Traffic Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Jautājums vai kāds ir kādreiz rakstījis steam supportam jautājumu? Ja jā, tad cik ilgā laikā saņēmāt atbildi? Vienā jaukā dienā pamanīju, ka man natural selection 2 tā vienkārši pazudis no spēlēm. Rakstīju uz steam supportu, bet šie jau 3 diennaktis kā nebūs nekādu atbildi devuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 man atbildeja 24h laikaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 atbild ātri, parasti tas ir ka gudijs saka 24h laikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 man ātrākais ir bijis 2 dienas, ilgākais nedēļa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Tas ir normāli, ja neatbild uz pirmo vēstuli, nāksies pagaidīt. Pēc tam uz pārējām atbildēs normāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Tā kā lācis teica... Bet pašam nācies gaidīt nedēļu kamēr atbild uz pirmo vēstuli. Es rakstīju saistībā ar to, ka man nobloķējās akaunts nezināmu iemeslu dēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Tā kā lācis teica... Bet pašam nācies gaidīt nedēļu kamēr atbild uz pirmo vēstuli. Es rakstīju saistībā ar to, ka man nobloķējās akaunts nezināmu iemeslu dēļ. man par to pašu jautājumu uz pirmo vēstuli atbildēja apm 3h laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Viņiem noteikti sistēmā ir kkādas prioritātes ko viņi izskata ātrāk. It īpaši par nobloķētiem acc atbildes tiek sniegtas maksimāli ātri. Man ar bija vienreiz pazudušas 3 spēles no konta, kuras vissaktīvāk spēlēju. Gaidīju 4-5 dienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 neaizmirstiet par laika zonaam + attieciigi izrietoshi no taa rindas ar support tiketiem. atkariibaa no taa ciko suzrakstiits tikets esmu gaidiijis paaris stundas liidz pat 5 dienaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Ja tu esi ns2 atslēgu dabūjis no kādas 'kreisās' vietas (g2play vai līdzīga), tad pastāv iespēja, ka tev vienkārši ns2 atņēma. Taču tas laiku atpakaļ bija.. Man nez kāpēc negrib vilkt 245 updeitu/konektēt pie serveriem (izlec paziņojums, ka mani game faili neatbilst ar servera failiem, iesaka uztaisīt stīmā verify).. uztaisu verify steam cacheblablabla, taču nekas nenotiek.. serveru browserī pāris serveri un ne pie viena nekonektē (ļoļ, rakstīšanas laikā atrisināju problēmu -- izskatās, ka ns2 bija saslēdzis visus iespējamos modus un serveriem tas nepatika, oh well ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 11, 2013 Author Report Share Posted April 11, 2013 (edited) huh. Izskatās, ka ns2 būs tiešām atņemts tādā gadījumā. Līdz šim bija licies, ka g2play ir sakarīgs kantoris. Anyway, aizrakstīju šiem, ka vēlos pilnu atmaksu vai kā to latviski savādāk sauc. Redzēs, ko šie atbildēs. edit: Šie gan ātri atbildēja. Punktus man atgrieza. Paldies par atbildēm. Var TL! Edited April 11, 2013 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now