blindmind Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 Lockerz jau sen par sūdu ir palicis un tur likt iekšā laiku vairs nav jēgas kopš 2011. gada maija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Nu kā iet samuraj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Kads ir kaut ko meginajis jau te ? www.mtruk.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 29, 2012 Author Report Share Posted October 29, 2012 Kaut ko pelnu, kad reāli kaut ko dabūšu ārā tad uzrakstīšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 nav īsti "defultais" šits kā spiežot uz linkiem etc, bet gan mmo - project entropia, tur ja aizkačājas pietiekami tālu tad var izdauzīt ītemus kurus pārdodot AH var saņemt reālu naudu, viss linkots ar paypal, tas ir protams ja viņiem galaktikas politika nav izmainīta un tas viss joprojām darbojas, cik atminos tad vienureizi dzirdēju ka viens čalis nopirka māju par 10k $ un kādam citam izkrita kāds sālis kuru pārdeva par 1k $ valūtas atiecība bija 1:10, protams bija arī iespēja uzsēdināt naudu uz spēles konta tādējādi, palīdzot sev iepērkot bruņas, ieročus utt http://www.entropiauniverse.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 http://earningsip.com/?ref man šitādu iespamoja. def piramīda? bet kaut kā diezgan labs pay per referrer un zems cashouts. Tu varētu salikt pirmajā postā referral linkus, lai mēs varam spaidīt viņus un vākt tev naudiņu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Tad jau labāk spēlēt Eve online. Paziņā tikko pārdeva 2 acc, kopsummā nobidoja gandrīz 400euro par viņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Bļe, es ceru, ka tas viens nav manējais Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 radlers pārdeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Nu ja, par viņu es arī runāju. Es viņam savu acc kādu laiku atpakaļ aizdevu, viņš tur kaut ko gribēja darīt. Bļe, mazā maucīgā palaistuve, ja viņš būs pārdevis manu acc ... ubju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 haha, didn`t know that Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 nav īsti "defultais" šits kā spiežot uz linkiem etc, bet gan mmo - project entropia, tur ja aizkačājas pietiekami tālu tad var izdauzīt ītemus kurus pārdodot AH var saņemt reālu naudu, viss linkots ar paypal, tas ir protams ja viņiem galaktikas politika nav izmainīta un tas viss joprojām darbojas, cik atminos tad vienureizi dzirdēju ka viens čalis nopirka māju par 10k $ un kādam citam izkrita kāds sālis kuru pārdeva par 1k $ valūtas atiecība bija 1:10, protams bija arī iespēja uzsēdināt naudu uz spēles konta tādējādi, palīdzot sev iepērkot bruņas, ieročus utt http://www.entropiauniverse.com/ Ko tu te nosauci ir smieklīgas summas, reāli tajā spēlē cilvēki pelna 10k mēnesī, Latvijā ir pāris čubriki, kuri tur diezgan labu kāpostu velk ārā. Bet tā spēle ir reāls kazino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 (edited) 1 stundu nomocijos lai no 10$ paceltu lidz 355$. Rulete francu Problema ka uzrakstits lai bonusu izspeletu vajag 600$ Kape gign nelauj jpg bildi uplaodod Edited November 2, 2012 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 (edited) Ta metode ir laika ietilpiga tomer :/ Nevaru iebraukt cik man un ka man tie bonusi jaizspele =D. Man jau ir 601.2$ Дата Тип Сумма бонуса Ставок сделано Необходимо сделать ставок Конвертировано Дата конвертации 2012-11-02 20:11 Deposit 13.80 0.00 414.00 0.00 0000-00-00 00:00 2012-11-02 20:09 Feedback 10.00 8.50 600.00 0.00 0000-00-00 00:00 Blin, izslasiju noteikumus. Tikai ASV rulete var atspeleties =D. Nu ko 600$ lets play Pamaciba: BONUSUS atspelet tik ASV rulete var, Euro un Francu neder. Edited November 2, 2012 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 (edited) Sobrid