veel nedeelju velaak bija zajebiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 tik es isti nezinu par tam 3 komandam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 Benār! Kad iemācīsies manu niku pareizi uzrakstīt? Naudu drīzumā pārskaitīšu @bencik Juus klovie niki man ir diezgan vienaldziigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaPcCoNiJ Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Igor, tu domā mīt uz šito pasākumu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Doma ir,ja tu iedos savu ekipējumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 26ajā man ir salidojums skolā... Iespējam nespēšu tikt, bet viss būs atkarīgs no tā, ko izlemšu galu galā apmklēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 (edited) Tad tu esi pārdomājis un vairs nevēlies paņemt mani mašīnā... :( Beefs Edited October 11, 2013 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 What a perv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaPcCoNiJ Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Jautājums bencik tev. Cik ir max skaits cilvēki kurus var ņemt līdzi. Vienkārši ja, uz beigām ir deficīts ar spēlētāju skaitu, es varētu izlīdzēt un ierasties ar šī sporta veida entuziastiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 (edited) Unfortunately nebūšu... Pārāk daudz kas iekrīt uz tām brīvdienām un es negribu rauties uz visurieni, lai galu galā nepaspēt ne uz kurieni... Edited October 15, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Jautājums bencik tev. Cik ir max skaits cilvēki kurus var ņemt līdzi. Vienkārši ja, uz beigām ir deficīts ar spēlētāju skaitu, es varētu izlīdzēt un ierasties ar šī sporta veida entuziastiem. spēlē nevēlos redzēt cilvēkus no malas. ja sāksies draugu ņemšana līdzi tad es nepiedalos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 Par tiem draugiem runajot, nekas nav pretim, ja panem lidzi 1 cilveku, ta ir vienmer bijis un neviens no ta nav cietis, bet kompaniju nemt lidzi, laikam nebus iista reize p.s. Cilveki vienmer ir savakusies, principa pietiek ar 12 cilvekiem, lai riktiigi labi izshauditos un atpustos Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 iemetu skanošo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Kursh velas "panjemt" mani mashiina? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Stipri apšaubu savu ierašanos. Lai jums jautra šaudīšanās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 vai šo pasākumu ir iespējams sākt pēc iespējas agrāk? lai ap 15:00 varētu šļūkt no turienes prom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now