hopeLess Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Nesen ir iznakusi uz cs bazeta menedzer spele, pec 3 dienam tiks pievienota ari latvija. Pagaidam gan spele ir diezgan prasta bet tapshanas stadija ir 2d un taktiku editors taka nav pamata satraukumam. Uz doto bridi mes esam tikai kadi 25 letinji, bet nu gribas nedaudz izkonkuret francus un vacieshus taka pievienojieties kopa jautrak. www.csevo.com P.S. Nav ielikts referalis, jo es sho daru tiiri aiz labas gribas izvirzit musu naciju topa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Man vienam liekas ka ko šādu spēlē tie, kuri nespēj to pašu paveikt IRL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 (edited) Man vienam liekas ka ko šādu spēlē tie, kuri nespēj to pašu paveikt IRL? nomaini avataru, pārāk gejisks. Edited August 23, 2012 by hwan 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 nomaini avataru, pārāk gejisks. Es tā vairāk nepatīku PINHEAD.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 (edited) www.cs-manager.com nav kaut kas līdzīgs? Edited August 23, 2012 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopeLess Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 Shis vairak ir domaats ka projekts tiem kam apnicis klausities csmanager vadibas tukshos solijumus par updeitiem. 30+ sezonas ar tukshiem solijumiem dara savu un grupu adminu izlema veidot savu projektu uzklausot speletaju velmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Demetrius Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Man vienam liekas ka ko šādu spēlē tie, kuri nespēj to pašu paveikt IRL? Kāpēc tu esi tāds daunis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Un tagad padomājam reāli. Kāpēc kāds vispār ko tādu spēlētu? Piepildīt kaut kādu savu sapni lai kļūt par pro komandas kapteini and shit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now