Baek Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 (edited) Lieta sekojosa ta parasti perku 43 , 44 izmeru apaviem. Pirmo reizi sutisu kaut ko no interneta , tapec intrese kadu man izveleties izmeru ieks sportdirect veikala? 10 ?? Labak paprasu neka pasutu un neder. Edited January 29, 2013 by Baek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Katram brendam savs izmērs.. Labāk ir aiziet tepat kaut kur veikalā pačekot sava izvēlētā brenda izmērus uz kājas, jo tur tiešām izmēri atšķiras Bet nu pašā sportsidrectā kaut kur varēja apskatīt visus izmērus, takā meklē tik ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 sportsdirectā ja tu uzspied help pie izmēriem, tad tur atveras lapa ar paskaidrojumiem. Nike, Addidas un vēl kaut kam izmēri atšķiras teiksim 10.5 ir 45 nike, bet 44.5 addidas vai kaut kā tā. Nu principā tur viss ir izskaidrots vienkārši tiec līdz help sadaļai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 man ir 43 un sūtu 9 izmēru. ņem 9-10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 (edited) Ja sportsdirects ieved mantas no ASV, tad apģērbu izmēri atšķiras - normālam XL t-kreklu čalim pat L ir kā palags. Ar apaviem arī dažādi, bet nu, 80% gadījumu izmēri ir daudz maz vienādi. Edited January 31, 2013 by pikaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 ar krekliem ir kā ir. pareizi pikaso saka. tikko pasūtīju 2 M izmēra, redzēs kas sanāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 9,5 izmēru kāds jau atcēlis? Tepat sportdirect bode kaimiņos atrodas un varu teikt, ka ļooti bieži tas cipars var būt maldīgs. Nopirku lonsdale 10. izmēra kedas un Nike 9. izmēra šūzus - lonsdale spiež, naiks beržas... Vienmēr meklēju 9,5 arī es skatos uz 43-44. Jo 9 var būt par īsu, bet man vismaz ir iespēja piemērīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 aj sadirsu. tikko uzmetu aci un maniem šūziem arī ir 9.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now