priveegerik Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Varētu tos te lopus, kas piepludina ieropu ar tiem mēsliem, pašu izmest no ES robežām, aizsūtīt uz Āfriku vai hvz kādu čuhņu lai dzīvo un nelaist vairs atpakaļ. Laba ideja, sāksim ar tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Tu gribi teikt, ka viņa teiktais ir kaut kas pilnīgi aplams ? Neieslīgsim galējībās ar izsūtīšanu, taču sodīt tādus labumu meklētājus tik tiešām vajadzētu. Izklausās, ka tu ar savu krieva nervu to kaut kādā veidā uzņēmi savā virzienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 nu ja, jo aiz tiem dvieljugalvam vins butu nakamais, kuru/-s izsutitu, lai attiritu eiropu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
priveegerik Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Nē es gribu teikt, ka katrs pats var izvēlēties ko precēt, kautvaij čigānu, arābu jeb govi. Kāda jums huj starpība kas dzīvo EU, tad jau labāk izsūtīt šitādus "Izsūtītājus" uz kkādu bedri un lai viņi tur viens otru izsūta cik vien vēlas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 redzi, es sava dzivokli tadus dzivot nelaistu, ja nem globali, tad valsti, vel globalak, tad eiropa, bet talak jau principa man vienalga. Katram ir sava vieta pasaule un dvieljugalvam, negeriem utt., ta noteikti nav eiropa. Bet saprotams, ka tads uzskats tev nav, jo globalak nemot tev jau nav savas valsts. Kad te savaksies visadi krasainie un kachas pravas par pabalstiem un valsts ieredni pazinjos, ka pabalsts par tavu bernu tiek nogriezts sakara ar krasainajiem, mirst bada un draud ar tiesam pret valsti, tad tev varbut aizies. Paskatoties uz UK vien, ja krasaino liekezu naudu ieliktu viena kase, tad tur butu neslikta summinja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 skatos, dažiem te ir attīstīts viedoklis par valsts darbības principiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Epixam + , kapēc jāizgāž nauda liekēžos, pietiek jau ar saviem? Ja viņi Āfrikā vairojas kā lopi, kad rīt nav ko, tad paši vainīgi, aizsūtīt viņiem pimpi ne humāno palīdzību un pieņemt viņus Eiropā. Kā arī tas, ka nejau viņi ievedīs kaut ko labu te, 90% no tiem, kas atbrauc ir neizglītoti un meklēs te pabalstus, raudās par rasismu un kačās pravas. Ja jau tagad ir BORINGS AR KRIEVU JAUNIEŠIEM, tad būs vēl melnie brāļi, kas siros pa ielām un būs agresīvi noskaņoti. Bet gerik tev ir visas iespējas pist uz turieni un nest viņiem zināšanas, ja tevi nenodīrās par to ka esi balts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Man neka preti nebutu, ar noteikumu, ka viniem nekadu PABALSTU, nedod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 (edited) Man neka preti nebutu, ar noteikumu, ka viniem nekadu PABALSTU, nedod. pareizi, tiktu pie jaunas dvieļu galvas sievas Edited September 7, 2012 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 (edited) pareizi, tiktu pie jaunas dvieļu galvas sievas neesiet, neesat idioti, ja domājat, ka sievietes vairums te brauc, lauvas tiesa ir vīrieši. Paldies HyperBoy Edited September 7, 2012 by MieZiiS_JanX Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 (edited) nēsiet, nēsiet, nēsiet. Nesiet, bet tā gari! edit: nav problemos!!! ;* Edited September 7, 2012 by HyperBoy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now