Jump to content
GIGN Forum

youtube reklāma


Traffic
 Share

Recommended Posts

Kāds var pāris teikumos izstāstīt kā var youtube video uzlikt, lai tur būtu reklāma? Kaut kā vairrākkārt nācies dzirdēt, ka varot kaut kādus dolārus dabūt, ja esot pietiekami skatījumu. Youtube atradu tikai kā pašam izvietot reklāmu citos video t.i. pašam kaut ko reklamēt, bet es gribu, lai citi varētu izvietot reklāmas manā video.

Link to comment
Share on other sites

ja nemaldos, tad taviem video ir jābūt vismaz 50k apskatījumiem (kopā pa visiem video) un ka tev jābūt progresējošam kanālam, tobiš visu laiku nāk jauni video un vairāk skatītāju un abonementu. kaut kā tā.

Link to comment
Share on other sites

Izlasi šito: http://support.googl...en&answer=82839

Pirmkārt, cik man zināms, ka no Latvijas partner tiesības nevar dabūt. Protams to var mēģināt apiet vienkārši norādot citu valsti, jo ir redzēti latviešu kanāli, kas tā ir darījuši. Otrkārt jābūt normāla daudzuma skatījumiem, komentiem, abonomentiem un regulāriem uplaudiem, treškārt, publicētais materiāls nedrīkst pārkāpt autortiesības un tam jābūt normālā kvalitātē.

Tā pat jāpadomā vai ir vērts, jo ja kanāls ir priekš latviešu mērķauditorijas, tad tu pa tām reklāmām dabūsi daudz mazāk, nekā, ja lielākā daļa skatītāju būtu no aizokeāna vai rietumeiropas.

Protams pastāv arī alternatīva iespēja bāzt visādus reklāmu linkus video aprakstā un norādīt uz tiem pašā video, bet tas drošvien aizbiedēs lielu daļu skatītāju.

Edited by Kilgors Trauts
Link to comment
Share on other sites

Latvijā arī dod partnerus. Bet vieglāk ir veidot gaming video, dabūt skatījumus un palenām attīstīties. Katrā gadījumā, tas tev nebūs - atnācu, norāvu piķi un piedzēros... tur ir nepieciešams darbs, Un tavam 3milj video vairs nav vērtība, izņemot liekot anotācijas uz kādu citu video..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...