kaleejs Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Sveiki! Nesaprotu, pie serveriem man rāda, ka pings ir 40-50, bet spēlējot serverī, pings ir 2x lielāks... Internets nav no tiem ātrākajiem un labākajiem, bet kādēļ tāda starpība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlo Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 ping is the amount of time it takes for information to be transfered. Un To var kavēt arī datora veiktspēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Pēc manām domām ,ja serverī ir ļoti daudz cilvēki tad paceļas pings. Man ir taa kad gign serveri kad ir 16 cilveki fps ir pie 150-200 ,bet pie 32 cilvēkiem tas ir pie 90. Atkarīgs no cilvēku skaita un ,protams, no interneta kā arī ,kur tu vispār dzīvo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
burq Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Pēc manām domām ,ja serverī ir ļoti daudz cilvēki tad paceļas pings. Man ir taa kad gign serveri kad ir 16 cilveki fps ir pie 150-200 ,bet pie 32 cilvēkiem tas ir pie 90. Atkarīgs no cilvēku skaita un ,protams, no interneta kā arī ,kur tu vispār dzīvo! Kā Tu šeit tagad sasaisti fps ar pingu? Piekrītu pavlo teiktajam, ka tas ir atkarīgs no Tava PC. Cik spējīgs ir Tavs PC? Proti, kādas iekšas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now