Jump to content
GIGN Forum

Asauksmes par Triatel 14,7mbit pieslegumu


Semorka
 Share

Recommended Posts

Nu tada forša ziņa mainu trešdien pret jauno ruteri, kas ir līdz 14,7 mbit sekundē, un tas ātrums ir tikai ja ņem bezlimita paku tas ir 23ls mēnesī, vai tas ātrums tur tiešām tāds būs, un lagi nebūs beidzot spēlējot CS? Kautgan ar 1 mbit štekerīti es cs varu paspēlēt, tikai pings ir virs 100, bet ja netā maz sēž, tad pings ir zem 100 un var spēlēt bez lagiem, ja zona ir 5 strīpas.

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Es par to zonas uzstveršanu ar ārējo antenu, vai kādam ir izdevies pie pašas datu bāzes, sasniegt tos solītos 14,7 mbits? Es uzstādīju antenu 7 km attālumā no mājām līdz bāzei pretī, un man ir 7mbits!

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Nu blakus pilsētai, no pilsētas 3km, no bāzes stacijas 7 km. Šeit ir raksts, ka pat pilnīgi 20 mbits sasniegts http://www.diena.lv/...zaciju-13939033

Es zvanīju it antenu uzstādītāja speciālistam, viņš vispār saka, ka pat pilnīgi Liepājā pie pašas bāzes stacijas max 7 mbits varēja sasniegt, viņš vēl piebilda, ka 14,7 reāli nekad nevar sasniegt. Tad es nesaprotu, atkal kārtējais mārketinga triks apčakarēt klientus? Vot lai parāda video ka viņi sasniedz tos 14 bīīīītus b le, aš dusmas rauj, noslēdzu līgumu, uz 24 mēnešiem un bezlimita. Un vēl nopirku pa 23 Ls antenu ar 15 metru garu vadu. A tā klientu apkalpošanas kuce, vēl piebilda gudri, ka ja ņemsiet bez limita paku, tad ātrums būs lielāks, b le tirsēja kuce obanā, pareiz viņa pelna no ienākuma procentiem, cik klientu tik alga!

P.S.

Man jau raksts patīk, "ka vienīgais 4G ātrgaitas internets Baltijā"

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Man ir axess-tel šis rūteris http://www.axesstel....&category_id=15

tad jau no problem manuprāt buus labs tas triatels es dziivoju laukos un te vnk dirsā ar to zoonu pašam ari ir triatels csu nevaru uzspelet un nekad ari neuzspēlēšu zem šī neta :D

Cik tev km no pilsētas vai no bāzes?

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...