klmn Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 igraju v cs uze 5 let a na CW ne razu ne bil,ograni4evalsja demkami priglasite ktonitj -budu staratjsja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 nu taks panemiet zenu klana ja ats ir tas pats klmn no gign tad bots nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 variants no. 1 - iet sēdēt #gather.cs un pieteikties gatheriem. Es to nedaru, jo bieži gatheri sanāk debīli un sačakarēti - tā ka labāk atrodi komandu ar kuru tu gribi spēlēt. Uzraksti iekš enio.irc.lv /list cs - paskaties kur tur kāds krutāks klans, hvz, izdomā vēl pats kaut ko. Nu jā, vari arī gaidīt kad te tevi kāds klanā paņems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klmn Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 variants no. 1 - iet sēdēt #gather.cs un pieteikties gatheriem. Es to nedaru, jo bieži gatheri sanāk debīli un sačakarēti - tā ka labāk atrodi komandu ar kuru tu gribi spēlēt. Uzraksti iekš enio.irc.lv /list cs - paskaties kur tur kāds krutāks klans, hvz, izdomā vēl pats kaut ko. Nu jā, vari arī gaidīt kad te tevi kāds klanā paņems. paldies paskatishos ircaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 igraj gatheri a tam uzhe smotri i v team vozjmut i bude6 CW mo4itj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 igraju v cs uze 5 let a na CW ne razu ne bil,ograni4evalsja demkami priglasite ktonitj -budu staratjsja Kāpēc Tu vienreiz runā krieviski, otreiz latviski? Man liekas ka CSā tu runā latviski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 kāda faking starpība? Galvenais ka var saprast, kuru interesē kāda valoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_man Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Man ir viens klans tur pietruukst kaadi 2 memberi! Varbuut naac manaa....tev ir skype? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 A man ir klans, kurā pietrūkst 4 playeri, moš nākat manā klanā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 A man ir klans, kurā pietrūkst 4 playeri, moš nākat manā klanā? nee ja nopietni es jau labprat Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 A man ir klans, kurā pietrūkst 4 playeri, moš nākat manā klanā? jokdaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
klmn Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 Kāpēc Tu vienreiz runā krieviski, otreiz latviski? Man liekas ka CSā tu runā latviski? daudz vardus nezinu,tepeec kad nezinu ka pareizi pateikt runaju krieviski,mayby tapat ka es runaju anglju valoda vairak neka latvieshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
klmn Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 kāda faking starpība? Galvenais ka var saprast, kuru interesē kāda valoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 nee ja nopietni es jau labprat Negribu klanā , kaut gan ja būtu piedāvājums no puslīdz normāla klana, tad gan jau piekristu (šis bija tā kā mudinājums mani aicināt klanos ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klmn Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 Negribu klanā , kaut gan ja būtu piedāvājums no puslīdz normāla klana, tad gan jau piekristu (šis bija tā kā mudinājums mani aicināt klanos ) varbut savu izdarisim,panjemam pokoru(esli on zaho4et )un vel kadu skiled dzheku bez klana?bet tikaj es arzemees visu lajku,hvz 4to iz etogo polu4itsja Link to comment Share on other sites More sharing options...
klmn Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 Man ir viens klans tur pietruukst kaadi 2 memberi! Varbuut naac manaa....tev ir skype? ok var but pec param dienam,gribu vispirms pachekot kas tas ir cw un vaj tas ir mana gaumee,may be Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 kaut gan ja būtu piedāvājums no puslīdz normāla klana, tad gan jau piekristu no NiP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 igraju v cs uze 5 let a na CW ne razu ne bil,ograni4evalsja demkami priglasite ktonitj -budu staratjsja Interesanti kāpēc es atceros tevi kā vienu no tiem, kas reizē ir aptuveni sešu "divu nedēļu" klanu biedrs ? macho=kosmopolīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 no NiP ? no virtus pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 NiP = not important person Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 kaut gan ja būtu piedāvājums no puslīdz normāla klana, tad gan jau piekristu kas kuram skaitās puslīdz labs klans, nu man piemēram 3D un tas protams neietu pa pubiem un nemeklētu sev playeru. "Esli gora neidjot k Magametu, to Mogamet idjot k gore" Link to comment Share on other sites More sharing options...
klmn Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 Interesanti kāpēc es atceros tevi kā vienu no tiem, kas reizē ir aptuveni sešu "divu nedēļu" klanu biedrs ? macho=kosmopolīts hvz,nebiju ne viena klanaa mujzhaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Manliekas labākais variants tavā situācijā atrast vēl 1 vai 2 tādus pašus, kas vispār nezin kas ir cw un uztaisīt komandu. Lēnām kustināt kaut uz priekšu. Pretējā gadījumā var būt ka būsi "bradaga" un komandas būs jāmaina katru nedēļu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 kas kuram skaitās puslīdz labs klans, nu man piemēram 3D un tas protams neietu pa pubiem un nemeklētu sev playeru. "Esli gora neidjot k Magametu, to Mogamet idjot k gore" Nu es jau dzomaaju pusliidz normaals Latvijaa, piemeeram, N.A.V.I. vai kau kaads taada liimenja klans Link to comment Share on other sites More sharing options...
klmn Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 A UN VEL VIENS JAUTAJUMS: KUR C-D? UN VEL OTRS: KAPEEC VINJU NAV? pa nakti daudz 4iterus visu lajku,paskatities cik daudz banus per day vaj kadam ar c-d lago?man ir ok.Saprotu ka chiteri vsjoravno bus,bet pamazaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now