Jump to content
GIGN Forum

csdd jautajumi csnt.csdd.lv


Baek
 Share

Recommended Posts

Piemeram tagad pildu to testu csnt.csdd.lv majaslapa un sanak izpildit daudzas reizes bez kludam pec kartas. Un sodien ir jaiet uz autoskolu jaliek teorija uz lielas kategorija. Intrese vai piemeram kad es piesedisos pie vinu pc un ieiesu csnt.csdd.lv majaslapa vinu pc metisies savadaka tipa jautajumi , neka uz mana pc? Tagad pildu testu biezi vien kaut kadi jautajumi atkartojas. vai nebus ta ka piemeram pildisu pie ta autoskolas PC ( es zinu ka vini iet ara csnt.csdd.lv ) un turpat ari pilda to testu. ))

Padomaju varbut tur tas tests uz katras datora ip , savadaka tipa jautajumus met ara kaut ka ta.

Kad macijos b kategoriju tad to csnt testu vispar nepildiju vienkarsi izgaju visiem jautajumiem cauri ieks testa gramatas.

Link to comment
Share on other sites

autoskolās ir pašiem sava testu sitēma, un pati sekretāre mustangā teica ka ja tu esi spējigs nolikt autoskolas eksāmenu tad csdd eksāmens liksies daudz vieglāks. Par cik tu esi drillējis tikai csdd testu tad var būt ka iekritīsi uz muļķīgām kļūdām skolas testā. katrā ziņā silts ieteikums lasīt uzdevumus 3x un nespiest uzreiz tikko ieraugi redzētu bildi, jo parasti csdd un skolu testi izmanto vienas bildes, bet ar pretēju nozīmes jautājumiem.

Link to comment
Share on other sites

Nja, kad liku valsts eksāmenu teorijā, zināju atbildes no galvas, tā biju pārpildījies netā csnt.csdd.lv ka visas bildes zināju no galvas, bet nu noliku eksāmenu bez nevienas kļūdas. Tik skolas eksāmenā špikoju, jo nu tās biļetes atšķīrās.

Link to comment
Share on other sites

Bija uz 90% tas pats kas mājās pildot un testu grāmatā. Pārējos 10% redzēju pirmo reizi mūžā. Laikam kādi 2 vai 3 bija tādi, kuru vai nu bija jāizmanto loģiskais, vai jācenšas neuzrauties uz muļķi. Tā ir bijis i` man, i` visiem maniem draugiem, kā arī, ja nemaldos, kaut ko tādu arī instruktore minēja.

Link to comment
Share on other sites

testu grāmata ir 1:1 ar csdd testu iznjemot dažus jautājumus, jo grāmatas sastādītāji ir tie paši kakli kas sēž csdd. Par to loģiku tad ir atkarīgs kurā autoskolā ej, jo gan credo gan mustanga apmācību testi/skolas eksāmeni ir ar pretējām loģikām uz tām pašām bildēm.

Link to comment
Share on other sites

Klīst baumas, ka viņi jautājumus laiž pa riņķi un 1x nedēļā tos samaina, tāpēc arī var bez kļūdām maukt uz riņķi. Bet jā, autoskolā reti kad dod to pašu csnt testu... autoskolām jau patīk savā starpā konkurēt, tai skaitā izveidojot sevis kustumizēto testu.

Link to comment
Share on other sites

kādam idiotam jābūt lai ar pirmo reizi nenokārtotu teoriju... :D

katrā skolā ir savi testi - tie var būt pašveidoti, var būt kopēti, var būt pie datoriem, bet lietas būtību tas nemaina un csnt.csd.lv jautājumi tikai daži var sakrist.

Edited by courage
Link to comment
Share on other sites

Daudzi jautajumi ir jaiemacas vienkarsi no galvas. Problemas jau nav ar celu satiksmes noteikumiem saistitajiem jautajumiem. Testos jau ari ir citu temu jautajumi ar kuriem viss ari juk un putrojas. Es gribu redzet ka kads soferis kurs ir pirms gada licis tiesibas , noliku to csnt.csdd.lv testu bez vai ar 3 kludam.

Pasam jau ka tiesibas ir 3 gadi, b,c1 kategorijas , tagad lieku C,E , un kad saku macities tos testus pirmas 20 - 30 reizes ka minimums bija ar kludam. Ka jau mineju te neiet runa par parastajiem ikdiena nepieciesamajiem satiksmes noteikumiem kurus ir jazin.

Link to comment
Share on other sites

Es biju piecus gadus braucis pirms dabūju tiesības un kopš tiesībām jau 5 pagājuši. Mēnesi atpakaļ bija 6 kļūdas, bet csdd teoriju nokārtoju ar trešo reizi. Braukšanu ar pirmo ar 2 punktiem un tiem pašiem poligonā. Pa 10 gadiem tfu tfu tfu (klauvē uz koka) nav bijušas avārijas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...