aT* Pupsel1s Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Apmeram Februari notiks lintech Cup kura piedalisies no 16 - 20 komanadam!!! Dalibas Maksa 20 ls !!! Balvu Fonds buus dasns !!! Ja velaties piedaliities msg Pups!kS in irc.lv #intermssion or #elounge! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Dalibas Maksa 20 ls !!! No visiem kopaa vai katram klana biedram??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViesiZ Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 20 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 (edited) cena nav nemaz tik liela, parasti turniros arii ir 20, vai apt 30 ls EDIT: viesiz, tadelj arii lielaakaa dalja teami meklee sponsorus, jo nacionaalos turniiros maksa ir veel lielaaka! protams, daudzos vispaar nav jaamaksa tb. ja kvalificejies! EDIT2: par celju tikai jaamaksaa, bet tas jau nav daudz, vienai personaa kaadi 2000 tb. CPL Edited December 31, 2005 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViesiZ Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 atkariibaa kaados ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 un kur tas turniirs notiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 ja pa online, tad varat iet dillees ar saviem 20ls no tiima, taa jau ir kraapshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 slow man jau liekas, ka Lanaa notiks, tb tani lectric loungee laikam, bet vienu es nesaprotu, kapec nevar normali peiteikties, bet gan jameklee mircaa kaut kads pupsiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aT* Pupsel1s Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 20 LS no klana!!! Klaana 6 cilveki ,1 rezervists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aT* Pupsel1s Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 TAS ir lan turnirs un notikks eltric lounge kluba!!! Klubs atrodas Bruninieku un baron ielas stuura! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 pupsik, tur tanii klubaa var piesleegt savus devaisus? austinjas, klavu, peli, kafijas aparaatu, mobiilo uzlaadeet utt. 1x esmu tur bijis, pasedeeju inetaa. admins bija varen smiekliigs zellis, taads mazinsh augumaa. kad jautaaju cik maksaa 30min, jo tur tanii cenraadi nebija tik mazs laiks un tad admins paveestija, ka tas maksaas 3latus un 75 santiimus. esmu nezinaaju ko dariit, smieties par sho neapshaubaami aspraatiigo nejoku vai raudaat par sho neapshaubaamo nebiilismu. es nedariiju neko, iedevu savus 30 santjikus un gaalju pie PC takaa iesaku pieteikties turniiram, buus smiekliigi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aT* Pupsel1s Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 Protams loti eerts klubs gan spelesanais gan atpuutai! P.s. Dzerienus ari var pasutiit! Lintech LAN CUP 5 vs 5 !!! #Lintech|5vs5|lan|cup Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 slow hands pasaka - admins debīls un čalis atbild "Protams loti eerts klubs gan spelesanais gan atpuutai!". Labs lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 slow, tiehaam klubs ir ok skaitas viens no labakajiem Riga, ja ne pat pats labakais ir veerts... droshivien mees ar brauksim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 slow hands pasaka - admins debīls un čalis atbild "Protams loti eerts klubs gan spelesanais gan atpuutai!". Labs lol. macho, nesaprotu par ko tu runaa darek, ja tu brauksi, tad es ofic ieshu pastiities speelees pupsik, tur aiz muguras varees staaveet speeleetaajiem speelju laikaa un elsot pakausii? nezinu cik nu tas klubs bija eerts, man maajaas likaas eertaak, kautgan seezu uz padomju laika kreesla tur taads forsh stendinsh bija, tur peliites laikam vareeja nopirkt. kad man beidzaas laiks, es taa nevainiigi piegaaju pie taa stenda un peetiju, kas tur ir. tad peekshnji puisheli (nu vareetu teikt, ka tie bija bez 5min viirieshi) taa peekshi saaka uz maniim skiibi luureet, sak' ko ta tas nuubs tur peeta, buutu gaajis maajas un ar savu bumbinj peli dzenaajis solitaari nu lab' vini laikam tur unreal rukaaja vai kveiku, es veel gribeeju biki pastaaveet un pastiities kaa shiem iet, bet peec taas luureeshanas es tomeer izdomaaju, ka ieshu maajaas, piekam es biju nopircis GTA: Vice City, kas man lika aatraak kustinaat kaajas uz maajaam vispaar klubs labs, kaa jau piemineeja, var pasuutiit kokteiliiti, lai sasildiitos pirms speeleem. P.S. pupseli, tad savus devaisus var sleegt klaat vai nee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Gan jau ,ka var parunashu un mani gan jau ar vares tur ieraudzit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aT* Pupsel1s Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 macho, nesaprotu par ko tu runaa darek, ja tu brauksi, tad es ofic ieshu pastiities speelees pupsik, tur aiz muguras varees staaveet speeleetaajiem speelju laikaa un elsot pakausii? nezinu cik nu tas klubs bija eerts, man maajaas likaas eertaak, kautgan seezu uz padomju laika kreesla tur taads forsh stendinsh bija, tur peliites laikam vareeja nopirkt. kad man beidzaas laiks, es taa nevainiigi piegaaju pie taa stenda un peetiju, kas tur ir. tad peekshnji puisheli (nu vareetu teikt, ka tie bija bez 5min viirieshi) taa peekshi saaka uz maniim skiibi luureet, sak' ko ta tas nuubs tur peeta, buutu gaajis maajas un ar savu bumbinj peli dzenaajis solitaari nu lab' vini laikam tur unreal rukaaja vai kveiku, es veel gribeeju biki pastaaveet un pastiities kaa shiem iet, bet peec taas luureeshanas es tomeer izdomaaju, ka ieshu maajaas, piekam es biju nopircis GTA: Vice City, kas man lika aatraak kustinaat kaajas uz maajaam vispaar klubs labs, kaa jau piemineeja, var pasuutiit kokteiliiti, lai sasildiitos pirms speeleem. P.S. pupseli, tad savus devaisus var sleegt klaat vai nee? Jaa var savus niecinus nemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 slow, aizmuguras peec buutibas nevar staaveet! tas traucee speeleet, koncentreeties utt. utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 slow tas mazais admins nebija gadijumaa matains? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 slow tas mazais admins nebija gadijumaa matains? nea, taads mazinsh un nematains. blakus bija kkaada dzuude un laikam taapeec vinsh uz maniim to prikolu pa 3 Ls un 75 sant. izspeeleeja tad veel vinam rokaa bija taads liels maiss ar siiceni un vinsh teica, ka kruta buutu to naudu atdot kaadam bezpajumtniekam. to gaajienu es pilniibaa atbalstiiju, tomeer cilveekam ir laba sirds, nodomaaju. bet tad vinsh taa ljauni pasmaidija un taa meitene arii un es sapratu, ka aatraak jaanjem laiks un japazuud pagrabinjaa pie sava PC. par cik man ir slikta redze un es brilles katerogiriski atsakos neesaat, tad es izmisumaa meeginaaju ieraudziit kur ir (laikam tas bija 20) mans dators, veksmiigi atradu, jo tas atradaas pashaa stuurii Link to comment Share on other sites More sharing options...
aT* Pupsel1s Posted December 31, 2005 Author Report Share Posted December 31, 2005 Nevares stavat aiz muguras buus norebezots laukumus kur spele CUP komandas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0cus Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Bwahahah, vispaar, es piem zinu tikai kkaadus dahzhus ineta klubus : Tornado, Elika, Megabits(ou jee 6 datori un ats skaitaas klubs !!! ), Te vecnhos centraa bija viens, uz D burtu saakaas, tik aizmirsu nosdaukumu...vispaar klubus neapmekleeju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aT* Pupsel1s Posted January 1, 2006 Author Report Share Posted January 1, 2006 Bwahahah, vispaar, es piem zinu tikai kkaadus dahzhus ineta klubus : Tornado, Elika, Megabits(ou jee 6 datori un ats skaitaas klubs !!! ), Te vecnhos centraa bija viens, uz D burtu saakaas, tik aizmirsu nosdaukumu...vispaar klubus neapmekleeju... Tad tu maz zini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 focus, tu esi aaksts ja doma, kame megabitaa ir 6 datori... tur ir vismaz 30 un proti, un veel vip zaale manupraat tu neesi pat bijis taj klubaa.. sry par luuudam, jo esmu diezgn lielaa shmigaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 par cik man ir slikta redze un es brilles katerogiriski atsakos neesaat Lieto kontaktleecas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now