GooD`MeN Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Reali man kaut kads update stiimam bija...Ilgi tur kaut ko ladeja... Tagad atverot CS man reali tikai 5fps... Kas jadara???/// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 1. Jāvelk kājās zābaciņus 2. Jāuzvelk silta jaciņa 3. Jāiet ārā, tur ir reālā pasaule 4. Jādzīvo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Man arī saistībā ar stīmu tagad problēma, palaižot cs daļa ekrāna izplūdusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 14, 2013 Author Report Share Posted February 14, 2013 1. Jāvelk kājās zābaciņus 2. Jāuzvelk silta jaciņa 3. Jāiet ārā, tur ir reālā pasaule 4. Jādzīvo TU majaas? Esmu sagjerbies es naaku Man nekas nav izpludis tikai CS chakareejas... Shas japarinstalee PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Lol, man fps ir 400,kad šauju, tad tēmeklītis samazīnās nevis palielinās un pelīti ir grūti kontrolēt... Var just izmaiņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 14, 2013 Author Report Share Posted February 14, 2013 (edited) Pele vispar nekontrolejaas kaa agrak...Tagad kad restarteju PC vispar netieku serverii :( P.s. dazhas pogas vairs nevar uzbindot kaa agraak, nerukaa un viss... Edited February 14, 2013 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Opā man kaut kāds reconfigure cs aizgāja. Oboy kas tagad būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) Pele "nekontrolējas", jo ir uzlikts "raw input". Nav vairs default windows akselerācijas, kas ir ļoti labi. Tagad tiem kas nekad nebija spēlējuši bez akselerācijas, vai arī ne ar 6/11 windows peles sensitivity, būs dīvaini pierast. Daudziem ir problēmas pēc update. Daži risinājumi: 1) Ja ir widescreen monitors, bet spēlē uz 4:3 rezolūcijas (640x480; 800x600; 1024x768 u.t.t.), tad tagad vairs nepalīdz monitora vai videokartes draivera settingos uzliktais "aspect ratio". Cs startējas izstiepts pa visu ekrānu. Lai to izlabotu: Library -> Properties uz Counter-Strike -> Set launch options -> ierakstam: -nfbo Tas varētu palīdzēt arī tiem, kam ir mistiski fps 5, 25, vai 40. Palīdz arī ja atverot cs ir zaļš ekrāns un nekas vairāk. Added "-nofbo" command line option to let you disable using the new method for rendering © VALVE 2) -freq, -refresh komandas vairs nestrādā launch optionos. Tādējādi ir problēmas tiem, kas grib maksimālo refresh rate / atjaunināšanas frekvenci / hz / kas lieto tas zinās kas tas par sūdu. Kačājam http://www.softpedia...freshLock.shtml "on" @ refresh overriding un ieķeksējam "Always use the fastest safe frequency for mode". 3) Visas šitās lēnās lekšanas un dīvainais recoils ir dēļ tā, ka tagad fps vairs nav nolokots uz 100 un vsync var ieslēgt/izslēgt @ cs, nevis videokartes draivera optionos. Konsolē rakstam: gl_vsync 0 fps_max 99 (šo var apvienot ar "1)"). 4) Cs tagad ir jaunā mapē. (Sakarā ar to arī visi jūsu krutie konfigi/modeļi un citi sūdi ir pa defaultu) Vecā: Steamapps\tavs_akounta_vaards\counter-strike\cstrike jaunā: Steamapps\Common\half-life\cstrike EDĪTE: Izskatās, ka citiem nesaglabājas vsync un fps settingi. Varbūt vienkārši līkas rokas. Tādēļ launch optionos labāk likt visu rindu: -nofbo +gl_vsync 0 +fps_max 99 p.s. Apdeits esot, jo tagad steam iet uz Linux. CS 1.6 ir arī daži jauni cvar. cl_min_ct un cl_min_t. Ja spēlē ar cl_minmodels "1", tad tagad var izvēlēties kādus tieši T un CT modeļus gribi redzēt. Diemžēl šī funkcija pašlaik nestrādā. Vismaz man. Edited February 18, 2013 by hikkii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Bāc man konsules poga nestrādā!! Ko lai dara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) Steamapps\Common\Half-Life\cstrike atver config.cfg ar notepad un drukā ko vēlies. Konsoli nemaz īsti nevajag. gl_vsync var izslēgt arī options-> video tabs un tur jaunā menu izķeksē "Wait for vertical sync". Vienīgi, lai uzliktu fps_max 99 gan vajag config.cfg tad vērt vaļā. Edited February 15, 2013 by hikkii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 http://www.hltv.org/forum/310809-cs16-update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Lūk, kā tagad man izskatās spēlējot cs. Ja kādam ir kādas idejas vai padomi saistība ar šo problēmu, noteikti uzklausīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Lūk, kā tagad man izskatās spēlējot cs. Ja kādam ir kādas idejas vai padomi saistība ar šo problēmu, noteikti uzklausīšu. -nfbo launch optionos Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 leg4e vam prosta neigratj v cs tak mnoga problem srazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 leg4e vam prosta neigratj v cs tak mnoga problem srazu Vari lūdzu beigt visur tukši komentēt, ja vari palīdzēt - dari to. -nfbo launch optionos To jau mēģināju un tas nelīdzēja, diemžēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 15, 2013 Author Report Share Posted February 15, 2013 man arii nekas nelidzeja, joprojam rada 4fps kad ierubiju CS Netieku nevienaa serveriii... Rāda FAKE CLIENT: Connection was in idle state for 8 seconds Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 (edited) Izmēģini retry/reconnect. Ar veco serverside deproto.cfg šī lieta darbojās Edited February 15, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLAVORCANNON Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Vakar arī gribēju uzzipāt CS'u, eju iekšā, bet visu laiku freez'o ekrāns un met ārā CL_FlushEntityPacket, izrakņājos pa googli, bet risinājumu neatradu, fps arī ir vnk šausmīgs Ir kādi risinājumi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Steams uztaisīja šo atjauninājumu, lai cs vairs nebūtu iespējams spēlēt un cilvēki izvēlētos ko jaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 Nacaas kachaat gignaa non-steam CS....Pagaidam vismaz kaads risinajums...bet jega ka man ir stiims, bet reali nevaru vinjju izmantot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 vsynce off un vel kaut kur 3lietaam bija jamaina... kaut kaadiem accistion ,performence un vel kaut kas bija jamaina... KAS TIESHI un CIK JALIEK? Tiko updeitoju video driverus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLAVORCANNON Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 (edited) Dažas problēmas atrisinājās, bet dažas nē Ir šausmīgs fps drop, ieliku jau options hikki doto, fps ir ~100, bet kā ieraugu kādu tā krīt uz 50 vai 30, divas dienas iepriekš viss bija zbis.. TF2 nav nekādu problēmu. cs kompis velk..aaa virusu arī nav, izskenēju pc 3x Edited February 17, 2013 by FLAVORCANNON Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Drīzumā būs jauni updeiti, kur problēmām vajadzētu būt izlabotām. Arī fps būs "lokots" uz 100 atkal un peles rawinput noņemts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 17, 2013 Author Report Share Posted February 17, 2013 Ceru ka hikkiii nekljudaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 (edited) Man ir problēmas ar refreshlock. Ja es automātiski pats uzlieku ar roku tajā programmā rezolūciju 800x600 un hercus 75 - viss rubī. Tiklīdz es uzlieku savu normālo rezolūciju desktopam un eju cs - tā man tas refreshlock nenostrādā - vnk jūtu, ka nav tie 75 herci. Ko man darīt lietas labā? edit : un kā uzlikt ESL-TV modeļus? Edited February 17, 2013 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now