Jump to content
GIGN Forum

Adod arī savu balsi!


Mr.SliDerS
 Share

Recommended Posts

Eu davai sākam likt tad arī vidakus, kur cilvēkiem zāģē nost galvas, nošauj, pārgriež rīkles... Tas viss tak ir ok un normāli, jo citur tā dara un tas pat ir likumīgi, nav jādzīvo rozā brillēs? :)

Lūk ir starpība. Par cilvēkiem man tiešām ir šokējoši un sūdigi, bet par dzivniekiem, gan pohuj. Ne viņiem ir loģiska domāšana, ne viņi tevi izglābs, ja ar tevi notiks nelaimes gadijums, bet cilvēks gan. Ja vien viņš nav pilnīgi garīgi slims

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

Vakar, kā reiz, līdzīgu tēmu sanāca pārrunāt ar vienu profesoru no Norvēģijas.

Viņa brālis audzē lapsas, no kurām pēc tam taisa kažokādas. Arī Norvēģija ir aktivizējušies zaļie un veido spiedienu uz valdību.

Galvenā problēma ir tāda, ka vienmēr būs debīlas audzētavas, kas audzēs zvērus briesmīgos apstākļos. Diemžēl, no tām veidojas sabiedrības priekšstats par visām pārējām audzētavām, kas apstākļus uztur labus.

Ja vēlas aizliegt audzētavas, tad jau jāaizliedz arī visas fermas, kur audzē cūkas vistas, pat tādas, kur laukos pensionāru pāris audzē vienu cūku un septiņas vistas, jo beigās nežēlīgi noslepkavo dzīvnieciņus :)

Mans viedoklis ir tāds, ka aizliegt nevajag, vajag kontrolēt.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tik pat nežēlīgi ir turēt zivtiņas akvārijā, jo viņu dabīgie apstākļi ir jūras un okeānu plašumi. Arī makšķerēt varētu aizliegt, pat sporta pēc, pēc tam atlaižot brīvībā. Jo tas taču var kaitēt zivtiņas veselībai.

Tas ir tik pat jobani, kā pateikt, ka ir "zaļais", ēdot hamburgeri maķītī. Esiet taču reāli. Valsts knapi uz kājām turas, bet jūs savas balsis par veselas industrijas izskaušanu gribat atdot? Go ahead!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...