man ir 700$. Lidz bonusa izspelei vel uz galda jauzliek 300$ 22:21 801$ bonusa stav, vel jaizspele 50$ wish me gl Edited November 2, 2012 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 22:28 Rembis piekusa. Sadi pelnit, nervi un smadzene uzkarst luk mani rezultati Ieguldijums = 0$ Man pazvanija paprasija lai ielogojos, iedos 10$ pasi vainigi ka piespieda mani spelet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Super Rembo, bet tu saņēmi reālo naudu? Vai tā atkal virtuālā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 0:15 rakstits ka konvertacija notiks. Ja viss bus veiksmigi, talak es lasisu kadi ir nosacijumi iznemsanas. Doma bija 300$ iznemt 500$ atstat talakai dzenasanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Rembo ja tev izdodās, man PM atsūti, vai iedo saiti kas kā jādara!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Ta ir lielakoties HALAVA. 511$ butu taka jabut, ja gribi 9 iespejas dubultot. Taka es saku ar 10$, es ilgi nevareju izlist virs 100$, nacas pat pie 0.05$-5$ galda sesties lai atgriezties spele. Un kad man bija savakti 500-600$ es tik sapratu ka jaspele bija pie ASV ruletes, lai bonusus atpelnit =D. Teiksim ta 10$ bonusa = 600$ jaizspele. p.s mmmm http://www.maxshop.lv/lat/catalogue/psp/609099.html Ko vel var gribet prieks dzives . P.S Savu bo4ku audi, zabadal tomer beigas =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 šitādi joki man ar bijuši. 1x reiz kkāds kazino iedeva 25$ lai uzspēlējot. pagriezu aparātus līdz 1k$ ķip no 1k varēja izņemt ja bij tas bonuss. pa skype piezvana draudzene, un paprasa lai parādu kā veicas. kamēr viņa skatījās nejauši nokritu zem 1k un atlīst atpakaļ nevarēju ( mainot automātus cik grib ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Taja kazino, tagad sezu ar saviem bonusiem un nezinu ko darit =D. Velti paterets laiks. Neiedzilinajos bonusu politika. Ka sakrajot noteikto summu, tiek izsniegti 7-30 real $ ^^. Fuck OF Sobrid cita kazino ielidu, tur testeju bonusus, luk mana taktika nr2, kad red dubultosana ir kakla ielidusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 (edited) Super Rembo, tu esi iekritis tur kur es biju pirms viena gada. Maigi izsakoties, tu to naudu ārā nedabūsi! 1. Bonusie kā šie (10-25$ free cash) tiek doti aparātiem, bet tu sēdi rulletē = kad tu taisīsi cashoutu tev nodzēsis visu pa nullēm, jo nepareizi izmantots bonus. 2. Lai varētu tikt līdz cashaoutam viņi tev liks ieskaitīt 10-20$ no savas kartēs (jā, viņi tā dara, lai noskaidrotu tavu karti), bet pēc tam kad būsi gaidījis trīs dienas kāmēr apstiprina tavu cashoutu, tev kontā paliks tavi iemaksātie 10-20$, fun fact viņiem min withdraw ir gan jau ka 100$. Dienas beigās tu nekļūsi par štuku bagātāks, bet gan par 10 latiem nabagāks. Man bija tieši šis pats stāsts kaut kāca amerikāņu mājaslapā, gāju vēl uz banku pēc "personu apliecinošas informācijas" (3 lati), beigās +500 dolāru vietā dabūju -14 lati. FUN FACT: Spēlējot ar tokeniem red/black strādā, bet realajā dzīvē ja tu mēģināsi ar savu naudu spēlēt, tad tu padirsīsi savu naudu (-130 eiriki manā gadījumā), tobiš tu kādu laiku vari nopelnīt, bet dienas beigās kazino uzvar. Tu domā pa velti tev liekot sarkano ir ~44% iespēja vinēt, bet kazino 56%? EDIT: atvaino neizlasīju pēdējo tavu postu. Edited November 3, 2012 by maddn Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Tests: uz 250$ iznemsanu sobrid . Man palaimejas un vakar iedeva akciju specialu. Ja izspelesu 900 bonusus, man iedos 20$ realo. Luk un gala rezultats ka uzruga Protams nav forsi sakt speli ar 20$ nu bet ko padarisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Sobrid konta 350$ Merkis tikt lidz 600$ un atkal noslaukt 250$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now