Jump to content
GIGN Forum

Admina klase.


APC
 Share

Recommended Posts

Sveicināti.

Lieta tāda, teorētiski es savu banu varu atsēdēt nav problēmas, bet praktiski tas būtu diezgan stulbi, ja šāds admins turpinātu pildīt savus pienākums.

Laikā, kad spēlētāji ir tā maz, viņš ņem un liek banus par to, ka spēlētājam, personīgi man, patīk tā karte, kas tajā laikā iet.

Liekot vote par de_dust2, man nobalsojot PRET, tiek uzlikts šāda veida bans:

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 139069

| ADMINS: Eziic

| NOBANOTAIS NIKS: AlusPicaMeerce

| NOBANOTAA IP: 46.109.222.55

| IEMESLS: daunis

| UZLIKTS: 13.04.2013 02:24

| Uzlikts pirms mazak ka minutes

| Terminsh peec 59 minutem

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/139069

+-------------------------------------------------------------------

Kicked by Console: "daunis, termins: 59 minutem. Vairak informacijas lasi konsolee!"

Kicked :"daunis, termins: 59 minutem.

īsti nesaprotu šī neizaugušā jaunekļa motivāciju un demagoģiju par to, kas viņam tajās noputējušās smadzenēs darās.

Ja es būtu Main, tad rīkotos, tā, lai tādi neandertālieši sapieni vairs nebūtu uz šis ''zemes''.

Bet tākā neesmu main spriežiet paši.

Paldies!

Edited by APC
Link to comment
Share on other sites

Necentīšos atbildēt uz Taviem aizvainojumiem, īss situācijas apraksts no manas puses - ienāku serverī 23:00, spēlē 3x3 dust2 mapi, lēnā garā pielasam pilnu serveri, gāžam visu pēc kārtas [nuke, infa, aztec, blahblah], sabalsojam assaultu, pēc 10 minūšu šaušanas sāk zust tauta, lieku voti uz dd2 - vīri saspiež 2, pēc 5 min, kad pazudusi vēl puse servera, lieku atkārtoto voti, pirms tam čatā sarakstot argumentus kāpēc šajā situācijā vienīgā loģiskā izvēle būtu 1. Vīri nesaprata, es sadusmojos, izbanoju alnēnu, kuram smadzenes 2x pēc kārtas strādā citā virzienā. GL.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Tie nav apvainojumi, ko izteicu, bet lakonisks izteiciens, kas nāca prāta pēc ši atgadījuma.

Bet tavs '' IEMESLS: daunis'' , Alnēn, gan ir uztverams kā apvainojums.

Vien-vārd sakot , tā nedrīkst atļauties darīt, lai vai kas.

Link to comment
Share on other sites

APC, ja spēlētās pēc atkārtotiem paskaidrojumiem nesaprot, ka būtu jāsabalso attiecīga karte kaut vai tikai dēļ tā, lai serveris nenomirtu, kā tas tikko notika, tad, manuprāt, apzīmējums 'daunis' ir tieši laikā

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Speletaja votemap launpratiga izmantoshana.

Bitch please...

Sim staastam ir divas morales, vainigi ir abi, APC ir vienkarshi sturgalviigs pipars, kurs nesaprot, ka 3:3 spelet assault nav funs, Ezic censhas izmainit situaciju, lai tauta savaktos un butu interesanti paspelet. Es shaja situacijaa butu vnk licis xm, jo man ir tada iespeja, un lai kads pasaka, ka ta ir ljaunpratiga komandu lietoshana(kuciit luudzu...). Visas situacijas ir jaizverte, pec apstakliem, nevis pec vnks ''tupas'' komandas izmantoshanas.

Eziit, nafigama tev jaliek bans ar iemeslu Daunis es ari nesaprotu, uzliec kick, ja cilveks vairakas reizes, iet pret straumi un grib spelet assault un miers. Saja gadijuma sauksim so par vieglu nesavaldishanos etc. kas nav vajadziga.

Bans nevieta, bet APC riciba nelogiska un nevieta, ko tad vel vins gribeja sagaidiit, sarkanu paklaju un nelkes pie kaajaam, taa ir visiem zinama patiesiba, ka viens no admina pienakumiem ir ari ruupeties, lai uz servera buutu cilveki. Mes to saprotam ar chiiteru kersanu, jo neviens nespeles serveri, kur chali ar wh un aim skraida, bet ari tautas notureshana nakti un veiksmiga karshu mainishana ir ar tadu pashu merkji, tikai ar citadiem ''ierochiem''.

Miers uz zemes un visiem labs praats.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Labs posts

Situācija skaidra. Saprotu kļūdu, atvainojos no savas puses APC - nepamatoti sacepos, šādi incidenti vairs neatkārtosies.

es tagad runaju par baniem.

Ar baniem viss ir vislabākajā kārtībā, čīteri tiek banoti diezgan regulāri. Tev gan grūti spriest, jo serverī nemēdz apgrozīties.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Nerunasim labaak par nepareiziem vai pareiziem baniem, paskjirstot sudzibu sadalju ir dazhi indiviidi kam tie nepareizie bani ir parak daudz... Okej sheit uzklausot abus viedokljus, Eziiisha kljuuda bija : NEPAREIZI NORADITS BANA IEMESLS, teoretiski 3:00 pa nakti ADMINAM stingraak ir jakontrolē situācija, lai noturētu tautu, katriem līdzekļiem...

Ne velti visi kas prasijushi xm kaa galveno iemeslu ir noradijushi "DAUNJI kas spiezh 2" Nu tad šeit ir pierādījums :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Es gan nesaprotu, kāpēc būtu jākiko vai vēl labāk, jābano spēlētāji, kuri nepiekrīt kartes maiņai. Izmetot viņus no servera būs vieglāk samainīt karti ar nākamo voti? Tā nav forši darīt.

Vislabāk būtu vienkārši uzprasīt kādām xm vai xnextmap flagus un pielietot viņus šādos brīžos. Tad arī neviena sirsniņa nebūs sāpināta.

Edited by SHARp^
Link to comment
Share on other sites

xm par skaistām acīm nedod. Izkikojot spēlētāju, kurš konstanti spiež 2 var panākt to, ka nākamreiz vote tiek sabalsota. Problēma tāda, ka kiks strādā 5 min un nākamo voti arī var likt tikai pēc 5 min. Ikdienā šāda prakse netiek pielietota, bet ja visu vakaru/nakti spēlētāji šādi atklāti liek silto, tas uzvelk. Kā jau minēju - rīkojos nepareizi un atvainojos topika autoram.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Izmetot viņus no servera būs vieglāk samainīt karti ar nākamo voti? Tā nav forši darīt.

Teoretiski, jā, jo dēļ aļņiem, kas nakti saspiež 2, pārejiem spēlētājiem ir jācieš, tev liekas loģiski piespiedu kārtā spēlēt havana 02:00, kur uz servera ir 10 cilvēki, kuri, pie situācijas, ja karte netiks nomainita pazudīs pēc 3 min, tavā piedāvātajā variantā, labāk izpatikt ''teoētiski'' vairākumam(ar šo es domāju cilvēkus, kas grib paturēt nepopulāras kartes), labi zinot, ka serveris tā arī paliks tukšs. Tavs piedāvātais variants ar xm ir pats labākais, bet ja nav šādas opcijas, jādarboja kreatīvi :)

Ezīša vienīgā kļūda bija skarbs reason un kick vieta bans, par ko arī viņš pieklājīgi atvainojās, vai šādiem adminiem, kas atzīst kļūdas un atvainojās būtu japazemina tiesības...šaubos, mums ir skarbāki piemēri ar vēl nepiemērotākām rīcībām, kur cilvēki tiek saudzēti.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...