Semorka Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) Ā vēl, ble gribu lai slēdz visas Legalaize, tagad menti sukas gudri palikuši, karoč, gaidu Teikā starpilsētu autobusu, manam 4omam līdzi bija Amfiks, un 1g legalaize, a es biju uz athodiem, takš sukas menti piebrauca un mūs sašmonija, izrādās, ka Teikā ir legalaize atvērts un mēs, nemaz nezinājām, ka pie autobusa pieturas blakus ir legalaize veikals, menti gudri palikuši, sēž paļījās, kas atrodās patipiņiem pie veikala. karo4 aizvedamūs uz iecirkni atrada 4omam narkas, un mūs aizveda uz ekspertīzi. karoč 4omam, glabāšana un lietošana, a man lietošana. Karoč, man te pīpē viss pagasts to legalaize, paliek debīli, izstērē visu naudu, katru dienu, brauc pakaļ tam sūdam un tik kurī un tupī. Un sākās zagšana, sūdi, mēsli, tad pjanka, tad parādi un 1,2,3,4,5 pa ķēdītei. man te kaimiņš sīkais, 10 gadi apīpējās legālo un viņu aizveda uz psiheni. Nu labi tagad, atkal aizliegs vielu, kas apdolbī, nu i jēga, pieliks citu vielu klāt, tam legalaizam, kas nav aizliegto vielu sarakstā. Es vispār to sūda legalaizu, nepīpēju, dolbī riktīgi uz pusstundu, un hren viņ zin kādas sekas no šiem sūdiem lētajiem, kas apdolbī pa lēto. P.S. Vis vairs neko nerakstu, diena man ir bijusi pa pipelēm, besis galīgais. Edited January 16, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 nodod laicīgi savus bērnus prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Pie reizes arī rhrds paņem līdzi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Tu pretendē uz GIGN gada tekstu? Lol, pārsmējos šitā dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Pie reizes arī rhrds paņem līdzi! un kāds man sakars? es vispār forumā nepostoju, bet nē, tev jāpiepišas, malacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 16, 2013 Author Report Share Posted January 16, 2013 Te jau vecie džeki zin kas es par tipiņu esmu, tā kā jaunpienācējiem nesaprast. Un te neiet runa par muļki un debīliķi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Uz šo iet pasaule? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 varētu jau uzreiz slēgt šito ateju, bet principā pastāv iespēja ka Semorka mūs atkal pārsdienas izklaidēs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted January 16, 2013 Author Report Share Posted January 16, 2013 (edited) Nē maddn vnk tu šinī topikā neiederies tas arī viss, ļauj runāt pa tēmu tiem, kuriem ir arī kas sakāms par šiem sūdiem. Tāpēc ei padzer tēju un paskaties TV Edited January 16, 2013 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Viena šāda varoņa topiks jau ir. Pietiks sūdu stumt. Slēgts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts