jerrico Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Power balance aproces, ir kādam pieredze ar tādām? Es tās gumijas uzskatu tikai tīri par aksesuāru, neticu, ka tā var man palīdzēt labāk noturēt līdzsvaru stāvot uz vienas kājas, vai iemest trīnīti grozā. Nē, pirkt netaisos, tīri intereses pēc, Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Man jau patīk šis tofiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Power_Balance Tas pats, kas ar dr dre beatiem. Principa Monster izveidoja jaunu preci - austinas. Agrak austinas nebija tik loti aksesuars (kaut ari skullcandy tur jau kaut ko nemas). Tad Monster iztereja paris 100tus ljimonu un tagad ja tev nav dr dre austinas, tad tu esi lohs. Un pofig, ka tam austinam sound quality ir absolute crap. No one cares. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 (edited) ...claimed by its manufacturers and vendors to "use holographic technology" to "resonate with and respond to the natural energy field of the body", and increase sporting ability BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Labs produkts, iesaku. Sportistiem-amatieriem vienkārši nesaprast tās tehnoloģijas, kas tur iekšā. Pamostieties, ir jau 21.gs., cilvēki lido kosmosā n stuff. Edited July 9, 2013 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Labs produkts, iesaku. Sportistiem-amatieriem vienkārši nesaprast tās tehnoloģijas, kas tur iekšā. Pamostieties, ir jau 21.gs., cilvēki lido kosmosā n stuff. Lai cik es labi zinātu kad cūka ir sarkastisks un kad nav, šoreiz esmu izmisumā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Katru reizi, kad redzu cilvēku ar Powerbalance rokā, ir skaidrs, ka tas ir lohs, kam var jebko iesmērēt (sponsorētie sportisti neskaitās). Ražotāji paši atzina, ka tas ir fufelis. Kā alternatīvs gumijas aksesuārs būtu Livestrong aproces, no tā vismaz kaut kas tiek ziedots vēža izpētei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Šeit runa ir par tiem powerbandiem, kas ir ķipa uzlādētas ar negatīvi lādētiem joniem, kas tev dod ātrumu, spēku, lokanību etc? Jā, kad pats gribēju pirkt, tad papētīju diezgan dziļi, jo negribējās 30 latus zemē nomest, protams, beigās izrādas scams. Tie balance, lokanības un pārējie testi, kurus tu izpildi ir balstīti uz to, ka pārdevējs var tajos testos ietekmēt tavu sniegumu. Kā arī es kaut kur lasīju, ka uzvelkot dajebkādu rokassprādzi ar var dabūt tos panākumus uz īsu brīdi (balance, lokanība uz 5 min.), jo ķermenis kaut kā jūt to svaru... šo gan es īpaši nemācēšu paskaidrot, jo es to lasīju baigi sen līdz un tur bija diezgan plašs un smalks izskaidrojums, tāpēc bail samelot un stāstīt muļķības. http://www.youtube.com/watch?v=f4Vh8uKr1Gs ejot tālak pa suggested video, apskatīsies visus izskaidrojumus, tad jau sapratīsi kas un kā. Dienas beigās es personīgi izvēlējos nepirkt tās aproces, jo cik bija pierādijumu ka viņas strādā, tik arī bija ka nestrādā un man liekās, ka visvairāk ar tām aprocēm strādā placebo effekts - ja tici, ka palīdz - tad palīdz, ja netici - tad nepalīdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Tiesas prāvās zaudējuši, bet joprojām lapa strādā. Letiņu versija arī going strong. Visvairāk man patīk, ka viņi pārdod 10 hologrammas pa 80 eiro, kuras štancēt ar pašizmaksu zem santīma var tādos kvantumos, ka slikti metas. Jāštancē pašam un jāpārdod ībejā durikiem par "pus cenu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Nēsāju jau 2 gadus, jo uzdāvināja man vairākus eksemplārus, ko es varu pateikt, tie triki lai pierādītu ka POWERBALANCE strādā - patiešām strādā un vienmēr atrodas kāds kurš 5dienas vakara tusiņos (vislabāk jau meitenes ) uzjautā lai parāda trikus un ir fun. Noskatījos video kas ir augstāk ielikts un es nedaru to ko viņš saka, ko parasti dara salesman'i, bet tāpatās arī daru un tiešām tie darbojas, bet tas ir kaut kas līdzīgi placebo. Katrā ziņā kaut kāds aksesuārs, tāpatkā allgoldbracelet ap roku utt. Arī Protams wannabee basketbolists Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now