SuperRembo Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) Seit man izlikta neliela gramatina ka taisit php saitus un visu ar to saistiitu. Lai jums lieki nevajdzetu WORM mocit teoretiski viss svarigakais te jabut parejais jau ar logiku un ar visu aties Noladet var no si saita. Shark p.s ja ir vel kadas book, es varetu sava saita iebazt. Edited January 15, 2006 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 tici man, rembo, ja kadam vajadzetu iemacities php un vinsh butu gatavs lasiit ebooku, tad vinsh sen jau 10 taadus no dc buutu nokachaajis. bet nekas, paldies par centieniem paliidzeet. un atceries, ka ja tev ir kadas problemas, izmanto savu problemu topiku, nevis saac jaunu (paldies dievam shis gadijums uz to neattiecas ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Viena vislabākā PHP grāmata saucas "PHP Manual". Atrodams kaut kur iekš http://www.php.net. CHM formātā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 man mazliet pliidzeeja shis saits, ja kaads nesaprot anglju valodu tad lasiet -www.php.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now