DoubleT Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Kāds lūdzu var uz brīvdienām iedot telti? Var būt maziņa, vienvietīga, rozā etc. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Gribēju piedāvāt vietu mūsējā, bet worms ir stingri pret Bet atceroties pagājušo gadu - domāju ka īpaši telti nevajadzēs, jo daudzi vienkārši nakti negulēja © spite Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 man ir maza ar salauztu mietinju, bet laivu braucienaa ar makgaivereni briivi sataisaama. ja interesee esmu ziepiitii Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 16, 2013 Author Report Share Posted August 16, 2013 baigi nevelk tagad vakarā laist pakaļ. paļaušos uz visas nakts dzeršanu lol ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Jūs uz kurieni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 16, 2013 Author Report Share Posted August 16, 2013 darba laivu brauciens. jācer uz sauli, lai visu ceļu var krāsot un izbaudīt čillu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Offtopic- apgriez laivu otrādāk būs Tev jumtiņš, guli iekš laivas. Praktiskais latvietis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandoors. Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Vari braugt pakaļ uz kuldīigu , 5vietīigo varu aizšaut viss kartībaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 (edited) Vari braugt pakaļ uz kuldīigu , 5vietīigo varu aizšaut viss kartībaa. Vari brauGt atpakaļ uz pamatskolu, viss kārtībā! Edited August 16, 2013 by Ectasy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 Vari brauGt atpakaļ uz pamatskolu, viss kārtībā! Tev nav vairāk ko darīt ka piesietas pie gramatikas ? Man piemēram ne silts ne augsts. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 Tev nav vairāk ko darīt ka piesietas pie gramatikas ? Man piemēram ne silts ne augsts. To var redzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 (edited) Tev nav vairāk, ko darīt, kā piesieties pie gramatikas? Man, piemēram, ne silts, ne auksts. Edited August 17, 2013 by Traffic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 Tev nav vairāk ko darīt ka piesietas pie gramatikas ? Man piemēram ne silts ne augsts. Paldies, ka ļāvi man pasmieties pie rīta kafijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now