Ouzijs Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 sveiki, vai ir iespēja pasūtīt preci no ebay.com un nav jāmaksā muitas nodoklis??? Preces vērtība ir 300ls apm. papildus izmaksas 70ls PVN+muita , nevelos maksāt valstij! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Zemāka vērtība? Bet diezin vai kāds sakarīgs pārdevējs gribēs 300Ls vērtu preci apzīmēt kā 90 dolāru vērtu. Nevarēs apdrošināt par pilnu summu etc. reāli vai nu pērc šeit vai maksā nodokli sūtot no ASV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted April 2, 2013 Author Report Share Posted April 2, 2013 reāli neko izdarīt nevar!? vienīgi lai pārdevējs uztaisa preci apzīme lētāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Ja Tev nav kāds cilvēks, kas viņu ASV var savākt un pats atvest, nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Jāskatās jau arī kas tā preci, jo viņi tajā muitā var atplēst vaļā un pārbaudīt, vai nav sadirsts par to vērtību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Viss atkarigs no ka perc ebaya. Ar privatajiem vienmer var sarunat, ar i-veikaliem, kas tirgojas ebayaa ta sudigak, bet ari var. Vainu lai norada zemaku cenu, vai lai iznem no kastes, un uzrada kaa lietotu un taa visadi var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 (edited) Paprasi, lai Tev to sūtijumu noformē kā dāvanu un miers. Es kaut ko pa ausu galam dzirdēju, ka tagad viss, kas nenāk no ES un ir 10 un vairāk dolāru vērtē jau dabūj PVN. Edited April 3, 2013 by _swallow.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Cik liela ir tava domātā prece?! ja lielāka par ziemas jaku, tad būs jāmaksā Pasūtīju ziemas jaku pa 30ls i vēl pastā bij 5ls jāmaksā ahujets..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Ja preces cena ir 300Ls tb. 600USD, tad neviens normāls pārdevējs nenorādīs zemāku vērtību. Ja sūti telefonu vai ko tādu un viņš var norādīt vērtību zemāku, lai ietin drēbē vai kur citur, noplēš tagus un neliek invoicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted April 3, 2013 Author Report Share Posted April 3, 2013 http://www.ebay.com/itm/Bear-Legion-RH-70-Camo-26-31-READY-TO-HUNT-/121088637920?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c3171fbe0 Man šo mantiņu vaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Offtopicā, tur atļauju nevajag šādai štellei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defeatme. Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Uzreiz varu pateikt, ka nevar nemaksāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted April 3, 2013 Author Report Share Posted April 3, 2013 Offtopicā, tur atļauju nevajag šādai štellei? Kur atļauju? nee nevaig jo tā štele nebūs domāta medībām! pagaidām Tas būs man treniņu loks kamer pieradišu pajies kāds laiks! Uzreiz varu pateikt, ka nevar nemaksāt Es tev piekrītu! Bet nu jāpagaida man nauda lai varētu paņemt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 (edited) man likās ka šos uz LV neļāva sūtīt ( vai arī tas bija par arbaletiem ) Edited April 4, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted April 5, 2013 Author Report Share Posted April 5, 2013 man likās ka šos uz LV neļāva sūtīt ( vai arī tas bija par arbaletiem ) Arbaletus neļauj! jo tie gan ir medību ieriči! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now