Cauzey Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Hey! Kādu laiciņu.... 5mēnešus, man prāta ir doma veidot Youtube kanālu latviešu valodā, kurā veidošu Android Spēļu un Aplikāciju apskatus (Review), ja nu kāds nesaprot kas tiek domāts ar vārdu apskats. Tātad, jautājums ir tāds - Vai jūs skatītos un abonētu? Kā arī ko jūs vēlaties redzēt - Intro, ko tajā vēlaties redzēt? Kā arī vai jūsuprāt ir nepieciešams "rāmītis" apkārt video? WTF ir rāmītis? Tās ir melnas malas apkārt video, video ir takā pa vidu ar nelielām atstarpēm no malām. No jautājumiem tas arī būtu viss, ak - vai man ierakstīt video ar Fotoaparātu - Nikon Coolpix S2600 , vai arī ar "iekšējo" ierakstītāju kā VGC ? Par balsi - manuprāt nav pārāk bērnišķīga 14gadi - Jūlijā 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Nevajag tērēt savu dārgo laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Pretty much esmu pārliecināts, ka aplikāciju tutorials paskaidro visu. ps. Ja tu taisies veidot raidījumu, tad pats domā kā tu viņu noformēsi. Domā mūs rausta kaut kāds random kanāls ar random stafu iekšā? Tāpat arī uzskatu, pat ja tev uzrakstītu kaudzi ieteikumu, tu pusi nespētu izdarīt, tāpēc, GALVENOKĀRT, iesaku patrenēties gan filmēt, gan montēt, gan runāt. Jo pirmais raidījums nosaka cik apmeklēts būs tavs kanāls. (it īpaši ja tava mērķauditorija ir gigns, lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cauzey Posted March 2, 2013 Author Report Share Posted March 2, 2013 Tutorials... ?!?!?! Apskati nevis tutorial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 @BiteLV lūdzu - visu iespējamo OS aplikāciju un telefonu un citu verķu video apskati no Kaspara Misiņa. veiksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cauzey Posted March 3, 2013 Author Report Share Posted March 3, 2013 Hmm, jā nezināju par tādu cilvēku kurš veido tieši aplikācijām apskatus. Bet varbūt tev ir zināms Coolosertech? Viņš ir Amerikānis un veido arī tādus TOP 10??? Apskatus, gan spēlēm, gan app. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Just do it. Galvenais, lai audio un video kvalitāte ir paciešama un "keep it short", neviens neskatīsies 10min garu, amatieru huiņu, 2-3 min max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cauzey Posted March 3, 2013 Author Report Share Posted March 3, 2013 Labi būs jāmēģina. Mēģināts nav zaudēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Tavā gadījumā ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Rhrds kapeec? Lai jau puisis njemaas. Vismaz kaut kaada aizraushanaas buus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Rhrds kapeec? Lai jau puisis njemaas. Vismaz kaut kaada aizraushanaas buus. Tādēļ ka ir ļoti daudz alternatīvu, kas noteikti izkonkurēs 14 gadīga zēna chanellu. Tāpat es arī neticu, ka viņam ir kāds ritīgi mūsdienīgs aparāts, par balsi un runas stilu un teikumu veidošanas prasmi nerunājot. Es jau nesaku neko sliktu, tīri mans viedoklis, palasot viņa postus un paskatoties, kā viņš dzīvojas pa forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Nav nekas personīgs, taču ieteiktu atteikties no tādas idejas un veltīt laiku citām aktivitātēm, piemēram, iestājies muzikas skolā, mākslas skolā vai piesakies uz Taekwondo nodarbībām Veiksmi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Nav nekas personīgs, taču ieteiktu atteikties no tādas idejas un veltīt laiku citām aktivitātēm, piemēram, iestājies muzikas skolā, mākslas skolā vai piesakies uz Taekwondo nodarbībām Veiksmi!!! Tu saki, ka to nevarētu apvienot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnemY- Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Katrā gadījumā - Lai veicas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cauzey Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 Nav nekas personīgs, taču ieteiktu atteikties no tādas idejas un veltīt laiku citām aktivitātēm, piemēram, iestājies muzikas skolā, mākslas skolā vai piesakies uz Taekwondo nodarbībām Veiksmi!!! Es trennējos kamaniņsportā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 pirmkārt, "channel" raksta ar 2 "N" nevis ar 2 "L". (tas prieks rhrds). otrkārt, ir pagājis pietiekami daudz laika, lai būtu kāds rezultāts. Jeb tā bija vienkārši random ideja, kuru iedirst forumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cauzey Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 (edited) Ideja ir joprojām, patreiz meklēju piemērotu programmu un domāju kā labāk ierakstīt, ar 5MP fotoaparātu vai rootot un ar Screencast. Edited March 22, 2013 by Cauzey Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 (edited) esmu dzirdējis ka priekš video ierakstīšanas ir video kameras edit: bet ja gribi no telefona tikai actionu tad meklē softu, kas ierakstīs to, kas notiek tavā trubā Edited March 22, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cauzey Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 Man ir akmenslaikmeta kamera ar kasetēm.. Kur tas der. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenkee. Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 Tiešām puis , netērē savu laiku ar kaut kādām muļķībām Tādas jau ir daudz , un nav nozīmes vai ir LV valodā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liittle Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Tiešām puis , netērē savu laiku ar kaut kādām muļķībām Tādas jau ir daudz , un nav nozīmes vai ir LV valodā ! Lai jau izpriecājas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Lai jau izpriecājas... tam ir porņuki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cauzey Posted March 25, 2013 Author Report Share Posted March 25, 2013 Nezinu, kā viss sanāks, jo patreiz ir vēlme planšeti iemainīt pret netbuku, pēc 2ned, skatīšos. Sākt kautko vai ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now