kept Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 (edited) Sveiki... tā kā šis ir gaming forums, tad gan jau kādām varbūt ieinteresēs, jo zinu, ka šeit uzturas cilvēki, kuri spelē Minecraft. Tad nu tā.. Ir kanāls tvičā, kurā es bieži rīkoju tiešraides, pēdējā bija vakar..un šodien (29.augustā 2012.) arī būs. Ja kādam galīgi nav ko darīt, tad varat doties uz sekojošo linku, piereģistrēties (nav obligāti, lai skatītios), abonēt un vērot Minecrafta tiešraidi vai arī skatīties atkārtojumus. Nedaudz statistikai... No dažām tiešraidēm, kuras ir bijušas, esmu ieguvis 3,892 skatījumus, kas ir samērā normāls cipars. TWITCH.TV - http://www.twitch.tv/keptlv Kā arī sociālie tīmekļi, kuros pvienmēr tiek paziņots, par gaidāmajām tiešraidēm. TWITTER - @minecraft_utd DRAUGIEM.LV - MinecraftLatvia YOUTUBE - keptLV P.S. cash^ approved. Edited August 29, 2012 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Minecraft tiešraide? Dafuq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Yeah, that's a thing. Pats skatos, jo var pasmieties. Viņi arī pa twiču strīmo un dažreiz skatos, lai arī sanāk ap diviem naktī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 29, 2012 Author Report Share Posted August 29, 2012 Nūūm, jā..daudzi ārzmeju komentētaji jau ir slaveni. Protams, es necenšos tagad sevi nostādīt par baigo zvaigzni un kaut kādu kruto, bet tikai informēju, ka arī es šad tad paniekojos ar strīmošanu un video veidošanu priekš youtube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Neizmanto čītus, netēlo pilnīgu ambīli un būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Noskatījos vakar visus ko ielika DJ MUMan. vot veči dod normāli ierēcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now