Teddy Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Questions, ļoti vnk - Kā pagatavot rīsus taizemes gaumē? Intresē tadus kā ir gan bei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Ja reiz pavāru topiks tad: Pēdējā laikā iecienītākie salāti. Sarkanās pupiņas caurdurī, izskalo, lai viss konservu sūds notek nost. Rupja maluma rudzu maize kubikos un krāsnī apgrauzdēt. Vistas fileja sīkos gabalos, nedaudz garšvielas pa virsu. Brūnie rīsi (man personīgi garšo nepārvārīti, it īpaši brūnie). Visu kopā lielā bļodā, pa virsu var uzgāzt kādu asāku mērcīti ar mazu tauku saturu. Rīt var divas dienas, garšo labi, kaudze ar OBV un lēnie OH - ko vēl vairāk. GETTING ALL KINDZ OF GAINZZZ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Questions, ļoti vnk - Kā pagatavot rīsus taizemes gaumē? Intresē tadus kā ir gan bei Paņem divas paciņas rīsu. Vāri ~15 min. Ieliec šķīvī,uzlej soju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 23, 2012 Author Report Share Posted December 23, 2012 Paņem divas paciņas rīsu. Vāri ~15 min. Ieliec šķīvī,uzlej soju. Soja dos tik daudz asuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 (edited) Ko izmanto ganbei nepateikšu. Es gatavoju sekojoši: izvāri rīsus un iemet wokā/pannā ar sasldētiem/svaigi grieztiem aisian dārzeņiem. Tad iemet tur olas vai olu, atkarībā no daudzuma un pieber čili pulveri (pērku tirgū uz svaru) vai iebombī asia thai chili mērci, to sarkanīgo ar cāli uz pudeles. And done. Izskaidro kādus vai iedod linku uz to lietu lai varu vizuāli apskatīt kas un kā...tad varēšu pateikt kas ir tavuprāt "taizemiešu gaumē", jo taizemieši piekod tīrus rīsus pie ēdamā, ja nu kas... Edited December 23, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 23, 2012 Author Report Share Posted December 23, 2012 Ko izmanto ganbei nepateikšu. Es gatavoju sekojoši: izvāri rīsus un iemet wokā/pannā ar sasldētiem/svaigi grieztiem aisian dārzeņiem. Tad iemet tur olas vai olu, atkarībā no daudzuma un pieber čili pulveri (pērku tirgū uz svaru) vai iebombī asia thai chili mērci, to sarkanīgo ar cāli uz pudeles. And done. Izskaidro kādus vai iedod linku uz to lietu lai varu vizuāli apskatīt kas un kā...tad varēšu pateikt kas ir tavuprāt "taizemiešu gaumē", jo taizemieši piekod tīrus rīsus pie ēdamā, ja nu kas... Neko labāku neatradu, iespējams chilli pulveris ir tas ko meklēju. Jo tur ir tupa rīsi + ola + kaut kas ahūns Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Iespējams marinēti bambusa stādi, bet vairāk sliecos uz to thai mērci, jo kad es biju taizemē (dzīvojāmies pa visādām bedrēm un ar vietējiem) tad tur to thai chili mērci bāž visur. Bet pie mums tik labs nepārdod nekur diemžēl, ir tikai analogi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Makaroni + Jogurts + Desa = +5kg vienā ēdienreizē! Ja kādam interesē recepte, varu uzrakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 uncle bens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now