Nightmares^^ Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 jums domashana vienkarshi nav iistaa - pashi sevi nogruzat un tad sakas paranoja .. Teica attach, kurš vēl pirms pāris nedēļām ķēra paranoju mežā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 (edited) Teica attach, kurš vēl pirms pāris nedēļām ķēra paranoju mežā kusshh nu Queer sazvaniji to veco,sarunaji kautko? Edited November 22, 2012 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted November 22, 2012 Author Report Share Posted November 22, 2012 kusshh nu Queer sazvaniji to veco,sarunaji kautko? Inspektore bija skolā, teica, ka stikla maiņa izmaksāja 73ls. Šodien arī pārdevu xboxu, tākā jāsapiķo un viss. Bet tagad draugus drātē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 par ko viņus? tu vinjus nostučiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Sen shitadu joku nebiju dzirdejis, queer tava bilde perfetki saiet kopa ar topiku Labak nelietot neko un iedzert kadu labu wiskiju un chillax... Draugus cerams vieglas uzvedibas sieviets draate, citi varianti met nelabu enu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted November 22, 2012 Author Report Share Posted November 22, 2012 par ko viņus? tu vinjus nostučiji? Nop, man prasīja kurš bija manā kompānijā, jo cilvēki stāstījuši, ka bars tur bijis, pateicu, ka šie man atkrējuši palīgā Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 oi, skaties, ka ribās nedabū Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Stukačs detected. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 oooooooooj veciit... tados gadijumos vajag teikt ka nee, neviens nav bijis, tie vnk garamgajeji... aj ... fucked up. varesi grābt lapas parkā poh, nu tagad smagāk tulit jau sniegs bus, varesi šķurēt sniegu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Zajava nav no onkulīša bet no slimnīcas, un drīzumā tev vaidzētu saņemt vēstulīti kad tev jāierodas tvaika ielā. Ja nēsi no rīgas tad gnj kkur citur, bet jāierodas būs šā vai tā un kādu gadiņu vai divus jāpastaigā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted November 23, 2012 Author Report Share Posted November 23, 2012 Zajava nav no onkulīša bet no slimnīcas, un drīzumā tev vaidzētu saņemt vēstulīti kad tev jāierodas tvaika ielā. Ja nēsi no rīgas tad gnj kkur citur, bet jāierodas būs šā vai tā un kādu gadiņu vai divus jāpastaigā Kas ir Tvaika ielā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 http://www.rpnc.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted November 23, 2012 Author Report Share Posted November 23, 2012 Ar čomiem viss ok, inspektore vienam no viņiem prasījusi "Kāds telefons?" - šis "LG". Krč, šiem jautri gāja 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Kuriju var teikt katru dienu pa 1/4 un man ne rauj shirmi, ne kaut ko velos demolet. Vnk uzvelc 1/4 3 dxointos un vakars pie LOL vai CS ir izdevies. Relax... Bet 1x gan ir gadijies, ka izrubijos pie durvim, man skjita, ka ausis ir spalga skanja, kas parnjema tik stipra mera, ka vienkarshi norubija mani. Kad biju UK, tad 1,5 gadus dien dienaa pa 1g normalu stafu vilku. Varu pateikt. Legalaiz = shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Kas ir Tvaika ielā? Nu tāda fīča ķipa narkomānu, alkaholiķu uzskaite, tev tur būs jābraukā jārunā par dzīvi ar narkiem kam no pieres šprices karājas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Kuriju var teikt katru dienu pa 1/4 un man ne rauj shirmi, ne kaut ko velos demolet. Vnk uzvelc 1/4 3 dxointos un vakars pie LOL vai CS ir izdevies. Relax... Bet 1x gan ir gadijies, ka izrubijos pie durvim, man skjita, ka ausis ir spalga skanja, kas parnjema tik stipra mera, ka vienkarshi norubija mani. Kad biju UK, tad 1,5 gadus dien dienaa pa 1g normalu stafu vilku. Varu pateikt. Legalaiz = shit ne visi spele sobriid cs vai lol, ir cilveki, kas izaug LOL :shura: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Kuriju var teikt katru dienu pa 1/4 un man ne rauj shirmi, ne kaut ko velos demolet. Vnk uzvelc 1/4 3 dxointos un vakars pie LOL vai CS ir izdevies. Relax... Bet 1x gan ir gadijies, ka izrubijos pie durvim, man skjita, ka ausis ir spalga skanja, kas parnjema tik stipra mera, ka vienkarshi norubija mani. Kad biju UK, tad 1,5 gadus dien dienaa pa 1g normalu stafu vilku. Varu pateikt. Legalaiz = shit Ta nu gan ar ko lepoties... Zini kas ir pats labākais? Es to visu varu izbaudīt arī bez blakusvielām! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 es jums visiem uzmetu es iepisu vodku normalu ar draugiem gribu tuset pisu talak dzert gribu kko spelet eju dotu spelet gribu nodirst kadu ieeju gign foruma uzdirst 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 ideāls posts jeijbogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted December 16, 2012 Author Report Share Posted December 16, 2012 Nesen saņēmu vēstuli no mentiem, rakstīts, ka administratīvais izbeigts, jo asinīs un urīnā neko neatrada. Tagad tikai jāsamaksā cietušajam. Diezgan viegli izgāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Haļavčiks Un viss tikai dēļ stulbības Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted December 16, 2012 Author Report Share Posted December 16, 2012 Haļavčiks Un viss tikai dēļ stulbības Pilnībā piekrītu, bet tagad vismaz zinu kāda inde tā manta. Nesen arī čoms labprātīgi devās uz slimnīcu, jau nedēļu guļ, čalim redze sāka zust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Es dodu priekšroku tīrai mantai, un nekādā gadījumā nedrīkst zem alkohola, vai pēc tam lietot alkoholu, sanāk nepatīkams effekts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 kā kuram slāpeklim Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 es jums visiem uzmetu es iepisu vodku normalu ar draugiem gribu tuset pisu talak dzert gribu kko spelet eju dotu spelet gribu nodirst kadu ieeju gign foruma uzdirst 7 :XD2: :XD2: :XD2: Ak,Dies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts