CreativeNemesis Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Tātad , kārtīgi papētiju laptopiņus , pats neesmu nekāds vakarējais un kautko arī saprotu no tām specifikācijām. - Jautājums - - Kuru - DELL INSPIRON 5521 http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/dell_inspiron_5521_di552133181817 vs ASUS A55VJ http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/asus_a55vj_ivy_bridge_i5_eng_90nb00a1m03270 ??? Par bareijas īso mūžu īpaši neuztraucos , jo netaisos tāpat ar viņu pa parkiem staigāt.... + Pats sliecos uz DELL-u + ja variet ieteikt ko labu/labāku par līdzīgam cenām ,iesakiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Dell ir labāks par to asus, bet atkarībā, kam to vairāk izmantosi mājai, darbam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 Nu galvenokārt spēles , office , filmas un pēc brāļa pieredzes - arī mathcad&friends Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Nu galvenokārt spēles , office , filmas un pēc brāļa pieredzes - arī mathcad&friends domāju, ka tas pats dell būs labs, ja vien atrodi labāku. skaties pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 (edited) Nu ja šīs it tikai divas izvēles, tad ņem dell, asusiem nav laba rekomendācija, tāpat kā acer! Ja būtu jāiesaka trešais variants, es ieteiktu hp. Ar to nekad problēmu nav. vismaz man, visu dzīvi viņus lietoju. Atšķirība jūtama starp citiem datoriem! Pakrāj un paņem šito - http://m79.lv/hp-pavilion-m6-1004sa-15-6-amd-a10-4600m8gb1tbhd7670mwin7hpb-b6h96eaabu_108206.html Pašam šitais ir, jau kādu pus gadu. Nekādi lagi, iet visas vilktās spēles uz MAX options un tādā garā. Saku, ka nenožēlosi . Btw - beats audio viņam ir! Tumbas neprasās... Edited June 16, 2013 by Upis92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 (edited) Umm , nevēlos gudri muldēt , bet man baigi šķiet ka tas Dell-s ir tehniski labāks par tevis ieteikto HP ( jā , HP ir quad core , bet tam pašam Dellam ir dual core ar 4 threadiem , kas ir tas pats , un uz perfomance viņi , cik atceros līdzīgi, bet iespējams sajaucu , jo parasti skatos desktop CPU ) + Par to kurš labāks brends - esmu dzirdējis daudz , pieredzējis viskautko , sapratis , ka svarīga ir kopšana.... Bet paldies par ieteikumu Edited June 16, 2013 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Nezinu, kam būtu jānotiek, lai es izvēlētos HP acer vai kur nu vēl asus vietā. Turot tādu istabā ziemā nemaz radiatoru nevajag slēgt iekšā. Asusiem nav laba rekomendācija? Kas viņiem ir slikts? Es starp šiem diviem izvēloties ņemtu asus kaut vai tāpēc, ka cietais ir 7200 apgriezieni nevis 5400 kā dellam. t.i. ja tu atsevišķi netaisies sdd ņemt. Procis asusam arī labāks. delli izskatās resni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 (edited) Traffic , es bik vēl paskatījos pie akcijām 1a.lv , un atradu tādu pašu asusu , tikai ar i7 ( tie ir +60 ls ) http://www.1a.lv/akc...s_jauna_veidola ko par šito ? EDĪT + tā 1 fīča kas man patīk dellā ir anti-glare Edited June 16, 2013 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 (edited) samsung portativie iet taka zveeri paskaties kadu no tiem ar varbut 1a nemaz nevaru atrast tadu kadsman ir:D Edited June 16, 2013 by dienaszaglis Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 (edited) Samsungus jau skatījos. Brālim 4 gadus jau ir , un kalpo ļoti labi. Bet tiem , kurus es skatījos , nav tas ko , pēc manām domām , man vajadzētu. Super-Mega-Nākošās-Dienas-Edit : ņemšu Asusu ar i7 proci tomēr ( http://www.1a.lv/akc...s_jauna_veidola ) Paldies tiem , kas iesaistijās! Edited June 17, 2013 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Varbut jau esi iegadajies, bet neviens no izveletajiem nebus labs, jo ka viens, ta otrs karsis pec velna un brokastis varesi gatavot uz vina. Es butu tava vieta nemis xps l501 veco ar i5. Visi sie jaunie dzelzi ir tik specigi, ka lapsim nepietiek speka pie slodzes noturet/apdzeset temperaturas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameplayerLV Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Hp pavilion g6 ... baigi labs , man ir ar i5 bf4 iet super , pirku par 580 eiro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts