Epix Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Nē! Neko es nedošu, gribēju tikai zināt vai kādam ir, kas sakāms par šiem diviem telefoniem! Gaidu speciālistu komentārus Samsung S8530 Wave II Ebony Grey Huawei X5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Tad jau labāk Sony Xperia Ray http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_ray-3972.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
aimfall Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 U SUN OF A BEACH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 son of a sea son of a beach (volleyball). just kiddin youre allrigth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 Tad jau labāk Sony Xperia Ray http://www.gsmarena....ia_ray-3972.php redzi kaa ir, man tie telefoni pieejami par briivu, interesejos, kuru nemt sev Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Ebony telefons :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 ja iet runa par shiem abiem http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3596&idPhone2=3536 tad specifikaacijaa tomeer labaaks ir samjangs, bet ja no OS liimenja skataas tad tomeer hjuavejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Tev darbs piedāvā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 (edited) Nē, Tele2 bizness Es vairāk sliecos uz samsungu, bet interesē divas lietas, ko es pats līdz galam neizprotu. OS Android OS, v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3 un bada OS, v1.2 Ok, kas ir android es zinu, bet nu katram savs, taču kas ir BADA OS? -------------------------------- Type TFT capacitive touchscreen, 16M colors un Super Clear LCD capacitive touchscreen, 16M colors Kas labāks? TFT nebija veca tehnoloģija? Par šo varētu sīkāk! Cik nu zinu un ir spaidīts, tad samsungiem vienmēr bijuši kristāldzidri ekrāni, tas vienmēr piesaistijis. Edited August 16, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 bada ir oldschools... cik biju spaidījis - neiespaidoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 bada os ir vecā figņa, draudzenei ir samsung wave 525 ar to bada un tur no touchskrīna ir tikai vārds. bet nu cilvēkiem ar manikīru vajadzētu derēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 17, 2012 Author Report Share Posted August 17, 2012 nu paskatijos par to bada os, nu neko ipasu sliktu nedzirdeju, pie tam tagad jau ir vai tulit tiesi bus jauna versija, kuru nezinu vai vares uzstadit OS funkcionalitates zinjaa kas ir labak? Piemeram, cik sapratu, to huawei var izmantot ari ka modemu, a kas ar to samsungu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Tev tas samsungs nav nahuj vajdzīgs, ņem huawei. Ar androidu varēsi vismaz lietot waze & citas foršas lietas, ko Bada nepiedāvā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 19, 2012 Author Report Share Posted August 19, 2012 Tev tas samsungs nav nahuj vajdzīgs, ņem huawei. Ar androidu varēsi vismaz lietot waze & citas foršas lietas, ko Bada nepiedāvā. kaads so var apstirpinat? ja waze neiet tad tiesam janem huawei Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 NAfig Jums te offtopics pa telefoniem,kamer iet runa par anālo? Nu ja nedod, tad nedod, meklē citu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Jap, Bada ir tikai 500+ programmas, kuru skaitā noteikti nav Waze, taču ir kaut kas līdzīgs. Bada ir Androīda interfeiss, tā kā ne ar ko daudz neatšķirsies. Samsungs ir labāks pēc specifikācijas, bet OS labāks tomēr skaitās Androīds. http://www.badaforums.net/opinions/bada-vs-android/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 zaibal 2x uzraujos uz šī topika. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 AR LAUZNI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 19, 2012 Author Report Share Posted August 19, 2012 Jap, Bada ir tikai 500+ programmas, kuru skaitā noteikti nav Waze, taču ir kaut kas līdzīgs. Bada ir Androīda interfeiss, tā kā ne ar ko daudz neatšķirsies. Samsungs ir labāks pēc specifikācijas, bet OS labāks tomēr skaitās Androīds. http://www.badaforum...ada-vs-android/ paldies par linku, bus ko palasit bet principaa jau man no taa telefona neko daudz programmaturas zinja ari nevajag, waze vajadzetu un butu labi skaips, speles nav aktuali u.c. izklaides aplikacijas. Skaips tak vismaz iet ? Pagugleju, citi muld, ka neiet, citi saka, ka iet un sametusi linkus, kur to dabuut(ne uz skaipa oficialajam lapam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Skaipam nav oficiālas relīzes priekš Bada OS, bet piedabūt pie strādāšanas ir iespējams. Runājot par Waze (pats tikai pirms pāris dienām sāku lietot), ir arī līdzīga programma Bada OS lietotājiem, tikai, ir mazāk lietotāju. Par cik man Androīdu aplikācijas un spēles ir līdz kaklam, es noriskētu ar Samsungu, bet, par cik neesmu Bada tā īsti rokās turējis, negribētu apgalvot, ka tas ir labākais variants. Simbiāņi jau arī pirms laiciņa nebija baigi populārie, bet ar laiku tāpat viss attīstās un beigu beigās starpības nav nekādas, ko tu lieto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 panemu x5, erts, iesaku, gignu ari tagad chekoju, viss kaa pa sviestu pagaidam, redzes kad ta nojugsies TL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now