XekToR Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 Sveiki visi cs playeri un admini !! Gribeetu luugt tiesiibas GIGN serverii jo biezi nav ADMINU kas nomaina mapi vai uzliek rr peec 1 raunda . Piem : shodien speeleeju 8.00 uz gign servaka un tur mees bijaam apmeeram 5 x 5 bija mape de_torn . Tauta luudzaas [ es nepaarspiileeju ] lai kaads nomaina mapi . Meeginaaju caur voteem bet paraadijaas " Vote not alowed in this time " taa nu mees mocijaamies , kad bija palikusas 5 min liidz mapes beigaam vote beidzot pakeera un mainijaas un de_nuke . Es nonosodu ADMINUS bet citreiz kad vini nav tauta ir izmisusi )) . Esmu klanaa wC un nevaru lieliities ka biezi seit speeleeju GIGN , bet tagad es te rauju dien dienaa un veel visu nakti . Viss ko es luudzu ir mainiit mapi bez votes un kickot . Why kickot ?? Dazreiz gadaas dazi keemi kas vai nu neliek bombu vai neglaaabj hostus [ nu tur jau vareetu labaak paliidzeet slap ] kick taapeec ka gadaas ka ir freefragi kas aiznem vietu un cits speeleetaajs netiek ieksaa . Ceru uz juusu atsauciibu . P.S. man paziistami ADMINI ir DeaDly kas cik es dzirdeeju sastraadaaja .... )) macho , worm acerieties kaa mees speeleejaam 2 x 2 veselas 4 mapes ?? mans nick bija eXe Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 a kaada man garantija ka tu ieejot serverii redzeedams ka tiek speeleeta karte kas tev nepatiik, vinju nenomainisi taapat vien? Vai arii ka neizkikosi kexu taapeec ka vinsh tev aiz paarskatiishanaas ieshaava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 kauka man nepatik shii doma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 geeee, cookies !!! Baac jaunie smailiji rullee XekTor 3 par orgialitaati 4 par atjautiibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted October 24, 2003 Author Report Share Posted October 24, 2003 Varat man ticeet es neesmu taads kam patiik baigi ziimeties ar ADM . Nejau es mainiisu mapes kuras man nepatiik un kikosu tos kuri mani nosauj . Veel adm man lieti nodereetu cw.gign jo speeleejot cw ir gruuti speeleet bez rr. Varat man iedot adm uz paarbaudes laiku , ja buus kaadas pretenzijas pret maniim tad adm nost , bet es varu zveereet ka taa nebuus Nu ko sakat ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doM!no Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 HEktor tu Geenijs, es pat teiktu kas vaiaak kaa geenijs .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sword Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 XeKtOr tu esi labs CS players........bet ja tu dabuutu admin tiesiibas tu lieliitos un kickos pa daudz visu aaraa..... Sorry bra4ka nenjem pie sirds man taa pat bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
sword Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 Heheheheheh macho es tas esmu....es gribeeju: Zelta Alu: Aldari Tagad iedosi man tiesiibas? A kapeec uzreiz uzliki locked topic? Taas vote tiesiibas, es jua vinjas neloetoshu bad komandaas!!! Tikai vajadzees kaartiibu gignaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted October 24, 2003 Author Report Share Posted October 24, 2003 A nah tu domaa ka es ziimeetos un kad tad tas jau ir bijis ja man tikai votes ir ??? Tu nu gan esi riktiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
doM!no Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 Ko tu domaaji ar - Tu nu gan esi riktiigs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted October 24, 2003 Author Report Share Posted October 24, 2003 A kaapeec Geenijs dom!no ?? Gaidu veel atsaukmes no gigniesim !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doM!no Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 neko neko - sefs mani ar lindu uzaicinaaja uz pirti - sis tas esot runaajams Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 varbuut arii neesmu tas kam to vajag teikt,ta4u ES neredzu nevienu iemeslu kaadeelj tev vajadzeetu dot tiesiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted October 24, 2003 Author Report Share Posted October 24, 2003 Cik es zinu tu vienmeer esi bijis nalaipni noskanots Bet tas jau laikam tikai manas domas Kaads normmals cilveeks uzraxtiit var kaut ko ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 ja nesaproti kaadeelj savu zhulti gaazhu tieshi sheit pameklee shitaas sadaljas veesturee P.S liels paldies par komplimentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 Kaads normmals cilveeks uzraxtiit var kaut ko ?? tas kaads normaalais cilveeks peec tavaam domaam ir taac kursh tev dod REC? nevis saka ka tev labaak nedod tiesiibas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doM!no Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 Piektriitu vybuer, ! ! ! ! Vinsh taksh tev deva єekomendaaciju"! Priecaajies tagad chista tiesiibas nedabUUsi ! Nekas savstarpeejs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sword Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 Cik es zinu tu vienmeer esi bijis nalaipni noskanots Bet tas jau laikam tikai manas domas Kaads normmals cilveeks uzraxtiit var kaut ko ?? Labi XekTor tu i reall dzheks Tev vajadzeeetu iedod uzreiz kick tiesiibas Tu jau labi spelee!! Tikai tu to par mani neliecini Link to comment Share on other sites More sharing options...
doM!no Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 Yeah im Lieutenant Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 domino - iesaku pieveert paaksti. Banu sheit uzlikt nav nekaada probleema. Un TEV sheit sakaams nav NEKAS. a kas attiecas uz topiku sviests+fluuds+idiotisms=topikloh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts