Jump to content
GIGN Forum

Laulības ārzemēs


Semorka
 Share

Recommended Posts

redzi, es sava dzivokli tadus dzivot nelaistu, ja nem globali, tad valsti, vel globalak, tad eiropa, bet talak jau principa man vienalga. Katram ir sava vieta pasaule un dvieljugalvam, negeriem utt., ta noteikti nav eiropa. Bet saprotams, ka tads uzskats tev nav, jo globalak nemot tev jau nav savas valsts. :D Kad te savaksies visadi krasainie un kachas pravas par pabalstiem un valsts ieredni pazinjos, ka pabalsts par tavu bernu tiek nogriezts sakara ar krasainajiem, mirst bada un draud ar tiesam pret valsti, tad tev varbut aizies. Paskatoties uz UK vien, ja krasaino liekezu naudu ieliktu viena kase, tad tur butu neslikta summinja.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Epixam + , kapēc jāizgāž nauda liekēžos, pietiek jau ar saviem? Ja viņi Āfrikā vairojas kā lopi, kad rīt nav ko, tad paši vainīgi, aizsūtīt viņiem pimpi ne humāno palīdzību un pieņemt viņus Eiropā.

Kā arī tas, ka nejau viņi ievedīs kaut ko labu te, 90% no tiem, kas atbrauc ir neizglītoti un meklēs te pabalstus, raudās par rasismu un kačās pravas. Ja jau tagad ir BORINGS AR KRIEVU JAUNIEŠIEM, tad būs vēl melnie brāļi, kas siros pa ielām un būs agresīvi noskaņoti.

Bet gerik tev ir visas iespējas pist uz turieni un nest viņiem zināšanas, ja tevi nenodīrās par to ka esi balts.

Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs

Man neka preti nebutu, ar noteikumu, ka viniem nekadu PABALSTU, nedod.

pareizi, tiktu pie jaunas dvieļu galvas sievas :D

Edited by Teletuubijs
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...