dextOr Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Sveiki! Vēlējos turpināt diskusiju par double duck no šī topika: Cik sapratu, tad topiks tika slēgts, jo nebija ievietots pareizajā sadaļā forumā. Par cik uzskatu, ka šī ir problēma, kā arī šo sadaļu admini izskata diezgan bieži, ceru, ka varēsim šo problēmu izrisināt. Ja vēl nezini, par ko ir diskusija, tad iečeko augstāk minēto topiku. Ļoti vēlētos dzirdēt no augstāk stāvošajiem. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
GestapoLV Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Nav tie tricekļi nav nekur vajadzīgi, žēl, ka tas plugins tomēr netika uz war3 uzlikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted May 12, 2013 Author Report Share Posted May 12, 2013 Es tiešām nesaprotu, kāpēc tu gribi limitēt spēli? Visi šie mazie knifi tieši padara CSu foršu. Grūtāk būs kādu nošaut? Pierastu. Un visi ar laiku iemācītos double duckot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GestapoLV Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Tas ir tikai mans viedoklis un es to mainīt netaisos. Cik saprotu, tad šī tēma ir diskusija, kur katrs var izteikt SAVU viedokli. cl_minmodels arī ir knifs, bet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Tas ir tikai mans viedoklis un es to mainīt netaisos. Cik saprotu, tad šī tēma ir diskusija, kur katrs var izteikt SAVU viedokli. cl_minmodels arī ir knifs, bet... Kam interesee tavs viedoklis? kamon Link to comment Share on other sites More sharing options...
GestapoLV Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Iemācies kādu banu pareizi uzlikt, murmuli Tālāka komunikācija caur pm, plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted May 12, 2013 Author Report Share Posted May 12, 2013 Gestapo, tad lūdzu izskaidro, kāpēc visos WCG, IEM un KODE5 cupos double duck NAV aizliegts? Ja jau profesionāļi var duckot, tad kāpēc nevaram arī mēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GestapoLV Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Nez, mani neinteresē, kas kur ir vai nav aizliegts. Man patīk, ka pubā un csdm nav to tirinātāju un žēl, ka viņi ir war3. Ne es viņu kaut kur uzliku, ne ņemšu nost, ne arī man kaut kas ir jāpaskaidro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 (edited) Iemācies kādu banu pareizi uzlikt, murmuli Tālāka komunikācija caur pm, plz. :D:D: es tev varu pateikt tikai vienu, turpini domaat to, ko gribi, man tev nav nekas jaapieraada, es zinu ko es daru, cik banus esmu uzlicis un cik no tiem nepatiesus, a tu takaa sturgalvis, mal savaa galvaa vienu suudu uz rinkji un neko logjisku nevari izdomaat, ar tadiem cilveekiem pat nav veerts un jeegas runaat..chizas Dabon draudzeni, murmuli un pie reizes galvu izveedini, tas tev noderees.. Ar taadam aunapierem es laiku neteereeshu, paldies un uzredzeeshanos Edited May 12, 2013 by KRISTIINE -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 aizveram redeles, šī nav īstā vieta savstarpējo konlfiktu risināšanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Ja šo pluginu noņems, tad es atkal atsākšu spēlēt cs. Bet nu kuru interesē mans viedoklis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted May 13, 2013 Author Report Share Posted May 13, 2013 Labi, izskatās, ka tiem, kas tiešām kaut ko varētu mainīt ir vienalga un ir labi, kā ir. Laikam jau var slēgt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now